Wkinl

Hoe te steenhouwerskunst doen

Hoe maak je een steenhouwer te zijn. Dit is een gids die je door het proces van het worden een van de beste steenhouwers, en omvat briljante trucs van de handel.

Stappen

Hoe te steenhouwerskunst doen. Weet het verschil tussen een steenhouwer en andere aanverwante beroepen.
Hoe te steenhouwerskunst doen. Weet het verschil tussen een steenhouwer en andere aanverwante beroepen.
 1. 1
  Weet het verschil tussen een steenhouwer en andere aanverwante beroepen. Een steenhouwer is volledig verschillend van een metselaar, blok lagen, tegelzetter, en een "phonystonemason"; "phonystone" is precies wat de naam impliceert dat het is - een valse of een vervalsing. Phony metselwerk zal vooral bestaan ​​uit beton en een nep dunne film die volledig waardeloos en zal afschilferen in een kwestie van 15 jaar of iets langer. Steenhouwers eigenlijk werken met echte stenen.
 2. 2
  Leer hoe je wallrock doen. Wallrock is het soort werk steenhouwers doen de meeste. Scheid de twee woorden "wall" en "rock", wat betekent dat je het aantrekken rots samen met "mortel" om een ​​muur te maken.
 3. 3
  De bouw van een snij-operatie. Meestal wordt dit gedaan met twee steigers en een X-brace en ongeveer drie planken. Twee moet worden op ongeveer heuphoogte en een aan de bovenkant van de steiger, zodat u een emmer vol met water kan zetten top. Dit is zo dat je een sifon voor uw wetsaw kunt maken, moet je het nodig hebt. Het is meestal veilig om te veronderstellen je elke dag nodig hebben.
 4. 4
  Krijg je gereedschap en doe ze in en plaats ze waar je ze nodig hebt. Soms zult u niet nodig al uw gereedschap, maar neem degene die je nodig hebt met die specifieke taak. Als je niet weet welke tools je nodig hebt, neem ze allemaal.
 5. 5
  Overwegen waar uw cement zal worden uit. Als het niet slim voor u om een ​​kruiwagen vol cement hebben, krijgen een modder bord. Een MUD BOARD kan meestal worden gevonden op elke werkplek. Het is gewoon een vlakke boord die je nat naar beneden en plaats cement op.
 6. 6
  Hier krijg je een goede hoeveelheid steen en sieren het allemaal rond uw snij-operatie. U wilt een goede selectie om mee te werken, maar niet alle goede stenen niet als u nog andere steenhouwers aan het werk dat sommige kon gebruiken. Gebruik alleen die echt goede degenen die u nodig heeft en laat het daarbij.
 7. 7
  Voordat u een cement mengen, kijk naar de muur en denk na over wat je nodig zou kunnen hebben. Als het een pilaar of iets dat een hoek heeft, dan zul je te hebben om een ​​lijn of een reeks lijnen rijgen. Dit betekent dat u een strak gespannen snaar die is geregen van boven, waar je werkt en helemaal naar beneden naar de bodem op een bepaalde meting nodig. Dus stel je bent verpakking uw stenen rond een pilaar en de afstand is twee en een halve centimeter van de muur, snijd een 2x4 op ongeveer een zes centimeter lang. Dan nog wat spaanplaat en snijd het in een lange strook. Boor de zes centimeter lange 2x4 aan de spaanplaat met twee schroeven, zodat de spanning in de lijn niet ertoe leiden dat de 2x4 om te draaien. Boor de spaanplaat aan de muur. Meet vanaf de twee muren twee en een halve centimeter en maak die meting markeringen op de 2x4. Verleng deze merken met een plein aan het punt waar de meting markeringen kruisen. Boor een schroef in dat snijpunt, maar niet boren het 100% in het hout. Laat wat van de schroef een beetje manieren. Nu, das een stijf en duurzaam string naar die schroef je gewoon geboord. Zorg ervoor dat de string reikt helemaal tot aan de bodem met een beetje extra overgebleven.
