Wkinl

Hoe rond te sluipen 's nachts


'S nachts is een leuke tijd om rond te sluipen, maar als je een huisgenoot of een persoon die uw kamer deelt, hier zijn enkele tips te krijgen door hen.

Stappen

Hoe rond te sluipen 's nachts. In kaart brengen van alle krakende vloeren en objecten, dit zijn de dingen die je weggeeft.
Hoe rond te sluipen 's nachts. In kaart brengen van alle krakende vloeren en objecten, dit zijn de dingen die je weggeeft.
 1. 1
  In kaart brengen van alle krakende vloeren en objecten, dit zijn de dingen die je weggeeft. Blijven ook heel dicht bij de muren. Het zal de krakende geluid te reduceren. trek je een kaart van het huis en zet een letter of een nummer op de krakende en piepende. Als je kamer, notities schrijven aan hij onderaan uw kaart. Hier is een voorbeeld: A: Piepende vloerplaat, moet worden vermeden, kunnen worden stapte over.
 2. 2
  Scan het gebied met diepe ademhaling, dus als iemand is rond ze zullen denken dat je slaapt. Ook plannen en bedenken wat je gaat doen als je eenmaal uit bed.
 3. 3
  Wees geduldig. Als je een krakend bed, beweeg langzaam met geduld, wat is vijf minuten van langzame, gestage, bewegen ten opzichte van de hele avond uit?!?
 4. 4
  Lopen op een langzame en gestage tempo, mentaal kaart in je geest (en niet op papier) krakende vloeren. Zodra je bent waar je moet zijn, langzaam te doen wat je moet doen. Je moet onthouden de getekende kaart op voorhand, zodat u niet zal hebben om het mee te nemen.
 5. 5
  Houd je oren rechtop, als er iemand is boven en je hoort het verplaatsen of de vloer kraken - verbergen! Hebben altijd een plek vooraf uitgekozen op basis van uw positie.
 6. 6
  Loop zo dicht mogelijk bij de rand van elke muur voor krakende vloeren of trappen. Versleten vloerdelen hebben over het algemeen meer steun bij muren.
 7. 7
  Handelen altijd alsof iemand is actief op zoek voor u, zelfs als ze dat niet zijn. Dit zal onbewust dwingen om meer voorzichtig zijn.
 8. 8
  Blijven in een gehurkte positie als je beweegt, en je hebt je handen uit naar de zijkanten op heuphoogte om eventuele obstakels die je misschien nog niet gezien detecteren en houden balans, en om de stap te nemen als je vooruit met een beetje verder naar beneden hurken in de stap. Je wilt niet te bukken onder een hoek van 90 graden op ieder moment, tenzij je gehurkt op de grond om een ​​knie neer te zetten of liggen, want het is heel hard op de knieën.
 9. 9
  Leren lopen. Uw voetenwerk is net zo belangrijk als gehurkt in de stappen om de beweging te absorberen. Normale hiel-tot-teen rolbeweging is geweldig voor hoge snelheid beweging op gras en zeer langzame beweging op een harde ondergrond. Houd in gedachten dat hoe langzamer je beweegt, hoe meer stil je bent.
  • Bij het verplaatsen door bladeren, of probeer absoluut zwijgen, houd uw gewicht op je achterste voet, verbreed uw leidende voet, en deze neerzet en langzaam verschuiven naar voren, het opvangen van de beweging in je knieën en enkels. Je moet alleen de bal van je voet, die zal werken als een kussen, contact maken met de grond tijdens deze vorm van beweging.
  • Als je het manoeuvreren in een omgeving die "Noise Cover" of als er een medium risico te worden gehoord, lager uw hiel op de grond aan te raken bij het overschakelen gewicht aan de leidende voet biedt.
  • Te zwijgen binnen blijven, adem en loop naar het ritme van de kamer klok. Als iemand slaapt, ze worden gebruikt om het geluid van de klok, en dus het zal helpen verduisteren uw voetstappen.
  • Gebruik de platte voet bij het lopen over grind of over iets waar veel kleine objecten kunnen worden verstoord en maken lawaai. Absorberen de stap als je normaal zou doen, maar je laat je hele voet contact maakt met het grind op hetzelfde moment te laten het gewicht gelijkmatig te verdelen. Slow zeer langzame beweging moet worden gebruikt.
