Wkinl

Hoe te breien een hoofdband

Een gebreide hoofdband zal uw oren warm als de lucht buiten is bij een temperatuur van minder dan comfortabel te houden. U kunt deze instructies ook aanpassen aan een lichtere, dunnere hoofdband die gedragen kan worden bij warm weer om je haar te houden van je gezicht te maken. Hier is hoe er een te maken.

Stappen

Hoe te breien een hoofdband. Verzamel uw materialen.
Hoe te breien een hoofdband. Verzamel uw materialen.
 1. 1
  Verzamel uw materialen. Naalden in maat 8, 9 of 10 (Amerikaanse maat) zijn het beste voor dit patroon. Vind ook een wollen gewicht (normaal) garen in een kleur die je wilt.
 2. 2
  Maak een proeflapje. Brei over een 4 "x 4" sample square, en meet hoeveel steken zijn in elke centimeter, en hoeveel rijen, met het garen die je hebt gekozen. Noteer deze informatie.
 3. 3
  Werpen op het aantal steken je nodig hebt voor het laatste stukje naar zijn 2 0,5 "(6,4 cm) breed. (Als je het krijgen van 10 steken per inch, zou je werpen op 25, bijvoorbeeld.) In dit voorbeeld, het zal 16 steken voor een maat 8 tot 10 naalden.
 4. 4
  Brei elke rij. Omdat je wilt dat je hoofdband om wat rekbaarheid, gebreid in een hebben kouseband of kool steek. (In dit voorbeeld kool steek wordt gebruikt.)
 5. 5
  Brei tot een hoogte van zo lang is als u wilt dat uw hoofdband te zijn. Hoofden variëren in grootte, dus meet je eigen, en opstijgen een tot twee centimeter voor de rekbaarheid van de steek.
 6. 6
  Kant af uw steken. Netjes de uiteinden met een garen naald zoals weergegeven.
 7. 7
  Naai de afgekante rand aan de opzetnld. Voor extra flair, draai de hoofdband keer eerder naaien van de randen aan elkaar. De twist zal de hoofdband comfortabeler aan de achterkant van je hoofd te maken, zodat je haar kan normaal vallen.
 8. 8
  Afgewerkt.

Tips

 • U kunt breien of haken bloemen maken (doe een online zoektocht naar gratis patronen), en voeg ze hetzij door naaien ze op of naai ze aan rug pin en pinning ze op uw hoofdbanden.
 • Probeer het houden van al uw breiwerk spullen op een plaats.
 • Voor een ander alternatief, brei twee rijen. Dan, op de derde rij, wikkelen de draad rond de naald vier keer op de eerste steek, drie maal op de tweede en derde steken, en tweemaal de vierde steek. Op de vierde rij, weer gebreid. De extra tijd u gewikkeld draad om de naald in de derde rij zal maken grote hiaten in deze rij, die decoratief zijn.
 • Dunnere hoofdbanden zijn mogelijk met kleinere garens en naalden, verander gewoon het aantal steken die je hebt geworpen op. Deze zouden meer van een decoratieve, hold-je-haar-back type, in plaats van een winterweer soort warm-je-oren-terwijl-snowboarden zijn.
 • U kunt dit patroon met verschillende garens of steken te veranderen.
 • U kunt dit ook doen borduursteken op de kousenband-steek (dat is de gebreide iedere nld stof naam) hoofdbanden met garen en een grote naald. Borduursteken zijn ook online beschikbaar voor gratis als je nog niet eerder gedaan.
 • Het zal heel lang duren om de hoofdband af - geduld is een deugd.

Waarschuwingen

 • Kijk altijd uw breiwerk. Laat het niet aan het toeval over, of je zult eindigen met iets dat waarschijnlijk kan worden gebruikt als een riem voor een vier-jaar-oude, of een kroon voor de amoebe koningin. Het duurt slechts een paar minuten, en echt helpt.

Dingen die je nodig hebt

 • Een kogel / bol / hank wollen-gewicht of medium-gewicht garen, bij voorkeur wol (voor warmte) als je niet allergisch.
 • Een paar naalden, in maat 8, 9 of 10 US. (Hoe groter de naald, hoe losser het breien.)
 • Schaar om uw garen snijden aan het eind.
 • Een stopnaald of garen naald aan de twee uiteinden aan elkaar naaien en weven in elk garen eindigt.
 • Versieringen (optioneel)