Wkinl

Hoe maak je een wasmachine spel op te bouwen

"Wasmachines" is ook bekend als "Southern hoefijzers" en het gaat om het gooien van ringen in een doos om punten te scoren. Als u uw eigen spel van wasmachines bouwen, volg dan deze instructies.

Stappen

Hoe maak je een wasmachine spel op te bouwen. Snij vier stukken onbeduidend een 17-by-17-inch vierkant maken.
Hoe maak je een wasmachine spel op te bouwen. Snij vier stukken onbeduidend een 17-by-17-inch vierkant maken.
 1. 1
  Snij vier stukken onbeduidend een 17-by-17-inch vierkant maken. Om dit te doen, snijd de uiteinden van de vier 17-inch twee-by-fours op 45-graden hoeken met een verstekzaag of doos, zodat ze elkaar kunnen passen aan een perfecte 90 graden hoeken te vormen, dit zal de hoeken van de doos te geven een meer afgewerkte look. Alternatief gesneden twee stukken onbeduidend tot 14 inch en een twee tot 17 inch. Leg de kortere stukken tussen de langer lopende, dit zal nog steeds geven u een 17-by-17-inch vierkant zonder het gedoe van het maken van schuine sneden.
  • Zorg ervoor dat de twee-by-fours ging op hun smalle zijden, niet op het vet zijkanten.
 2. 2
  Schroef de vierkante frame samen. Zorg ervoor dat het hout schroeven die u gebruikt zijn lang genoeg om te doorboren beide stukken van twee bij vier op elke hoek.
 3. 3
  Schroef het kwadraat van multiplex de onderkant van het vierkante frame. Draai gewoon de mooiere kant van het frame naar beneden (indien van toepassing), plaatst u de multiplex op de bovenkant, en schroef naar beneden door de multiplex in de twee-by-fours. Zorg ervoor dat uw schroeven zijn niet te kort voor de triplex of te lang voor de twee-by-fours.
 4. 4
  Teken een X op de achterkant van uw plein van tapijt. Klap het tapijt naar beneden en, met behulp van een rechte rand, traceren twee diagonale lijnen verbinden het tegenovergestelde hoeken. Dit wordt het middelpunt van het vierkant markeren.
 5. 5
  Trace de PVC-buis op het midden van de achterkant van het tapijt. Centreren op basis van de X u trok in de vorige stap en, met behulp van een marker, traceren zowel de binnen-als de buitenkant van de buis op de stof.
 6. 6
  Snijd de getraceerd gebieden uit het tapijt. Met het hulpprogramma mes, eerst snijd de kleinere cirkel uit het tapijt. Probeer niet de vorm intact te houden en opzij leggen, zoals u later nodig. Daarna, snijd de resterende grotere cirkel uit het tapijt. Omdat je niet dit stuk later nodig hebt, maak je geen zorgen over het houden van het intact.
 7. 7
  Monteer het tapijt en PVC-pijp in de houten doos om de pasvorm te testen. Plaats eerst het tapijt rechts-side-up in de doos te zorgen dat het goed past binnen het vierkant frame. Vervolgens plaatst u de PVC-pijp in het midden van het tapijt, je kan hebben om te draaien en weer een paar keer als je het druk in het gat (of zelfs opheffen van het tapijt en steek deze aan de achterkant) om het te krijgen alle weg door. Ten slotte zet u de opgeslagen kring van tapijt in het midden van de PVC-pijp. Maak de nodige wijzigingen.
 8. 8
  Lijm het tapijt en PVC-pijp aan het houten frame. Doe dit in dezelfde volgorde waarin u een test-geassembleerde de stukken. Laat de lijm set voor de hoeveelheid tijd die aanbevolen op de fles.
  • Voor extra stabiliteit, gebruiken afwerking nagels en een punch om het tapijt nagel aan de basis van multiplex.
 9. 9
  Verf de doos indien gewenst. Dit zal helpen dekken schroefkoppen en krassen. Je zou zelfs de kleuren wilt schilderen het volgens de manier waarop u van plan om punten te verdelen. (Zie voorwaarden voor pointers.)
 10. 10
  Herhaal de stappen om een tweede ring box te creëren.

Dingen die je nodig hebt

 • Twee 6-ft twee-by-fours
 • Mitre box / zagen tot 45 graden hoeken (optioneel) snijden
 • Hout schroeven en schroevendraaier
 • Twee 17-by-17-inch vierkantjes multiplex
 • Twee 14-by-14-inch pleinen van tapijt (of nep gras)
 • Twee 3,5 inch stukjes PVC pijp, elk met een 4-inch diameter
 • Fiche
 • Universeel mes
 • Sterke lijm (voor hout, textiel en kunststof)
 • Afwerking nagels en een punch (optioneel)
 • Paint (optioneel)
 • Ten minste zes 2,5-inch wasmachines

Tips

 • Op de stranden in Zuid-Californië, is dit spel gewoon de naam "Washoes."

Waarschuwingen

 • Wees uiterst voorzichtig met het mes, het is zeer scherp en is makkelijk om je grip verliest op.