Wkinl

Hoe te leven in een multi hond huishouden

Heeft u meer dan een hond, of overwegen de aanneming van een nieuwe? Hier is hoe om te sorteren op de hiërarchie, zorgen voor meerdere honden geluk en de vrede te bewaren!

Stappen

Hoe te leven in een multi hond huishouden. Zorgvuldig overwegen alvorens het toevoegen van meer honden om uw huishouden.
Hoe te leven in een multi hond huishouden. Zorgvuldig overwegen alvorens het toevoegen van meer honden om uw huishouden.
 1. 1
  Zorgvuldig overwegen alvorens het toevoegen van meer honden om uw huishouden. Als u denkt over de aanneming van een nieuwe hond, zijn er een paar belangrijke dingen eerst te overwegen, om ervoor te zorgen dat je gaat om te kunnen omgaan met een levensstijl die meer dan een hond houdt. Elke extra hond zal extra tijd en inspanning te voeden,, oefening, en spelen met, evenals kost meer geld. En, als een hond zich misdraagt, kan de andere hond om mee te zetten, waardoor je met twee "Marleys" (slecht opgevoede honden). Houd rekening met de behoeften van de huidige hond ook, als je en waarschijnlijk niet blij met de ruwe en tuimelen van een pup zich vanwege een ziekte of ziekte, is dit misschien niet een goed moment om een ​​nieuwe hond in de familie te brengen zijn. Aan de andere kant, is het misschien wat een gezonde, maar luie oudere hond nodig heeft!
 2. 2
  Als je besluit dat u kunt beheren met een extra mond te voeden, trein, en de zorg voor, aarzel dan niet. Een van de prachtige voordelen van het hebben van twee of meer is dat zij banden ontwikkelen en te entertainen elkaar. Echter, moet u ook vanaf het begin duidelijk te zijn dat elke hond betekent meer werk voor u en meer een-op-een binding te zorgen dat uw multi-hond relatie werk.
 3. 3
  Introduceer uw nieuwe hond aan de bestaande hond alvorens haar huis. Een geweldige manier om uw nieuwe hond te introduceren om de bestaande honden is om de honden te nemen om haar eerst ontmoeten. Als ze lijken op elkaar opschieten, dan weet je dat het een goede inzet, maar als er onmiddellijke problemen van agressie, misschien is dit niet de hond te adopteren.
  • Stel de nieuwkomer in bestaande honden niet introduceren op de dag van aankomst thuis. Houd bestaande honden buiten en geef de nieuwkomer tijd om uw huis te verkennen en vertrouwd te raken met het eerste.
  • Als je uiteindelijk de nieuwkomer te introduceren om de bestaande honden, kies dan een neutrale plek, in principe, ergens uw huidige hond niet veel tijd te besteden inch En doe het rustig aan, het kan een tijdje duren voordat ze zich vestigen.
 4. 4
  Weet wat te verwachten bij honden ontmoeten elkaar voor de eerste keer. Laat je honden uit hun leibanden, zodat ze elkaar kunnen verkennen hond voorwaarden. Verwacht kop-staartbotsingen snuiven, neus-aan-neus snuiven en geneuzel (stijf been wandelingen, het plaatsen van een been over de andere hond schouders, verhoogde bont, enz.). Geluiden die kunnen optreden zijn blaft, jankt en jammert. Dit is "hond socialiseren" en je best zou doen buiten te houden en gewoon kijken als de meeste honden zal uitzoeken dit onderdeel van de begroeting en acceptatie op hun eigen, ze werken waar in de verpakking elke hond staat, terwijl je gewoon wachten tot geruststellen allemaal dat u en de andere mensen blijven alpha! Ook aandacht besteden aan de vraag of territoriale markering optreedt. Hoewel het wordt beschouwd als een natuurlijke vorm van communicatie tussen honden en een middel voor hen om dominantie en sociale status vast te stellen, kan het een grote vervelend zijn als het zich voordoet in uw huis. Hond opleiding technieken of anti-markering producten zoals sprays, hond luiers en de Markitwear Indoor Hond Markering kledingstuk kan helpen voorkomen dat dit wordt een probleem.
  • Blijf positief. Honden af ​​te halen op negatieve emoties. In plaats van zorgen te maken, zijn positief over hun ontmoeting en verwachten dat ze opschieten. Als u enthousiast over de ontmoeting bent, zullen ze inhaken op deze en neem het als een cue om positief te reageren op elkaar.
  • Kennis te nemen en verwijder de honden uit elkaar als je ziet of hoort grommen, haasten naar elkaar en, beide honden het doen van een houding en probeert te krijgen op de top van elkaar, desinteresse in een hond, maar de andere blijft afluisterpraktijken hen (gemeenschappelijke met een senior / veel jongere hond combinatie), of er is niets anders dan staren gaande is (een gevecht voor dominantie). In deze gevallen ingrijpen en scheiden. Je zult gewoon moeten proberen om hen meer geleidelijk in te voeren (en samen lopen ze in volle leiband controle tussen jullie of twee mensen is een goede manier om te beginnen).
  • Professioneel advies als de honden blijven falen om met elkaar opschieten. Het gebeurt en het advies is zeker de moeite waard. Het type persoon te contacteren omvat uw, een professionele hondentrainer of een dier gedragstherapeut.
