Wkinl

Hoe maak je een verstelbare hond agility wip bouwen

Dit zal niet usdaa of AKC goedgekeurd, maar het zal super voor de opleiding, en zal lijken alsof het echte ding voor u en uw hond, tot aan de anti-slip voet. Je kunt het voor ongeveer 45€ een goed deel van die zal worden voor verf! Ook is redelijk snel en gemakkelijk op te bouwen. De laagste hoogte is ongeveer 8 ", eenvoudig genoeg voor zelfs de meest timide van de hond, en heeft drie extra hoogtes inclusief de standaard 24" voor usdaa en AKC. Bouwen van een van deze, praktijk, en je hond zullen doen de wip als een kampioen in een mum van tijd!

Stappen

Hoe maak je een verstelbare hond agility wip bouwen. Knip 2 stukken van de 2 "x4" s 28 "voor de staanders.
Hoe maak je een verstelbare hond agility wip bouwen. Knip 2 stukken van de 2 "x4" s 28 "voor de staanders.
 1. 1
  Knip 2 stukken van de 2 "x4" s 28 "voor de staanders.
 2. 2
  Knip 2 stukken van de 2 "x4" s 40 "voor de voeten.
 3. 3
  Meten aan de centra van de voeten vinden en markeren met het potlood.
 4. 4
  Nagel een rechtop om elke voet, om ervoor te zorgen dat het in het midden en de onderkant van de staander is zelfs met de onderkant van de voet. Gebruik 2 spijkers in elkaar.
 5. 5
  Voor de schuine stukken, neemt een van de resterende stukken van 2 "x4" en line-up van de onderste hoek van het met de binnenkant benedenhoek van het ene uiteinde van een van de voeten. Hem kantelt omhoog zodat het snijdt de opstaande ongeveer 12 "-18" van de bodem. Teken een lijn op het schuine stuk waar het kruist de rechtop (het zal ongeveer een hoek van 45 º te zijn). Trekken ook een lijn op het rechte waar het uitsteekt voorbij het einde van de voet (dat is, u zult snijden zodat het ook zal zijn met het uiteinde van de voet).
 6. 6
  Knip langs deze lijnen.
 7. 7
  Controleer of de schuine balk past: Line-up van de bodem met de binnenkant einde van de voet en de top vlak tegen de zijkant van de staander. Check it in alle vier plaatsen waar de schuine stukken zullen gaan, het moet overal past.
  • Aangezien dit haaks stuk past overal, kunt u het gebruiken als een sjabloon voor de andere 3 stukken. Leg het op de 2 "x4", mark, en snijden.
 8. 8
  Nagel elke schuine stuk op zijn plaats. Ze gaan op de binnenzijde van de poten, waarvan de uiteinden zijn zelfs met de uiteinden van de poten en strak tegen de staanders. Zet een spijker in de bodem, dan passen en nagel de top, het besturen van de nagel in een hoek door de steun en in de rechtop. Dan zet een spijker in de bodem. Zorg ervoor dat alle nagels gelijk met het hout.
 9. 9
  Van de bodem van elke staander, meten en markeer op 8 ", 12", 18 "en 24". Deze merken zijn waar je gaten zal zijn. Ook meten over elke rechtop en markeer de middelste (doe dit aan de boven-en onderkant van elke staander), leg uw tuin stok op de rechtopstaande lijn met deze merken en lijnen trekken die kruis je 8 ", 12", etc. merken. Waar je lijnen oversteken waar u uw gaten te boren voor de buis.
 10. 10
  Boor de gaten. Met de punt van je boor precies daar waar de lijnen elkaar kruisen, boren elk gat. (U kunt het rechtop zetten op 2 brokstukken van de 2 "x4" om u te helpen niet boren in de vloer eronder.)
 11. 11
  Snij 2 17 "stukken van de overblijvende 2" x4 "s. Spijker ze aan beide zijden van de staanders (die aan de binnenzijde) aan beide zijden verbinden en zorg ervoor dat ze ook nog met de onderkant van elke zijde.
 12. 12
  versterking van de basis>. Slechts een paar moet doen. Nu de basis is gedaan!
 13. 13
  Kies een achterzijde van uw 2 "x12" x12 "wipplank boord. Meet vanaf elk uiteinde naar het centrum (het zal waarschijnlijk niet precies op 6 ') te vinden, en markeer deze.
 14. 14
  Plaats het steunpunt. U wilt het steunpunt (omslagpunt) te zijn 1 "tot 2" dichter bij een uiteinde van de raad van bestuur, zodat einde zal blijven liggen (de wip is een one-way obstakel), dus meten en markeer deze. U kunt losjes bevestigen twee van de klembanden zodat ze "brug" de 2 "-teken, en zet de wip bij elkaar door het uitvoeren van de pijp door een 24" gat, door de pijp riemen onder het bord, en het andere uit 24 "gat. Dan doe een niet-zeer-wetenschappelijke valtest door een 3-pond. gewicht (doos met wasmiddel) op het up end 12 "van het einde en de timing hoe lang het duurt om de vloer te raken. Het moet minder dan 3 seconden. In dit geval werd de 1 "-teken gebruikt, zien wat je wilt.
 15. 15
  Neem de klembanden van het bord af en markeer het contact gebieden, 36 "van de uiteinden van usdaa, 42" voor AKC. Verf de contactvlakken geel. U zult waarschijnlijk moeten 3 lagen voor de gele. Verf het eens en laat drogen. Verf dan het weer, en dit keer instrooien spelen zand op het terwijl het nog nat is, proberen om het soort zelfs. (U hoeft alleen zand op de bovenkant van het bord natuurlijk.) Als het droog is, veeg je alle losse zand, dan gelden de derde verflaag. Wanneer de gele's droog, doe hetzelfde voor de blauwe zone, je zult waarschijnlijk alleen de eerste laag met het zand en de tweede op de top van het nodig hebben. Viola! Een mooie no-slip oppervlak, net als het echte werk!
 16. 16
  Verf de basis overal met dezelfde blauwe verf, 2 lagen.
 17. 17
  Schroef de 3 klembanden op de achterkant van de wipplank bord, met de pijp in de plaats te gebruiken als een gids. Bij gebruik van de 1/2 "bandjes, schroef niet helemaal in, maar laat ze een beetje los, zodat de buis zal door glippen zonder al te veel moeite.
 18. 18
  Monteren uw wip en geniet!