 10. 10
  Indien binnen of buiten proberen blootsvoets zoveel mogelijk gaan omdat het minimaliseert ruis. Als je loopt op gras kan prikkelen uw voeten, maar het is beter dan te worden gevangen.
 11. 11
  Verkrijg de juiste apparatuur. De enige echt essentieel stuk gereedschap is een alerte geest. Behulpzaam items zijn vrij veel afgestemd op de situatie.
  • Touwen of een grijphaak zijn altijd leuk als je gaat om te klimmen in bomen.
  • Lederen handschoenen helpen bij het beklimmen om uw handen te beschermen, zodat ze niet een slecht idee.
  • Kleding is situatie-gevoelig. Het is altijd een goed idee om te verblijven in de schaduw, dus legergroen of donkerblauw is een goede kleur voor de schaduwen. Gebruik geen zwarte omdat het kan "uitknippen" jouw vorm in het donker. Camo voor het soort omgeving waarin je bent in is nog beter, want in de schaduw ziet het er zwart, en toen in kleine licht kunt u in mengen met bomen, struiken of gras. Je wilt ook niet om kleding die lawaai maken dragen.
  • Het type van de schoenen die je draagt ​​moet weerspiegelen hoe ver je bent in je stealth training. Als je net begint, zachte schoenen met lichte rubber coating aan de onderkant is de beste. Naarmate je beter, je kunt dragen gewone schoenen, en uiteindelijk laarzen die zacht rubber hebben op de bodem.
 12. 12
  Blijf alert. Een van je ergste vijanden is de verrassing factor. Gevangen off-guard kan niet alleen schrikken u, maar omdat je om lawaai te maken of controle over de situatie te verliezen. De beste manier om te weten of er komt iemand is om ze te zien, als je ze niet kunt zien, het horen van hen is de tweede beste manier om te weten op voorhand. De meeste mensen niet rustig lopen, zodat je kunt horen ze komen. Wanneer in het zicht bereik van iemand die je in staat zijn om te wachten op een kans om beter te verbergen als u niet. Langzame beweging is mogelijk wanneer je in iemands ogen range. Als je een fatsoenlijke afstand van hen en ze zullen waarschijnlijk niet zien, gaan liggen als je omgeving het toelaat. Dit minimaliseert uw maat en maakt je moeilijker te herkennen. Goede plaatsen om gevoelig te gaan zijn donkere gebieden of gebieden met loof deksel. Als u camouflage of een donkere kleur dragen, zal dit helpen verbergen je in de duisternis. Zodra ze komen in hoorbare bereik van je, moet beweging niet doorgaan, en moet u absolute stilte houden. Als u binnen handbereik van de persoon lopen naar u toe, te bevriezen. Als u niet volkomen verborgen, houdt nog steeds zal normaal verzorgen van het dilemma, maar als het je lukt, oprollen in een bal en proberen om je schouder functies en je hoofd te bedekken, dit zal het menselijk omtrek verbergen. Een ander ding is om te glijden in een schaduw en adem zachtjes. Als u het dragen van donkere kleuren, zal dit heel goed werken.
 13. 13
  Weet hoe te lopen door deuropeningen. Bij het lopen door een deuropening normaal (schouders zeer dicht bij de deur jam) kan geluiden (zoals hardlopen airconditioners) veroorzaken fluctueren en laat mensen weten dat er iets is. Hetzelfde geldt als je rond sluipen, kunt u "horen" waar mensen worden gebaseerd op hoe omgevingsgeluid wordt gemanipuleerd. Sluipen door deuropeningen met je rug naar de jam, en zijn loodrecht op de deur. Dit zal het effect minimaliseren.
 14. 14
  Weet hoe te ontsnappen. Normaal als je bent ontsnapt, heb je ontdekt, en het maken van een Mad Dash te verbergen of weg te komen. Negeer alle stealth en gewoon afstand tussen u en uw ontdekker, zodat u kunt weer verbergen en stiekem weg. Als je niet denkt dat je hebt gezien, wil je misschien proberen stiekem weg zo stiekem mogelijk. Dan kunt u verbergen, wachten tot de dreiging om te vertrekken, en verder doen wat je aan het doen waren.
