Wkinl

Hoe kunt u uw heremietkreeft een bad te geven

Als u op zoek bent naar je krab, merk je dat hij niet bijhouden met zijn hygiëne. Je moet hem een ​​bad geven!

Stappen

Hoe kunt u uw heremietkreeft een bad te geven. Vul een grote kom met kamertemperatuur chloorvrij water.
Hoe kunt u uw heremietkreeft een bad te geven. Vul een grote kom met kamertemperatuur chloorvrij water.
 1. 1
  Vul een grote kom met kamertemperatuur chloorvrij water. Zorg ervoor dat het genoeg is om volledig onder te dompelen je grootste of kleine krab.
 2. 2
  Zet uw krab in zijn kop en laat het water vullen zijn schulp, merken dat je krab moet in staat zijn om rechtop zelf. Door dit te doen dat het vuil, voedsel, of iets anders dat is in zijn schelp moet worden uitgespoeld. Je mag nog een keer herhalen als hij erg vuil is. Als je je krab te houden in het zand een tweede schoon is nodig om het zand uit in zijn schelp te verwijderen.
 3. 3
  Laat hem rond te lopen in het water voor een paar minuten, vervolgens zet u uw heremietkreeft in een grote container bekleed met een handdoek voor hem om op te lopen. Het is ook nuttig om schelpen (vers gekookt in zout water en gekoeld) in de container voor de heremietkreeft te veranderen zetten. De heremietkreeften zijn meestal zeer alert en vol energie om te winkelen dop als je veel schelpen in met hen.
 4. 4
  Sommige heremietkreeft eigenaren wassen hun heremietkreeften eenmaal per twee weken en sommige niet bad hun krabben, maar bieden grote water gerechten, zodat hun heremietkreeft zich kunnen baden. Als u grote water gerechten, MOET je steentjes of sponzen hebben in het zo dat de kleinere heremietkreeften kan klimmen.
 5. 5
  Niet te baden uw heremietkreeften of ze erg gestrest. Don `t baad je krabben als je crabarium heeft een waterbak die is groot. is het makkelijker om er een te kopen bij uw plaatselijke dierenwinkel dan uw krabben baden met de hand. Verander enkel het water in de kom of twee keer per week.
  • Als uw Hermie tank besmet is geweest met mijten, na het reinigen van je tank, zal uw Hermies moet ook een IO bad (zoutwaterbad gemaakt met Instant Ocean of heremietkreeft zout op lokaal dierenwinkels of elk ander zout gebruikt voor zeevissen tank).
 6. 6
  Maak uw instant oceaanwater maximale sterkte (gebruik een hydrometer om het zoutgehalte te meten aan ingelegde krabben te voorkomen).
 7. 7
  Na het oceaanwater bad, baden de heremietkreeften in chloorvrij water, dan laat ze drogen.
 8. 8
  Als je hebt geen onmiddellijke oceaan proberen het kopen van wat wanneer je tijd hebt.

Tips

 • Weten dat de meeste krabben zich zal baden in hun waterbakken en heb een regelmatig baden niet nodig. Het begint te worden afgedaan als krabben moet worden gebaad bij allen. Echter, moet u zeker baad je krab als u mijten of andere insecten kruipen op je krabben merken.
 • Baad uw krab een keer per week aan mijten, bacteriën en teken te verminderen. Ook is het beter om hen een zoutwaterbad te geven.
 • Zout water is noodzakelijk om te overleven uw heremietkreeft's. Baden ze in het een keer in de zoveel tijd zal ze voelen zich echt goed. Gebruik je al gedechloreerd zoet water en meng er per pakket richtingen, Oceanic Brand Zeezout, Tropic Marin, en Instant Ocean zijn goede merken.
 • Uw krabben zullen zich waarschijnlijk baden in hun drinkbakken regelmatig. Baden ze een keer per maand op de meeste, afwisselend tussen zoet en zout water.
 • Chloorvrij water is het beste gemaakt van kraanwater en Tetra Aqua Merk (of soortgelijke) vis water Dechlorinator. Volg gewoon de aanwijzingen op de fles. De gallon-sized kannen uit gezuiverd water zijn perfect om rond te houden voor het wassen van de krabben, en het houden van hun waterbakken vol.
 • Heremietkreeften als nat zand te graven inch

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat het water is kamertemperatuur! Je wilt niet de heremietkreeft verbranden. Laat het water set voor een paar uur als je niet beschikt over een thermometer. Ook, plaats voorzichtig de krab in, forceer het niet.
 • Baden teveel kan stress uw heremietkreeft. Doe het alleen als dat nodig is. Het beste is om een ​​kom al in de heremietkreeft tank.
 • Heremietkreeften eigenlijk water op te slaan in hun schelpen te hydrateren zichzelf, en kan eigenlijk regelen hoe zoute deze schelp water is. Zij zullen dit water gebruiken om hun eigen persoonlijke vochtigheid bij wat ze willen behouden, zullen ze het te drinken, of op te slaan extra van het wanneer ze over te ruien. Baden van uw krabben verandert dit opgeslagen water en sommigen beginnen te denken dat verandering van het als dat schadelijk zou kunnen zijn. Als uw water gerechten zijn niet diep genoeg voor je krabben te dompelen in, misschien een "water speeltijd" waar je ze in een grotere plastic container die heeft twee diepe water kommen in met de dingen om in en uit te klimmen uit. Ze kunnen dan kiezen om zich onderdompelen of niet als ze niet nodig hebben. Terwijl ze in deze "speelkwartier" plastic kuip, kunt u de tijd gebruiken om de tank schoon te maken of wijzigingen aanbrengen aan het.
 • Gebruik nooit kraanwater! Het kan uw heremietkreeft schaden! Gebruik flessenwater of zout water!

Dingen die je nodig hebt

 • handdoek of 2 of 3 papieren handdoeken
 • 2 kommen
 • Hermie hut
 • gedechloreerd zoet of zout water
 • heremietkreeft (s)
 • kluizenaar