  • Kijk uit voor de hond hiërarchie. De hiërarchie zal snel vorm en het zal zich laten zien in welke hond krijgt om eerst lopen, eerst eten, tijd om te delen met u voor het eerst, enz. Je moet om deze hiërarchie te versterken met je eigen gedrag (met nog steeds alpha) en nog niet laat de onderdanige hond (en) zich buitengesloten voelen.
 5. 5
  Houden dat alles soepel verloopt en de band met elk van je honden. Zodra u met succes de honden geïntroduceerd, is het tijd om te beginnen met lopen uw multi-hond huishouden met u verantwoordelijk, niet de honden. Het klinkt misschien eenvoudig, maar zodra er meer dan een hond, de hond pak mentaliteit kunnen overnemen en er kan een tendens voor de honden om te beginnen het bekijken van u of andere familieleden als lager op de verpakking (vaak met uw onwetende berusting door je zijn eigen gedrag en acties). En erger nog, veel mensen veronderstellen dat twee honden betekent dat zij zorg zullen nemen voor elkaar, waardoor het opgeven van de noodzaak om de controle over elke hond individueel en band afzonderlijk te onderhouden met elke hond. De realiteit is dat je nodig hebt in zo veel moeite om te maken aan training en tijd doorbrengen met hond nummer twee, drie, vier, enz., die u in de training en binding met hond nummer een gezet.
 6. 6
  Voorkomen dominantie verschuivingen die mensen onder honden in het pak te gooien. Beginnen met het trainen van uw hond en begint te merken van uw eigen gedrag in de richting van de honden ook. Leer zowel van de honden elementaire gehoorzaamheid, als uw bestaande hond al is getraind (die hij zou moeten zijn voordat je krijgt een andere hond), gewoon testen zijn bereidheid om te gehoorzamen en doen elke opfriscursussen als dat nodig is. En trainen van de nieuwe hond op hetzelfde niveau als de bestaande hond. Hebben elke hond in uw multi-hond huishouden behandelen je als baas en ieder ander menselijk familielid zoals boven hen in de verpakking. Als u dit niet doet, zullen ze elkaar strijden voor de toppositie en negeer je commando's.
  • Overschakelen te voorkomen jezelf naar beneden de verpakking. U moet de baas, of de "alpha" pak lid te blijven. Onderhouden verwachtingen die elk een van uw honden zullen luisteren en reageren op uw commando's geleerd door gehoorzaamheid training. Als uw hond niet naar je luisteren, terug te keren naar opleiding basics. Geen wandeling, traktaties, spelen, enz., totdat opdrachten worden gehoorzaamd! En niet je hond te laten door de deur voordat u; omscholing een hond die begint dit te doen voor u.
  • Training meerdere honden is een hele gebied van kennis in zijn eigen recht, doe je onderzoek naar de beste aanpak om te gaan over dit voor u, en advies inwinnen van een professionele hondentrainer indien nodig. Goede training is essentieel om multi-hond huishouden harmonie.
 7. 7
  Werken aan het verhuren van uw hond doorbrengen tijd samen alleen. Als dit werkt goed vanaf het begin, dat is geweldig. Het kan echter enige tijd duren om dit punt te bereiken en zo ja, kunt u overwegen scheiden hen terwijl u afwezig bent en langzaam laat ze samen als je thuis bent en het verhogen van de tijd totdat ze samen alleen kan worden overgelaten. Het belang hiervan is dat wanneer ze alleen thuis, uiteindelijk is het het beste als ze elkaar gezelschap kunnen houden en u of andere menselijk gezelschap te missen terwijl u weg bent.
  • Krat opleiding kan in eerste instantie helpen bij het ​​trainen van uw hond om te wennen aan elkaar. Houd ze in dezelfde kamer, zodat ze elkaar kunnen zien.
 8. 8
  Ken de de tekenen van agressie. Onderzoek hond lichaamstaal en je zult in staat zijn om te vertellen wat er "gewoon spelen," wat is een echt gevecht, en wanneer een gevecht gaat beginnen. Dit is niet anders dan het kijken naar de tekenen van begroeting bij de start, is het belangrijk om alert te zijn op mogelijke agressie elk moment dat ze samen blijven. Echter, als je honden kunnen opschieten prima en je hebt goed opgeleid hen, zijn er waarschijnlijk weinig gelegenheden waarbij agressie uitbreekt tussen hen. Keer om alert te zijn: ziekte, voedsel territorialiteit, zwangerschap of het verhogen van pups, introductie van andere nieuwe huisdier, een nieuwe baby in het gezin, en elk moment dat ieder mens in de familie is te druk om op zijn minst een beetje normale tijd besteden de honden.
  • Wees voorzichtig met voorwerpen een hond lijkt echt gehecht aan. Dit kan wrijving veroorzaken als de andere hond niet beseffen dat er een behoefte om terug te trekken. De meeste honden zullen het bericht krijgen als er gromt betrokken. Als het een echt probleem, verwijder het object wanneer de territoriale hond niet kijkt en gooi het weg.
 9. 9