 15. 15
  Kaart brengen van uw route. Identificeer schuilplaatsen. Controleer waar iedereen kon nog wakker zijn. Wees EXTRA stil waar er veel van de slaapkamers met mensen in slaap in hen.
 16. 16
  Als je iemand hoort komen en je betrapt en in het huis, maak een slaperig gezicht en gapen dan zeggen, "ik kwam net uit om een glas water te halen." Dit werkt meestal, maar doe het niet veel, omdat mensen achterdochtig zullen krijgen.

Tips

 • Als je gaat in een gebied dat je niet 100% veilig, vraag dan een beetje rond, en als je gewoon niet comfortabel voelt, een plan omheen. Als je niet veilig voelt in te gaan op een gebied mag je niet invoeren. Brengen iets om jezelf te verdedigen kan verhogen de hoeveelheid problemen die zullen voortvloeien uit gepakt. Met name verborgen wapens zal resulteren in de zwaarste straffen. Het is belangrijk te onthouden dat dit is allemaal voor de lol en als je voldoende bang dat je een wapen moet je iets anders moeten doen of stiekem ergens anders nodig.
 • Als iemand zegt dat ze weten dat je er bent, geef niet op. Als ze niet direct op zoek naar jou, zijn ze waarschijnlijk gewoon liegen. Probeer zo stil mogelijk te blijven, en sluip stilletjes weg wanneer de persoon niet op zoek is.
 • Als je ouders of iemand anders was om je op te vangen, vindt zo veel excuses mogelijk. Je ouders zullen hoogstwaarschijnlijk meer alert en verdachte op dat moment, dus een tijdje wachten voordat het weer doen als je betrapt.
 • Terwijl je in de kamer, geen gebruik maken van een zaklamp of een kaars. In plaats daarvan, laat uw ogen richten. (U kunt dit doen heel gemakkelijk als je gewoon je ogen sluiten voor vijf of tien seconden.)
 • Bewaken van een slapende persoon van de ademhaling: Regelmatige ademhaling betekent dat de persoon wakker of is bijna wakker! Ondiepe ademhaling betekent dat persoon lichtjes slaapt, maar je moet nog steeds voorzichtig zijn! Snurken betekent diepere slaap, maar je moet nog steeds voorzorgsmaatregelen nemen.
 • Het oog is extra gevoelig 's nachts, dus zorg ervoor dat als je verplaatsen in het donker, denk plotselinge of abrupte bewegingen niet maken.
 • Zoek een plek om onbeweeglijk om uw ogen te geven tijd om gewend aan het donker worden voordat u probeert om te bewegen te veel blijven. Dit geeft je een voordeel ten opzichte van iedereen die op zoek is naar u en u toestaan ​​om letsel te voorkomen. U kunt ook een ooglapje maken, en laat het op een oog voor het vertrek, om dat oog aanpassen aan het donker, en schakel vervolgens de ooglap oog zodra u de donkere regio hebben ingevoerd. Het menselijk oog neemt 30 minuten om volledig aan te passen aan nachtzicht en een lichtflits kan verlangen dat een andere 30 minuten van de tijd aan te passen.
 • Praktijk op een verblijf absoluut nog als u verdachte geluiden te horen.
 • Houd altijd uw rug tegen een muur. Wanneer gaan omhoog trappen stap op de zijkanten, direct aan de voet planken, zodat ze niet kraken.
 • Toen in recon werk, aandacht voor detail. Als iemand jogt door op vier in de ochtend, zijn ze waarschijnlijk doen het elke dag, dus meer dan een dag van recon nodig kan zijn.
 • Als je ooit moet springen over een object, zoals tafel of bank vergeet te landen op de bal van je voeten. Als je het goed doet zul je het land zonder geluid.
 • Blijf uit het licht zo veel mogelijk.
 • Ook, als je moet springen over iets, zorg ervoor dat je het land met je knieën licht gebogen en zodra je de grond raakt buig je knieën, zodat je in een positie als je gaat ollie uit een skateboard. (Maar niet springen.)