Tips

 • Gebruik geen druk behandeld hout - het zal veel te zwaar! De lak zal beschermen buiten.
 • Langzaam gaan. "Meet twee keer, een keer snijden" is een oud gezegde, maar waar.
 • Hebben traktaties bij de hand om goed gedrag te belonen.

Waarschuwingen

 • Draag oogbescherming.
 • Wees voorzichtig met het elektrisch gereedschap. Houd uw vingers uit de buurt van het cirkelzaagblad en de boren.

Dingen die je nodig hebt

 • (3) 2 "x4" x8 "studs
 • (1) 2 "x12" x12 "board
 • 2-1/2 "of 3" gegalvaniseerde nagels
 • 2-1/2 "of 3" houtschroeven voor extra sterkte indien gewenst
 • (1) 1/2 "18" verzinkte buis (in paragraaf loodgieterij)
 • (3) 1/2 "klembanden (of misschien probeer 3/4") plus 1 "schroeven voor hen (6)
 • Spelen zand
 • Platte koetswerkkleuren (ik gebruikte latex voor eenvoudige clean-up): 1 quart elk van geel voor het contact gebieden en andere contrasterende kleur van uw keuze (blauw is traditioneel), penselen, schilder of afplakband
  • OPMERKING: Gebruik geen druk behandeld hout - het zal veel te zwaar! De lak zal beschermen buiten.
 • hamer
 • Cirkelzaag
 • Boormachine met kruiskopschroef bit en 1 "boor
 • Meetlint en / of de maatstaf
 • Potlood
 • Veiligheidsbril oog