  Voeden elke hond in zijn eigen kom, met veel ruimte tussen hen of zelfs in aparte kisten of ruimtes / kamers als er tekenen van agressie tijdens het voeden. Feeding meerdere honden moeten een slagveld niet. Ervoor zorgen dat zij niet worden gevoed boven op elkaar of dat ze gevoed zodanig wijzigen dat een hond het gevoel dat ontbreekt op voedsel dat een andere hond krijgt. Zorg ervoor dat elke hond zijn eigen voerbak en ruimte te geven, en voer ze op hetzelfde moment. Crate geeft of aparte kamer voeding kan alle uitdagingen uitgelokt door dominante en onderdanige hond relaties, iets wat de mens zou willen dat de honden op "get over" te verlichten maar die in honden gedragstermen is niet gaat gebeuren en duwen ze te dicht bij elkaar kan gewoon erger maken. En, wanneer voedertijd is voltooid, verwijdert u de voeding, zodat er geen verleiding om meer dan dwalen naar de andere hond voerbak en begint zich alle territoriale overheen.
  • In termen van "eerlijkheid", het bedrag is niet zo'n probleem, (zoals je misschien hebt een hond nodig om voeding, terwijl de andere is in goede vorm), maar de timing is belangrijk, zodat de honden gelijk behandeld voelen. Ook al zijn ze in afzonderlijke gebieden, zullen honden 'reukzin hen te vertellen wanneer het voedsel wordt uitgedeeld!
  • Bij het ​​geven van honden een bot, geef elke hond een fatsoenlijke bot van hun eigen, op hetzelfde moment en als er enig teken van een strijd over het bot, schuiven een hond om een deel van de werf en de andere hond naar de andere om te voorkomen dat diefstal van het bot van de onderdanige hond door de dominante hond. Zelfs als je moet aparte bot-etende gebieden met kippengaas of dergelijke te maken, doe iets dat zorgt ervoor dat zowel honden krijgen hun botten.
  • Een waterbak voor alle honden kunnen volstaan ​​als het groot genoeg is voor de hoeveelheid honden je hebt, maar als u zich zorgen maakt, voeg nog een waterbak ook.
 10. 10
  Splits uw aandacht gelijkmatig. Indien een hond denkt u bent het geven van meer genegenheid naar de andere, kan dit ervoor zorgen dat ze een slechte relatie te vormen of beginnen een gevecht. Als je een nieuwe hond, zou je in de verleiding om de hele dag met hem doorbrengen, maar vergeet je andere hond ook! Het belangrijkste is om je een-op-een aandacht evenwicht tussen de honden even, en deze prive-tijd te maken. Dit zal de betekenis van de noodzaak om te concurreren voor uw aandacht verlagen. Zodra ze zekerder over voelt, bracht tijd met hen spelen samen, ze samen wandelen, en simpelweg om ze samen leuker voor ieder van jullie zal zijn.
  • Wees ervan bewust dat het meer onderdanige hond kan geven als je samen speelt met meerdere honden. Probeer dit te voorkomen door het geven van de onderdanige hond extra kansen om een bal te vangen, halen een stok, enz., door het afleiden van de dominante hond met een bal of stok, op hetzelfde moment. En zorg ervoor dat afzonderlijk spelen met de onderdanige hond in de prive-ruimte.
  • In het geval van aandacht en eerlijkheid, op zoek na meerdere honden is niet zo verschillend van het waarborgen van eerlijkheid en gelijkheid tussen menselijke broers en zussen. Denk na over eerlijkheid en over het minimaliseren van de mogelijkheden om conflicten in je meerdere honden huishouden. Geef deze boodschap door aan ieder lid van het huishouden interactie met de honden, zodat hetzelfde niveau van bedachtzaamheid gaat in alle interacties.
 11. 11
  Zorg ervoor dat elke hond heeft zijn eigen slaapgedeelte. Zoals met voedsel kommen, bedden moeten worden afgestemd op elke hond. Maak duidelijk welk bed om welke hond behoort en deze te houden in afzonderlijke delen van het slaapgedeelte, zodat ze niet het gevoel op de top van elkaar. Overgelaten aan hun lot, zullen honden in een multi-hond huishoudens hebben de neiging om hun eigen slaapplaatsen kiezen. Als je niet van hun keuzes, moet je ze trainen om elders te slapen. En wees niet verbaasd als ze ervoor kiezen om samen te slapen, maar zorg ervoor dat er voldoende ruimte is en een kussen of beddengoed voor elke hond.
 12. 12
  Veel plezier met je meerdere hond huishouden. Als je constant op rand of freaking out als je honden communiceren, een gevecht is veel meer kans om te beginnen, omdat ze voelen emoties en angsten van hun eigenaar. In plaats daarvan, ontspannen en plezier!
  • Houd de honden geamuseerd. Hebben veel voor hen en vervang het speelgoed als ze uit elkaar vallen. Hebben speelgoed botten, sleepboot touwen, ballen, enz., voor hen om toegang te krijgen wanneer dat nodig is. Als de honden verschillen sterk in grootte, zorgen dat er speelgoed afgestemd op hun grootte.
  • Uitoefening van uw hond regelmatig. Dit zal opgehoopte energie vrij en zal ook de wens om veel blaffen, iets wat je buren niet waarderen over luidruchtige multi-hond huishoudens.