 • Als je stiekem in een vrienden kamer en je per ongeluk gaan door het verkeerde raam en belanden in hun vader kamer / mama 's (of erger het verkeerde huis) Neem een ​​codenaam klaar voor jou en je vriend. Bijvoorbeeld als je het verkeerde huis en de eigenaar wakker of beweegt als ze wakker kunt schreeuwen: "Crap, Mitch Dit is niet Fred's huis!" En bolt. Dus de eigenaren denken dat je probeert te prank een vriend en niet je identiteit niet kennen. Doe hetzelfde (ja zelfs zeggen: het is niet ________ huis) voor de verkeerde kamer.
 • Soms is het beter om te gaan op blote voeten of alleen het dragen van sokken want het maakt minder geluid.
 • Als u nodig heeft om te maken een snel weg te komen, leren een aantal fundamentele parkour, zoals de muur, gemakkelijke kluis, en kong kluis. Weten deze bewegingen zullen je enorm helpen als je nodig hebt om bout.
 • Probeer te voorkomen dat met behulp van een zaklamp, als het u makkelijker te zien zal maken. Maar als je echt nodig hebt om een ​​te gebruiken, of het gevoel dat je voorzichtig genoeg mee kan zijn, Gebruik ALTIJD een zaklamp met een rode lamp, of met een rode filter over de voorzijde. Als u toegang tot een infrarood filter, zoals die worden gebruikt in de fotografie hebben, proberen taping het over de zaklamp. Met behulp van een rood licht zal u helpen op 2 manieren-1) Een normaal licht zal uw natuurlijke "Night vision" stoppen opkomen. Als je in een donkere plaats, zal je ogen raken aangepast aan het licht na een tijdje, en je kunt gemakkelijker zien. Een rood lampje op de lagere spectrum van ons zichtbaar licht, dus het is niet zo hard. 2) Een rood licht is, zoals gezegd, zachter dat andere lichten, waardoor het dus moeilijker te herkennen.
 • Een factor die je helpt is dat deze mensen hebben geen reden om u vermoedt dat volgt, spioneren, etc, dus niet geef ze een reden om iets te vermoeden.
 • Bij het verplaatsen door middel van een oprit van een erf wees voorzichtig om zo niet verrekenen veiligheid verlichting als ze je kunt weggeven.
 • Als iemand in de weg en je wilt niet gepakt te gebruiken iets om hem af te leiden als het gooien van een munt of een steen.
 • Staande in de duisternis achter een lichtbron (zoals een brand of schijnwerper) is een goede manier om te verbergen, omdat de persoon de ogen zal worden aangepast om het licht te zien, maar niet de duisternis erachter.
 • Loop niet waar auto's rijden door de lichten zal je positie weg te geven, vooral als iemand op zoek is voor u.
 • Indien mogelijk, moet u uit te strekken echt goed voordat sluipen. Dit helpt om verwondingen, vermoeidheid en lawaai van verbindingen (krakende / popping) voorkomen.
 • Probeer zo hard als je kunt om niet niezen! Als u allergieën, neem je medicijnen voordat u vertrekt naar uw excursie... maar zorg ervoor dat het zal je niet suf! Als je voelt een nies opkomen, sluit je neus, knijp je ogen dicht, en denk zo hard als je kunt over NIET niezen. Ook voor sommige mensen, zeggen het woord "watermeloen" herhaaldelijk zal helpen onderdrukken een sneeze.Look op het artikel Hoe een nies voor andere tips stoppen.
 • Een van de beste streken is te tikken op het venster van je vriend hen een beetje een schrik aan te geven - maar zorg ervoor dat het juiste venster te krijgen, vooral als je vriend woont in een appartementencomplex of een slaapzaal! Door op de verkeerde raam kan een zeer knorrige oude dame naast de deur, of erger nog, iemand die eigenaar is van een vuurwapen en is niet bang om het te gebruiken ontwaken!
 • Als je iemand ziet, is het het beste om weg te komen zo snel mogelijk, want mensen zijn meestal meer verdacht tijdens de nacht.
 • Stap niet in het midden van de trap zijn ze minder geneigd te piepen als u stap op de rand naar de muur.