 8. 8
  Graaf helemaal naar beneden naar de basis of voet van de structuur je gaat werken aan. Als er niet genoeg van een voet, dan zul je moeten graven over een voet diep en stapel in sommige stijve cement in dat gat om je eigen voet te maken.
 9. 9
  Leg je eerste steen op de hoek. Zorg ervoor dat het op twee en een halve centimeter uit aan beide uiteinden van de beide wanden. U kunt dit doen met een vierkant en een meetlint om ervoor te zorgen dat de rand van je steen is op de juiste meting. Bij het werken met hoeken, zult u meestal een natuurlijke rand of een gebeiteld rand. Zorg ervoor dat niet een zaagsnede rand achterlaten op de rots, tenzij je gezegd wordt dat te doen door uw werkgever... maar je bent waarschijnlijk niet ooit om die situatie belandt.
 10. 10
  Krijg een andere schroef en bind het aan de onderkant van je string. Zorg ervoor dat het strak genoeg zodat wanneer je hem instoppen onder je eerste hoeksteen je spanning op de lijn hebben, maar het zal niet til je steen van de grond omdat het cement nog nat is. Als dit de eerste keer dat je dit doet, zul je gefrustreerd met dit proces. Je zult leren hoe het goed te doen in de tijd.
 11. 11
  Probeer ervoor te zorgen dat de lijn is niet uitgeschakeld. Meten, meten, meten, re-maatregel, en meet opnieuw. Bij het werken met hoeken, dit is de meest vitale ding. Als het af, dan heb je misschien te scheuren uit twee tot drie dagen van het werk - zo niet meer - wat natuurlijk klote als je betaald door de vierkante meters en zuigt nog meer als je wordt betaald het het uur want dan kun 're in gevaar van verlies van uw baan voor loon dat niet werd geleverd aan uw werkgever. Dus zorg ervoor dat je zo veel van alles wat belangrijk is en zelfs sommige van de dingen die je zou meestal niet overwegen lijkt te meten. Gewoon meten, meten, meten en nog wat. Het is moeilijk om naar het punt waar je bent te veel meten.
 12. 12
  Houd uw gewrichten zo strak als maar kan. Soms betekent dit dat u nodig hebt om een ​​aantal van uw steen ondergraven en niet gewoon knippen recht naar beneden op de rots. Niet bij een te dramatisch hoek niet onderbieden maar net genoeg om je stenen mooi en strak in elkaar passen zonder dat men overlappen de andere. Zorg ervoor dat elke steen is flush - tenzij uw werkgever wil een rustieke uitstraling. (De manier om te vertellen als je een goede steenhouwer is te zien als u bent georganiseerd en dat je werk voldoet aan de verwachtingen van klanten.)
 13. 13
  Wees ervan bewust dat er zullen punten worden in de tijd wanneer u werkt met de nogal strakke pasvormen en moeilijke bezuinigingen. Zo zult u het oppakken van deze grote zware stenen en rond te bewegen en het maken van markeringen op de steen en snij het een beetje, dan is dit proces te herhalen om uiteindelijk de steen te leggen. Hoe meer je met een steen te spelen, hoe groter de kans dat het gaat breken. Dus je kunt werken met heel veel kleine rots, of u kunt een sjabloon gebruiken. Dit is een truc van de handel!
  • Koop wat draad die niet draad is binden. (Tie draad is te stijf, je wat draad die je kunt verplaatsen en vorm gemakkelijk nodig;. Meestal betekent dit dat een dunnere kaliber van draad Echter, als het te dun is zal niet in het bezit zijn vorm en het zal verzakken en afval uw tijd.) Vind een merk van de draad die u met comfortabel bent.
