Wkinl

Hoe je lege flessen water hergebruiken

Vraagt ​​u zich af wat te doen met uw lege flessen water? Hier zijn enkele suggesties!

Stappen

Hoe je lege flessen water hergebruiken. Gebruik de doppen pincushions maken.
Hoe je lege flessen water hergebruiken. Gebruik de doppen pincushions maken.
 1. 1
  Maken trechters. Deze trechters kunnen gebruikt worden voor het koken, ambachten, en alles wat je maar kunt bedenken!
 2. 2
  Maken plastic draad. Deze draad kan worden gebruikt om stammen te maken voor valse bloemen, evenals armbanden en andere sieraden.
 3. 3
  Maken vazen. Hoewel deze creatie ziet eruit als een delicate glazen of kristallen vaas, het is onbreekbaar en kan nog later worden hergebruikt indien gewenst! Gebruik deze vazen ​​voor bloemen, pennen / potloden, en geef ze weg als cadeau.
 4. 4
  Gebruik de doppen pincushions maken. Je kunt zelfs draag deze speldenkussen als een ring. Hoe handig!
 5. 5
  Draai de doppen in pil of sieraden gevallen. Het is mogelijk om een ​​mooie pil zaak te maken met 2 plastic doppen. Het kan ook een goed cadeau doos of opbergkoffer voor oorbellen.
 6. 6
  Maak een reizende oorbel houder. Lijm de flessendoppen samen met warme lijm pistool in een mooi ontwerp, als een bloem. Gebruik dan een pin om gaten te slaan voor de oorbellen.
 7. 7
  Maak snoep gerechten!
 8. 8
  Doe wat wetenschappelijke experimenten:
 9. 9
  Maak wespenvallen. Dit is een eenvoudige, goedkope en milieuvriendelijke manier om wespen ontmoedigen opknoping rond je nek van het bos.
 10. 10
  Maak een prullenbak. U kunt een te bouwen met slechts 54 flessen. Voor een grote gemeenschap project, verzamelen 6.000 en bouwen een school kamer!
 11. 11
  Vullen. U kunt, natuurlijk, zet leidingwater erin en opnieuw gebruiken. Dit is enorm goedkoop in vergelijking met het kopen van flessen water, en sommige mensen misschien liever de smaak van leidingwater, afhankelijk van waar ze wonen.

Tips

 • Flessen kunnen worden uitgespoeld en gevuld met allerlei koud / lauw vloeistoffen, om later dronken te zijn. Probeer het vullen van flessen met kraanwater, frisdranken uit een grotere fles, ijsthee, koffie of vruchtensap.

Waarschuwingen

   • Klasse 1 flessen bv flessen water, terwijl ze weer veilig kunnen zijn, waren niet bedoeld om te worden hergebruikt en kunnen uitspoelen DEHP - een mogelijk carcinogeen voor wanneer ze in minder-dan-perfecte staat. In dit geval recycling aan te bieden en deze veilig zal zijn.