 • Een goede afleiding is een nikkel op de grond gooien als het gebied is rotsachtig of bent u op of in de buurt pavment. Dit is goed om iemand die wordt begin tot achterdochtig geworden afleiden.
 • Als u nodig hebt om te verbergen, proberen omhoog gaan. Klimmen in een boom, hop op een laag dak, iets dat je steekt de normale lijn van het zicht van een persoon. Als iemand op zoek is voor u, zullen ze waarschijnlijk kijken naar de grond of op ooghoogte.
 • Om verborgen te blijven je kan hebben om routes die uit de weg te nemen.
 • Bij het trekken van een grap op een vriend, is het normaal gesproken leuk om een ​​andere vriend mee te nemen. Maar zorg ervoor dat ze begrijpen wat er gaande is, en weet de weg terug in het geval je uit elkaar. Wie is beter in stealth moeten worden in de voorkant om zo mogelijke bedreigingen eerder dan de beginner zou detecteren.
 • Als u krijgt iets van een container rechts door iemand, neem de houder zo ver mogelijk van hen mogelijk te maken, opent u het langzaam, en neem wat je nodig hebt zorgvuldig. Als het breekt dicht, sluit het onder een deken of kussen. Terug dan naar zijn oorspronkelijke locatie.
 • Leren om dierengeluiden te maken zullen mensen minder verdacht te maken als ze je horen, maar zal niet altijd werken. Als u van plan bent om een ​​dier geluid te gebruiken, moet u het past in de omgeving - dat wil zeggen niet een kalkoen oproep in Alaska of een roodborstje gesprek in het Caribisch gebied niet gebruiken. Ook, zorg ervoor dat u het geluid goed te gebruiken - niets is erger dan u verliest uw dekking bij uw doelgroep een eend oproep die klinkt als een ouderwetse claxon hoort. Ook, als je er een hebt, gebruik dan een recorder om verschillende geluiden te gebruiken realistischer en overtuigender te zijn. Zorg ervoor dat het geluid is het enige geregistreerde en niet iets als water uit het meer te crashen of spelende kinderen op de achtergrond.
 • Als iemand op zoek is naar een manier hoef je niet wilt dat ze dan rollen of gooien een kleine afleiding en maak uw verhuizing. Heb een afleiding niet gebruiken als ze vermoeden dat iemand in de buurt.
 • Draag donkere kleding, maar niet zwart, donkerblauw, donkerrood, donkergroen etc. blend in beter dan zwart doet.
 • Nogmaals, als je gaat om een ​​zaklamp te gebruiken, pas op waar en wanneer u schijnen het. Schijnt het in iemands huis is niet echt de beste van ideeën! Evenmin is flicking het op als je probeert te sneak up van iemand.
 • Toen stiekem op iemand, probeer je stappen overeenkomen met die van hen en vermijd zwaar ademend. Ook als uw doelgroep is in gesprek met een vriend naast hen, er zeker van te zijn aan de andere kant, voor het doel zou kunnen kijken naar de vriend en zie je. (Bv. Als uw doel is aan de linkerkant en vriend op rechts, steeds iets naar links).
 • Zeker niet te verbergen in werven van andere mensen, tenzij je weet dat ze goed of in geval van nood.
 • Als u uw sleutels mee moet brengen, verwijder alle extra's en wikkel overige toetsen in een doek en ze te scheiden.
 • Zorg ervoor dat te verbergen ofwel beneden laag of hoog. Mensen kijken niet hoog of omlaag laag.
 • Als stiekem in een donker steegje en er is een hek in de buurt van je en iemand zou kunnen hebben gezien / gehoord dat je dan naar beneden, waar het hek aan de vloer.
 • Als je hebt gevonden uw schuilplaats zeker niet te bewegen.
 • Een andere grote grap schijnt zaklampen in hun kamer van buitenaf, vooral als je twee rode en zijn op een afstand. Nogmaals, hoewel, zorg ervoor dat u schijnen de lichten in de juiste raam!
 • Weet kleding die luid zal wrijven tegen elkaar niet dragen.
 • Het kennen van de omgeving voorafgaand aan rondsluipen verhoogt de kans dat u de resterende verborgen. Als je in je eigen huis, proberen uit te vinden voorhand welke trappen kraken, enz. In het algemeen, het stappen op een van de uiteinden van iedere trap in plaats van het centrum als je klim het kan ruis verminderen.
