Wkinl

Hoe aan te passen aan gekruid eten

Kruidig ​​voedsel wordt genoten over de hele wereld. In sommige landen, zoals Indonesië, kruidige voedingsmiddelen zijn ook gevoerd aan pasgeborenen en alleen de stervenden worden gehouden van het genieten van alles wat de specerijen te bieden hebben. Het eten van kruidig ​​voedsel opent een hele nieuwe wereld van culinaire hoogstandjes aan degenen die durven te wagen.

Om uw eigen reis te beginnen in de wereld van pittig eten, te beginnen met de volgende stappen.

Stappen

Hoe aan te passen aan gekruid eten. Begin met voedsel dat slechts iets meer kruidig ​​dan wat je nu gewend bent.
Hoe aan te passen aan gekruid eten. Begin met voedsel dat slechts iets meer kruidig ​​dan wat je nu gewend bent.
 1. 1
  Begin met voedsel dat slechts iets meer kruidig ​​dan wat je nu gewend bent. Als je deze voedingsmiddelen te eten, noteren welke kruiden je wilt, welke niet, en of ze eventuele bijwerkingen veroorzaken.
 2. 2
  Zodra u vertrouwd bent met het nieuwe niveau van specerijen in uw voedsel te verbouwen, te verplaatsen naar de volgende. Als je omhoog, ga met die kruiden, zowel voor warmte of smaak, die u verkiest.
 3. 3
  Verder verhogen van de hoeveelheid kruiden in je eten als je aan te passen aan elk nieuw niveau. Echter, geef jezelf de tijd aan te passen aan elke toename van smaak en warmte. Als u dat doet, zult u opent een breed scala van voedsel opties die je misschien nooit hebben overwogen het proberen.

Tips

 • Yoghurt kan ook erg handig zijn in het koelen van uw maag naar beneden na het eten van gekruid voedsel. Het brengt beneden de lichaamstemperatuur, waardoor het makkelijker voor je lichaam om het voedsel te verwerken en je zal minder problemen hebben de ochtend na. Vlakte is best, maar een kopje vanille zal dit ook doen.
 • Als je iets dat is overdreven pittig eten, een glas melk handig. Melk zal meer effectief verzacht de brandwond op je tong dan water. De reden hiervoor is dat de verbranding wordt veroorzaakt door een chemische stof genaamd capsaïcine in de specerijen. Een chemische stof in melk, caseïne, ontkoppelt de capsaïcine en maakt het mogelijk om weg te wassen. Water bevat geen caseïne bevat, dus het is niet effectief en zal alleen verspreid de olie rond.
 • Eet dingen die de capsaïcine zoals brood of rijst zal absorberen.
 • Let op dat de meest pikante delen van hete pepers is hun aderen en de sappen ze geven. De eigenlijke vruchtvlees van de paprika is niet erg pittig.
 • Het kan nuttig zijn om nieuwe kruiden nemen in voedingsmiddelen die de neiging hebben om te maskeren of te verdunnen het kruid, zoals een broodje of een soep.
 • Eet langzaam, hoe meer capsaïcine die je hebt ingenomen, zal de sterkere reactie van uw lichaam te zijn. Eten houdt langzaam een ​​gestage maar draaglijk hoeveelheid in je lichaam.
 • Suiker is ook nuttig voor het doden van warmte, maar het is niet zo gemakkelijk te consumeren grote hoeveelheden melk.
 • Doe een beetje van het onderzoek op de verschillende kruiden gebruikt in voedingsmiddelen en hun gevaren voor de gezondheid en de voordelen. Zo is cayennepeper (dat is zeer warm bij veelvuldig gebruik) is aangetoond dat het hart gezondheid te verbeteren.

Waarschuwingen

 • Maagzweren zijn in feite niet verergerd door het eten van paprika's. Chili pepers kan eigenlijk zelfs hun optreden te verminderen. Maar, als u gezondheidsproblemen, en zijn betrokken, raadpleeg uw arts voordat u de consumptie van deze soorten voedsel.
 • Overeten kruidige voedingsmiddelen kan verdoven uw smaakpapillen, invaliderende uw smaakzin voor een tijdje.
 • Was altijd uw handen na het hanteren van pittig eten direct. Dit geldt vooral na het snijden van rauw hete pepers.
 • Als u gaat werken met grote hoeveelheden hete pepers die zal worden gesneden of gesneden open, zoals bij het maken van Jalapeno poppers, zeker om latex of rubber handschoenen te dragen. Het werkzame bestanddeel in hete pepers kan doordringen door de huid en veroorzaken een ernstige branderig gevoel voor dagen!
 • Toen op weg naar de badkamer, moet u uw handen te wassen na het hanteren van pepers.
 • Laat geen sap te krijgen op je lippen, ogen, of iets anders gevoelig als de brandwond kan tenminste 15 minuten duren.