  • Hier krijg je een goede lengte van de draad, knippen, dan samen wikkel de twee uiteinden. Je moet over een cirkelvormige ogende type draad. Zet het in die moeilijk te plaatsen snijden en vorm te geven aan de vorm van de buitenste delen van de scheen te zijn. Vorm te geven, zodat het niet het aanraken van een van de reeds gelegde stenen. Breng een extra minuut of twee gewoon om ervoor te zorgen dat het juist is. Werken iets langer op een lichte stuk draad is veel sneller en gemakkelijker dan te moeten halen een zware steen, markeren het een beetje, knippen, markeer hem opnieuw en snijdt, en herhaal dit proces echter vaak nodig is om zich te het goed. Hopelijk heb je de draad goed gevormd.
  • Plaats het boven op je steen. Als je een potlood of Sharpie marker, plaatst u de draad op de steen en markeer deze van de binnenkant van de draad. (Zorg ervoor dat u niet omkeren uw sjabloon, anders wordt uw steen zal worden waardeloos Soms kun je het redden door het opgooien van de steen, maar als je onderbieden het waarschijnlijk niet zal zijn;. Zodat er nadelen aan prijsonderbieding, maar het meer doet goed dan slecht). Zodra u uw steen hebt gemarkeerd, zet je steen om dat vorm en het zou perfect passen in plaats.
 14. 14
  Terwijl het doen van steenhouwerskunst, zorg ervoor dat je gewrichten zijn t's of i is. Probeer nooit om een ​​X gezamenlijke maken. Laat het me uitleggen. Je hebt gezien hoe de stenen worden gestapeld, toch? Elke laag wordt gespreid. Stel dat ze waren niet gespreid. Je zou de wind met een bundel van X gewrichten. Als ze een kaart zouden ze wel vier-weg stopt eerder dan T kruispunten. Dit zijn slecht. Ze zien er lelijk en veroorzaken meestal een lopende joint. Een lopende gewricht is een gewricht dat meer dan drie meter verlengt. Die zijn slecht. Waarom? Want als de steenhouwerskunst leeftijden kraakt soms vorm. De eerste plaatsen scheuren vorm zijn in X gewrichten en in de running gewrichten.
 15. 15
  Houd in gedachten dat er meer aan deze job. Er is altijd een eigenzinnige kleine ding dat u zult moeten werken rond. Hopelijk kan je werken rond de problemen aan u gepresenteerd met bezinning en doorzettingsvermogen.
 16. 16
  Overgaan tot vlakke werk beheersen. Verhardingen betekent werken op de verdiepingen. Dit is sneller, wat betekent dat er meer wordt gedaan in een dag en je krijgt meer betaald voor het, maar je zelden doen, dus aanbidt de werkgever die het krijgt.
 17. 17
  Stel uw snijhandeling. Ik veronderstel dat je kunt gebruiken steigers, maar het is meestal slimmer om gewoon gebruik maken van een kruiwagen. Met die kruiwagen, krijgt een spaanplaat dat de lengte van het dunnere gedeelte van de kruiwagen verlengt en leg het neer. Krijg je molen of wetsaw uit en plaats het daar. Dat is uw werkruimte.
 18. 18
  Zoek uit welk patroon je doet. Begin het leggen van uw stenen. Uiteraard zijn er gaan worden een aantal ingewikkelde bezuinigingen betrokken.
  • Krijg wat plastic transparant dekzeil dat is goedkoop. Soms is het spul dat meestal wordt gebruikt voor het maskeren of spullen die je gewoon kunt vinden rond, of u kunt kopen. Koop wat Sharpie markers, ook. Leg het zeil rond de plaats die je gaat snijden. Zeker om het te rekken. Markeer de vorm van de steen je gaat snijden. Schrijf TOP in het midden van de plastic mal, zodat je niet omkeren van de steen. Vind de juiste steen dat is de juiste maat voor de sjabloon. Doe wat water op je steen en plaats de plastic sjabloon op de waterige oppervlakte, zodat het niet weg te blazen of te verplaatsen. Snijd de steen naar de vorm die u nodig hebt.