 • Videocamera's bieden onweerlegbaar bewijs van de grappig gezicht je vriend gemaakt toen je hem / haar bang, maar ze kunnen je ook later beschuldigen.
 • Op blote voeten is niet een geweldig idee. ze vasthouden aan het gras, zweet, en stinken! tennisschoenen, loopschoenen, enz. zijn best.
 • NIET iets dat knoppen of iets dat ongeveer Jangles heeft te dragen. Ook niet breng uw sleutels met u!

Waarschuwingen

 • Gebruik nooit deze dingen om iets illegaals te doen.
 • Voorkomen dat er op de particuliere eigendom, tenzij je persoonlijk kent de bewoner. Het is niet alleen illegaal, maar de eigenaar kon een vuurwapen of een grote hond (bijv. een Duitse herder) klaar hebt als je op verboden terrein.
 • Niet overal dat je waarschijnlijk aangevallen door een wild dier.
 • Wees voorzichtig. (Dit is het belangrijkste ding uit alle van hen.)
 • Mensen zijn vrij goed bij voelen als er iets rond is stiekem, dat helpt om ons te beschermen tegen die vreselijke beestjes met hoektanden en klauwen. Wandelen in stilte, maar normaal gesproken, niet bukken over, en nooit, nooit buiten tien meter van uw doelgroep springen - je zou worden ten onrechte als een aantal psycho stalker of een seriemoordenaar en uw doelgroep kan wat pepperspray aan je trekken, of erger, een vuurwapen.
 • Doe niets illegaal niet doen, gewoon grappen te spelen op je vrienden en praat erover later. Het draait allemaal om opscheppen toch.
 • Wees je bewust van de wijk. In een hoog wijk misdaad, rondsluipen is uiterst gevaarlijk. Mensen konden meteen het ergste verwachten en wat echt slecht voor u doen.
 • Gevangen kan leiden tot problemen met de politie, vooral als je niet goed in, of als je vriend is uiterst paranoïde of niet aanslaan meteen.
 • Niet sandalen, ze maken te veel lawaai.
 • NIET iets dat knoppen of iets dat ongeveer Jangles heeft te dragen. Ook niet breng uw sleutels met u!
 • Tenzij er een adequate zachte ondergrond onder je, niet springen uit een raam probeerde weg te komen als ze worden betrapt. haar beter te zijn in de problemen dan het ziekenhuis en in de problemen.
 • NIET sluipen rond of spelen tricks op of nabij de woningen van politieagenten of andere mensen die vuurwapens bezitten. Politieagenten leven met de wetenschap dat mensen arresteerden ze op een dag zal komen uit de gevangenis, vaak met een wrok. Terwijl uw bedoelingen goedaardig kan zijn, kan de persoon die je gemakkelijk zien als een bedreiging en schiet je.
 • Proberen om iemand te vertellen wanneer u van plan te sluipen in het geval je iets overkomt.
 • Niet mensen die je helpen in de problemen, als die er zijn te krijgen.
 • Doe niets drastische zoals vandalisme niet doen, de meeste vrienden niet genieten van dat.
 • Weet kleding die luid zal wrijven tegen elkaar niet dragen.

Dingen die je nodig hebt

 • Zaklamp (als persoon is een zeer diepe slaper.)
 • Silent communicatie versnelling als met een vriend.
 • Donkere kleding voor schaduwen (niet zwart als het 'snijdt' uw silhouet in het donker, donker blauw werkt het best).
 • Camo kleding aan de omgeving passen als u van plan te verhuizen uit de schaduw, de nieuwe digitale camouflage werkt echt goed in de juiste omgeving.
 • Schoenen geschikt om uw niveau van vaardigheid in stealth (hekwerk schoenen zijn heel goed, ninja tabi werk echt goed te sluipen en klimmen.)
 • Handschoenen en een grijphaak om te klimmen
 • Een vriend die dit te doen houdt ook, want dan is het nog leuker
 • Een afleiding te rollen of iets dat iemands aandacht zou grijpen
 • Een goed gevoel van weten.