Wkinl

Hoe maak je een marshmallow pistool maken

Marshmallow geweren zijn leuk, terwijl de resterende nauwkeurig, maar niet dodelijk. Het basisidee is dat je blazen in een reeks van PVC-buizen te duwen uit een marshmallow. Zeer geschikt voor feesten en plezier maken met je vrienden.

Stappen

Hoe maak je een marshmallow pistool maken. Gebruik een liniaal af te bakenen zes 5-inch secties van de pijp met een zwarte stift.
Hoe maak je een marshmallow pistool maken. Gebruik een liniaal af te bakenen zes 5-inch secties van de pijp met een zwarte stift.
 1. 1
  Gebruik een liniaal af te bakenen zes 5-inch secties van de pijp met een zwarte stift. Markeer dan uit een 8-inch gedeelte van de pijp en snijd de pijp bij dat merk, zodat u met een 38-inch stuk. Het is gewoon makkelijker om te werken met een kortere pijp.
 2. 2
  Snijd bij de andere merken die u hebt gemaakt om de vereiste zes 5-inch stukken en een 8-inch stuk produceren.
 3. 3
  Verkrijg de twee elleboog-bocht connectors, twee t-vormige connectors, en twee eindkappen.
 4. 4
  Neem de 8-inch stuk en steek deze in een van de twee horizontale uiteinden van een T-vormige connector.
 5. 5
  Zet een 5-inch stuk in het andere horizontale einde van dezelfde T-vormige connector.
 6. 6
  Plaats een andere 5-inch stuk in de derde opening van de connector. Doe een dop op het andere uiteinde van dit stuk, dit is een van de handgrepen van het pistool.
 7. 7
  Ga terug naar het eerste stukje dat u in (de horizontale) en zet de andere t-vormige connector aan de andere kant, dit keer met de derde connector naar boven (zodat het lijkt alsof een omgekeerde T).
 8. 8
  Steek een 5-inch stuk in elke opening van de connector.
 9. 9
  Zet een haakse connector aan beide pijpen die je gewoon in de connector op de verticale buis moet weg staan ​​van het 8-inch stuk;. De connector op de liggende leiding moet naar beneden.
 10. 10
  Plaats de resterende twee 5 inch stukken in de elleboog connectoren en zet een dop aan het uiteinde van de verticale.
 11. 11
  Versier het pistool met kleurrijke band, leuke stickers, stiften, verf, of wat je wilt. Verdunnen witte lijm met water zal resulteren in een heldere-drogende vloeibare perfect voor decoupage. Dit mengsel kan ook worden gebruikt als een vernis / afdichtmiddel tellersinkt houden van afgeeft, verf uit afschilfert, stickers van vallen, et cetera. Als je genoeg geld te besteden hebt, kleurrijke isolatietape werkt prachtig, hoewel de prijs van een kleine rol heeft de neiging om een ​​beetje steil.
 12. 12
  Naar het pistool schieten, eerst een mini marshmallow en plaats deze voorzichtig in de opening van de enige niet-afgetopte kleine pijp (de een op de top van het pistool). Haal diep adem en blaas in de opening die je net een marshmallow in. Uw confectie op moet schieten van het vat (de 8 "stuk). Als dit niet gebeurt, probeer het opnieuw blazen. Misschien heb geplakt gekregen.

Optionele snelle loader

 1. Vijl een gat groot genoeg om een ​​marshmallow past in het midden van de "T" stuk verbinden met het vat.
 2. Maak een cover voor deze die gemakkelijk verwijderd kan worden, zoals een stuk karton vastgeplakt.
 3. Laad een marshmallow richting van de 8 inch stuk aan die kant van de "T" stuk.
 4. Blaas in het open einde! Deze methode maakt het minder waarschijnlijk dat de marshmallow zal komen te zitten.

Tips

 • Laad 2-6 marshmallows op een moment voor een spread effect als je ze neerschieten.
 • Sharpies maken een eenvoudige decoratie, ze komen in vele kleuren en ze niet slijten heel gemakkelijk. Voorkomen dat de hoge wrijving gebieden van handgrepen van het pistool en u zult worden ingesteld.
 • Als u toegang tot een hebt, gebruik dan een lintzaag plaats van een ijzerzaag - het is sneller, gemakkelijker op de armen, en de snit van de reiniger. Nog beter, veel bouwmarkten verkopen een "standaard pijpsnijder" dat zal snijden PVC tot 1 "in buitendiameter. Ze kosten ongeveer $ 10 USD, en geen ruwe randen niet maken.
 • Voor een paar dollar, de meeste hardware winkels verkopen ook goedkope high-school scheikunde klasse stijl bril die zijn een grote hulp het voorkomen van blessures. Het is allemaal leuk en spelen tot iemand een oog schiet. Nog beter, kunt u ze in te kleuren met permanent markers. Voor de lol zou je een bril aan te brengen in het thema van het pistool aan te passen.
 • Zand langs de rand van de buis die u in te blazen als het gekarteld zodat het niet je lippen te snijden.
 • Bovenste rek van een vaatwasser kan geweldige snelle manier om stickers schoon uit, markering potlood, en andere dingen die kunnen worden op uw onderdelen te zijn, waardoor het pistool klaar voor oorlog!
 • Pak de marshmallows als je klaar bent - ze zijn zeer waarschijnlijk slecht voor dieren. Als de marshmallows nat, de suiker maakt een grote puinhoop.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat je niet inademt je marshmallow. Probeer niet om uw tong te raken aan het, ofwel - vocht maakt marshmallows plakkerig, waardoor ze moeilijker op te ruimen maakt.
 • Iemand om de pijp op zijn plaats te houden terwijl je het snijden - dat vermindert de beweging van de pijp, waardoor het makkelijker en veiliger om te snijden. Zorg ervoor dat je niet hun hand snijden hoor!
 • Marshmallow kan zijn zachte, squishy dingen van vreugde, maar bij hoge snelheden kunnen ze een beetje pijn doen. Nooit streven naar iemands gezicht.
 • Het blad van de ijzerzaag kan loskomen, buigen, etc. Wees je bewust van wrijving en controleer het mes om zo vaak.
 • Zorg ervoor dat u uw ouders toestemming hebben voordat je probeert een van deze.

Dingen die je nodig hebt

 • Ten minste 39 centimeter van half-inch PVC pijp per pistool
 • Ijzerzaag / lintzaag / Standard Pipe Cutter shear stijl
 • Liniaal
 • Permanent marker
 • 2 elleboog gewrichten per pistool
 • 2 T-vormige verbindingen per gun
 • 2 eindkappen per pistool
 • Decoraties (tape, stickers, verf, stiften, enz.)
 • Miniatuur marshmallows, stukjes spons, of kleine propjes (voor munitie)
 • Oogbescherming (optioneel)
 • Tijd
 • Bestand (optioneel)