Wkinl

Hoe om plastic flessen te recyclen

40 miljard plastic flessen worden jaarlijks geproduceerd in de Europa, meestal voor dranken. Tweederde van hen belanden op stortplaatsen. Alles bij elkaar genomen, dit is niet goed voor het milieu. Vermijd storten door recycling hen.

Stappen

Hoe om plastic flessen te recyclen. Zoek uit wat voor soort programma uw gemeenschap heeft voor kunststoffen.
Hoe om plastic flessen te recyclen. Zoek uit wat voor soort programma uw gemeenschap heeft voor kunststoffen.
 1. 1
  Zoek uit wat voor soort programma uw gemeenschap heeft voor kunststoffen. Veel gebieden niet alle soorten plastic te recyclen. Op de bodem van de fles zou er een aantal in een driehoek. Dit is een "Process Number '. Vraag uw lokale Raad of ze hebben faciliteiten in de plaats om plastic van dat specifieke nummer recyclen. Zij zullen normaal recyclen plastic melkflessen.
 2. 2
  Spoelen van de flessen. Vul het met water, spoeling die rond en vervolgens leeg. Tweemaal herhalen. U hoeft niet lastig te vallen met zeep, want dit is gewoon het grootste deel van de resterende vloeistof te verwijderen, want dit kan stinkende in opslag te krijgen.
 3. 3
  Verwijder de doppen, maar geen labels te verwijderen als je in ME of HI of een ander lokaal dat een 5 cent of een soortgelijke vergoeding per fles betaalt. In MI is er 10 cent fles terugbetaling. Als u ze te verkopen in bulk van het gewicht verwijder labels. Caps en gelijmd labels kan `t worden gerecycled, dus gewoon ze weg te gooien.
 4. 4
  Volg de instructies van uw gemeenschap over wat te doen met uw plastic flessen. Meestal is er een speciale stoep collectie voor recycling, maar ze anders naar uw lokale Bottle-Bank.
 5. 5
  Bezoek www. Capsncups.com om te leren hoe om plastic doppen en # 5 plastic bekers te recyclen.

Tips

 • Er zijn veel verschillende manieren waarop je plastic flessen kunnen recyclen. Sommige worden gerecycleerd op de stoep. Soms moet je je recyclebare flessen om een ​​container of gemeente recycling bericht te brengen.
 • Zijn altijd verantwoordelijk voor de dingen in je omgeving.
 • Vraag uw gemeente of ze ook recyclen glas. Meestal zijn de stappen voor recycling glas zijn dezelfde als voor plastic.
 • Vergeet niet om alle etiketten en doppen van de flessen voordat recycling te verwijderen.

Waarschuwingen

 • 40 miljard plastic flessen worden jaarlijks geproduceerd in de Europa. Tweederde van hen belanden op stortplaatsen. Vermijd dit door recycling hen.
  • Echter, aan de andere kant, landen als China en India kopen veel plastic afval geproduceerd in de VS en andere landen, want het is wel zinvol voor hun economieën (en ecologie). De moeite die het kost om te verzamelen, te verwerken en transport plastic flessen verzameld heeft meer zin dan het bedrag van de moeite die het kost om hetzelfde te doen voor kunststof producten gemaakt van virgin materiaal - met name in groeiende economieën waar de middelen ontbreken. Voor sommige producten is het gebruik van gerecycleerd materiaal niet van invloed op de kwaliteit.

Dingen die je nodig hebt

 • Gebruikte plastic flessen.