Tips

 • U vraagt ​​zich misschien af ​​wat kwalificaties die je nodig hebt om een ​​steenhouwer te worden. Nou ja, meestal moet je een steenhouwer hod aanbesteding voor een uitgebreide en zeer lange periode te zijn. Je hoeft niet elke vorm van onderwijs nodig hebben, maar als een hod tedere leert je specifieke dingen die je extra moeite sparen in het aanpassingsproces in het worden van een steenhouwer. Als u kiest voor deze lijn van het werk om uw beroep te zijn, verwachten een hod aanbesteding voor ongeveer een jaar, of misschien twee of drie zijn.
 • Terwijl je een hod aanbesteding, koop de conventionele steenhouwer gereedschappen. Ze niet allemaal gewoon kopen, dat is gewoon verspilling, kopen ze geleidelijk, zodat je niet uitputten uw financiële behoeften.

Waarschuwingen

 • Pas op voor X gewrichten. Het beste is om de gewrichten ongeveer 4 centimeter weg te houden van elkaar. Ook, pas lopen gewrichten.

Dingen die je nodig hebt

 • Hamer: De hamer moet een £ 8 voorhamer, niet een of andere dinky timmerman hamer. Het gewicht helpt bij het verhogen van de hoeveelheid kracht stuwkracht op de beitel, die schoon en gecontroleerde breuken in de steen creëert.
 • Beitels: Er zijn twee soorten beitels. Natuurlijk, er zijn veel verschillende vormen voor verschillende doeleinden voor verschillende breakings van de steen, maar ik heb het over kwaliteiten van beitels. Er zijn beitels je kunt kopen in wezen elke Home Depot en Lowe's die volledig zijn gemaakt van staal. Dit zijn "okay". Zij krijgen de klus te klaren. Ze zijn meestal het meest gebruikt omdat ze vervangbaar, maar er zijn nadelen aan het gebruik van deze. Je moet constant controleren om te zien of ze scherp. Als ze niet scherp dan zul je de steen niet goed te breken, die soms kan u terug ongeveer een uur of twee en de meeste steenhouwers worden betaald door de vierkante meter, in plaats van per uur. Nu, het tweede type beitel zijn die zogenaamde Carbon Getipt beitels. Deze hebben uiteraard een speciale tip die nooit stompt. Het nadeel is dat ze duur zijn en omdat ze zo prijzig, zult u alleen wilt gebruiken als je iets ingewikkeld met een steen aan het doen, maar je zult nog steeds vertrouwd genoeg met hen te zijn dat u zult weet de juiste technieken om niet verpesten.
 • Troffel: Een Marshaltown of a Rose wordt aanbevolen. Beide zijn van hoge kwaliteit. Gewoon kleinbedrijf troffel een conventionele metselaar. Snijd een ietwat vijfenveertig graden hoek van de troffel ongeveer vier centimeter naar beneden van de punt - dit is zo dat je modder rond efficiënter kunnen bewegen, schep meer cement uit de emmer in een keer en schraap het uit de bodem met gemak.
 • Grinder: dit is essentieel. Het beste merk kan alleen worden gekocht bij The Home Depot. Het is een Ridgid molen. Kortom, ze zijn zo goed want als ze opsluiten, op een zodanige wijze dat ze niet verbranden van de motor ze reageren, ze gewoon langer mee en ze zijn een groot ding. Als u wilt meer informatie over het dan gaan om Ridgid.com en lezen over hen zelf. Alle Ridgid tools zijn vrij goed. Ze zijn een beetje prijzig, maar ze zullen lang genoeg duren om uw geld goed wordt besteed. Hoe dan ook, slijpmachines zijn nuttig. Het is het beste om ze buiten te gebruiken, omdat ze schoppen tot heel wat stof en u niet wilt dat binnenshuis inademen. Het nadeel is dat je waarschijnlijk niet moeten snijden stenen dieper dan een halve centimeter, anders zul je het diamantzaagblad en chip het oververhit raken, want de molen om te verbinden en overwerk zijn motor. De enige keer dat het snijden dieper met een molen is ok is als je squirting een constante stroom van water op het blad als je het snijden van de steen, maar meestal zijn er andere gereedschappen voor diepere bezuinigingen. Meestal een diepe scoren van de steen is het enige dat echt nodig is. Soms moet je dieper de hele weg te snijden, of zelfs door de stenen en je weet wanneer je nodig hebt om dat te doen. Maar meestal een diepe score zal een zwak punt in de steen veroorzaken aan het punt waar als je de steen slaan met een hamer en beitel op de score, zal het meestal breken langs die scoren. Wees slim over hoe hard u raakt en waar je raken. Het is geen rocket science, maar het is niet makkelijk de hele tijd.
 • Nat zagen: De meeste steenhouwers maken hun eigen. Ze kopen een conventionele oude zaag en de aanschaf van een sifon kit en op maat af te stemmen op het werk. De reden voor een natte zaag is zo dat je helemaal door kan snijden stenen als om niet overal schoppen tot stof, maar ze zijn nat, zodat ze een beetje rommelig. Ze zijn geweldig voor het werken binnenshuis, maar je zult meestal te verdoezelen uw omgeving, zodat het niet vuil worden. Deze zijn ook geweldig als je moet echt diepe sneden in de echt dikke stenen.
 • Blades: Dus wat is een molen en een natte zag waard als je niet beschikt over een diamantzaagblad? Aankoop Cherokee bladen. Ze duren een lange tijd. Ze zijn meestal een beetje prijzig, maar ze zijn meestal een voldoende hoge kwaliteit om uw geld goed wordt besteed. Ze zijn meestal betrouwbaar.
 • Hamerboren: Deze zijn handig. Ze besparen tijd en ze zijn efficiënt. Er is een techniek in het gebruik ervan en dat is om het in beweging te houden.
 • Boor: Een klopboormachine en een boor zijn totaal verschillend. Boorhamer zet uitbarstingen van FORCE aan en uit tijdens het gebruik ervan, en ze zijn meestal zwaar. Je zult gewoon moeten een normale boormachine - een draadloze is het beste als de meer koorden je hebt helemaal over de plaats, hoe langer het duurt om de dag begon en eindigde; koorden leiden tot meer werk, want je moet meer aandacht besteden aan het vermijden van hen en dat zal irriteren omdat snoeren zijn het laatste wat je wilt zorgen te maken over als je werkt mee. Deze zullen vooral worden gebruikt bij het opzetten van spouwankers.