Wkinl

Hoe je metaal bestand

Metal-bestanden zijn relatief goedkoop en effectieve tools voor het opnieuw vormen en glad kunststof metaal en hard, het aanbieden van de mogelijkheid voor hoge precisie en een jarenlange probleemloze werking.

Dit artikel heeft betrekking op de gangbare technieken van cross archivering en draw indienen, evenals het onderhoud.

Stappen

Hoe je metaal bestand. Procure het werkstuk, het plannen van de operatie, en de lay-out lijnen aangeeft waar het materiaal moet worden verwijderd.
Hoe je metaal bestand. Procure het werkstuk, het plannen van de operatie, en de lay-out lijnen aangeeft waar het materiaal moet worden verwijderd.
 1. 1
  Procure het werkstuk, het plannen van de operatie, en de lay-out lijnen aangeeft waar het materiaal moet worden verwijderd. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het materiaal moet worden ingediend is zachter dan het bestand - dus niet proberen om gehard staal bestand met een (gehard staal) bestand, je zal snel verpesten. Op soortgelijke wijze moet diamond-ingebedde bestanden worden op zachte materialen, waaronder veel zachter staal, aangezien hierdoor de diamanten worden gescheurd.
 2. 2
  Selecteer een bestand dat het beste is voor de job. Hun zijn vele soorten bestanden, komen in verschillende maten, vormen, gradaties van grofheid, en tand geometrieën.
 3. 3
  Reinig het bestand. Er mag geen sprake zijn van pinnen (stukjes ingediend metaal) vast in de tanden, als er, reinig ze uit met een stijve staalborstel of, indien nodig, een stukje mager draad of plaatwerk. Ook reuzel of olie kan worden gebruikt om het bestand smeren en snijden gemakkelijker maken door het verlies van wrijving van metaal op metaal wrijving en de kans op pennen vorm en stok in de tanden te verwijderen. De reuzel / olie zal ook de metalen stof naar beneden waardoor opschonen en ademhaling in de gegeven gebied waar veel filework gebeurt veel gemakkelijker. Een ander voordeel met reuzel / olie is de roestwerende op het werk en het bestand zelf. Alleen niet vergeten dat er olie of reuzel op het stuk als je nodig hebt om het werk dat vereist dat het oppervlak schoon te zijn van het te doen.
 4. 4
  Krijt / olie / reuzel het bestand: royaal krijt in de tanden van het bestand of een kleine hoeveelheid reuzel / olie wrijven. Het bestand wordt dan minder snel verstopt kunnen in de toekomst.
 5. 5
  Klem het werk in de bankschroef. Het moet ver genoeg zomin dit uitsteken dat je waarschijnlijk niet om het bestand te wrijven op de geharde stalen bekken van de bankschroef, maar niet - als het werk zich te ver van de kaken van het bestand, zal het trillen ("chatter" ) tijdens het depot, waardoor het werk langer en de afwerking van de werkende armen.
 6. 6
  Nu, voor de eigenlijke indienen, we divergeren (de volgende 3 stappen zijn niet te worden genomen om - Je kan inderdaad alleen een van hen):
  • Voor zware kruis indienen, om materiaal te verwijderen, pak het handvat van het bestand met de dominante hand en plaats de palm van de andere hand op het einde van het bestand. Oriënteren van het bestand, zodat het van u af wijst, stevig aandrukken (zodat het bestand graaft in en snijdt het metaal) en maken lange, langzame slagen weg van uw lichaam, het verwijderen van de neerwaartse druk op de teruggaande slag afstomping het bestand te voorkomen.
  • Voor lichte kruis indienen, om materiaal te verwijderen met een klein bestand (zoals voor detail werk), pak het handvat van het bestand met de dominante hand en plaats de vingers van de andere hand op het einde van het bestand. Oriënteren van het bestand, zodat het van u af wijst, stevig aandrukken (zodat het bestand graaft in en snijdt het metaal) en maken lange, langzame slagen weg van uw lichaam, het verwijderen van de neerwaartse druk op de teruggaande slag afstomping het bestand te voorkomen.
  • Voor draw indienen, om een ​​zeer afgewerkt oppervlak te maken, grijp elke kant van het bestand met je handen alleen iets verder uit elkaar dan je werkstuk. Oriënteren van het bestand, zodat het wijst naar uw kant, stevig aandrukken (zodat het bestand graaft in en snijdt het metaal) en maken lange, langzame slagen weg van uw lichaam, het verwijderen van de neerwaartse druk op de teruggaande slag afstomping het bestand te voorkomen.

Tips

 • Het bestand reinigen en krijten stap kan worden herhaald als nodig is om een ​​goede afwerking van het oppervlak door het houden van het bestand schoon van pinnen te garanderen.
 • Als het indienen gietijzer, moet u de schaal knock off eerste! Het is heel moeilijk en zal snel ruïneren een bestand.