Wkinl

Hoe te Gleek

Gleeking, ook wel bekend als dock, is de handeling van het stimuleren van de speekselklieren onder je tong in spugen een geconcentreerde straal van zuiver speeksel. Meestal gebeurt wanneer je gapen. Het vergt oefening en concentratie om Gleek op doel, maar deze stappen zal u helpen leren hoe, zodat u deze kunt toevoegen aan je arsenaal aan trucs lichaam.

Stappen

Hoe te Gleek. Voel je onder je tong met het puntje van je tong of je vinger.
Hoe te Gleek. Voel je onder je tong met het puntje van je tong of je vinger.
 1. 1
  Voel je onder je tong met het puntje van je tong of je vinger. U moet het gevoel een kleine hobbel, en dit is je speeksel klier. Technisch gezien is het de submandibulaire klier.
 2. 2
  Gapen of eten zure snoepjes te concentreren in de klier, kan je nog steeds doen als uw mond is net een beetje meer vocht dan normaal. Als je snoep gebruikt, zorg ervoor dat het een harde snoep of kauwgom als een lolly of een Kernkop. Mosterd werkt ook erg goed. U kunt ook de druk op te bouwen in je speeksel klieren door wrijven de tip of zijkant van je tong tegen een scherpe rand van uw tanden. Iets over het gevoel het geeft om je tong bouwt de druk in de klier, alsof je het eten van voedsel dat maakt je kwijlen.
 3. 3
  Krijgen in de voorkant van een spiegel, dus je kunt waarnemen als je iets hebt gleeked.
 4. 4
  Probeer de onderstaande methoden. Aangezien ieders lichaam is anders, er zijn verschillende manieren om dit verschijnsel te benaderen.

Methode 1

 1. 1
  Houd je tong zachtjes op het dak van uw mond. Adem in en duw.
 2. 2
  Duw het puntje van je tong net achter de ene bult onder je tong. Duw het hard en loslaten.

Methode 2

 1. 1
  Volg de eerste twee stappen hierboven.
 2. 2
  Buig je tong. Probeer het buigen van de spieren in je biceps. Dat moet worden hoe het voelt als je flex of verhardt uw tong.
 3. 3
  Terwijl je buigen je tong, duw je onderkaak uit, breng het terug en neer, adem in iets, en hard brengen tegen het dak van uw mond. Een dun straaltje zal waarschijnlijk uitkomen.

Methode 3

 1. 1
  Zuigt lucht onder je tong.
 2. 2
  Breid uw kaak.
 3. 3
  Duw je tong naar de top van waar uw tanden aan uw tandvlees.
 4. 4
  Afgewerkt.

Waarschuwingen

 • Niet spugen op iedereen. Niet alleen is het een daad van gebrek aan respect in de meeste culturen, maar het verspreidt zich ook ziektekiemen en ziektes.
 • In veel landen, spugen is illegaal omdat het ongezond wordt geacht te spuwen op openbare plaatsen.