Tips

 • Heb je honden vast. Dit zal helpen stoppen dominantie gedrag en voorkomen dat per ongeluk nestjes.
 • Als je honden hebben verschillende verzorging nodig heeft, dient u goed te maken van de tijd met de minst verzorgde hond door simpelweg haar aaien en gaf haar een paar extra knuffels.
 • Een oudere hond zou kunnen ergeren door een dartel puppy, als je de aanneming van een metgezel voor uw hond, overwegen het kiezen van een volwassen hond.
 • Feed meerdere honden naar leeftijd en dieetwensen. Dit is een andere reden waarom de aparte voeding ruimtes is zo belangrijk, je wilt niet ouder Fido slurpend van de pup eten als hij wordt verondersteld te eten van de hogere kwaliteit mix! Zeker, dit is meer werk voor u, maar dat is een deel van het houden van meerdere honden.
 • Train je honden afzonderlijk, of in ieder geval tot ze ver genoeg dat ze niet zullen worden afgeleid door elkaar hebt gevorderd. Bij voorkeur zal uw bestaande hond al getraind worden voordat u een andere hond te introduceren in het huis, tenzij je krijgt twee of meer pups tegelijk.

Waarschuwingen

 • Als je een hond in warmte, overweeg dan om haar desexed om agressie en ongewenste puppies te voorkomen. Honden en warmte kan vreemd te gedragen, agressief, en dingen gebeuren als je niet kijkt.
 • Alleen maar omdat een hond is rustig en gereserveerd betekent niet dat het niet wil zo veel aandacht en genegenheid als je harder, pushier hond. Geef ze beide gelijk liefde en aandacht.
 • Als je honden beginnen te vechten, contact opnemen met een professionele trainer. U wilt niet te proberen om agressief gedrag te stoppen jezelf! Weet hoe je een hond strijd veilig stoppen, doe je onderzoek voordat je de volgende hond. Op zijn minst, gooi een deken over vechthonden deze te doen om een ​​gevoel van wat er gebeurt te verliezen en om u de kans om ze te scheiden geven.
 • Als uw honden zijn pitbulls, de aanschaf van een "break stick" (een hulpmiddel voor het breken van de wacht een Pit's op een andere). Gebruik nooit een pauze stokje voor andere rassen!
 • Over-enthousiast honden kunnen agressief draaien zonder aanvankelijk betekenis aan. Voedertijd, terug na een afwezigheid, en speelduur kunnen bronnen van hoge stress zijn voor sommige honden, dus wees voorzichtig wanneer prikkelbaarheid te veel krijgt.

Dingen die je nodig hebt

 • Aparte bedden, kommen, speelgoed, voor elke hond
 • Aparte slaap zones of wijken voor elke hond
 • Leads / riemen of gordels voor elke hond
 • Geschikte spelen en gebieden oefening, hekwerk om honden in en hekken te houden om ze uit elkaar te houden als dat nodig is
 • Gehoorzaamheid lessen