Wkinl

Hoe maak je een gezicht te tekenen

Gezichten kunnen ongelooflijk moeilijke dingen om realistisch te tekenen. Er zijn zoveel mogelijkheden om na te denken over. Heb je gezichten hebben altijd neuzen van de grootte van een olifant slurf, of een mond als een banaan? Als dat zo is, lees dan dit artikel om te leren hoe om gezichten te trekken, zoals je ze nog nooit hebt getekend eerder.

Stappen

Hoe maak je een gezicht te tekenen. Maak een lichte schets van een gezicht.
Hoe maak je een gezicht te tekenen. Maak een lichte schets van een gezicht.
 1. 1
  Maak een lichte schets van een gezicht. Hoofden zijn nooit rond, ze zijn ovaal van vorm, als een ei. Dus schetsen een ovaal schets die op de bodem toeloopt.
 2. 2
  Voeg scheidslijnen. De makkelijkste manier om te beginnen is om scheidslijnen te gebruiken om in kaart de proporties van het gezicht. Ten eerste, trek een lijn in het midden van het ovaal. Knip dan de ovaal in de helft opnieuw, dit keer horizontaal.
 3. 3
  Voeg de neus. Opnieuw verdelen de onderste helft met een andere horizontale lijn. Het punt waarop deze kruist de verticale lijn is waar je moet beginnen aan de basis van de neus te trekken. Schets de basis van de neus en een neusgat weerszijden.
 4. 4
  Voeg de mond. Verdeel het onderste kwart in de helft weer. De onderkant van de lippen zal rusten op de scheidslijn je net hebt getekend. Teken een lijn voor waar de lippen elkaar ontmoeten en dan trekken de bovenlip. In de onderkant van de lip Vul nu.
 5. 5
  Voeg de ogen:
  • Teken twee grote ronde ballen om uit te maken van de ogen over de centrale horizontale lijn. Deze zullen de oogkassen te vormen. De top van deze cirkel is waar de wenkbrauw en aan de onderkant waar de jukbeen zit.
  • Teken de oogbol drijvend in het midden van de mof.
  • Vervolgens moet u werken aan de vorm van de ogen. Ogen zijn amandelvormig, dus houd dit in gedachten als je ze schetsen (ogen komen in elke grootte en vorm, dus voel. Als vuistregel, de afstand tussen de twee ogen is de breedte van een oog.
  • Binnen de iris, de kleur in het centrum van het oog, trek de pupil die het donkerste bit van het oog. Vult het grootste deel van het in zwart en een klein wit. Met je potlood plat, gebruik dan een beetje schaduw voor de basis. Schaduw variant van middelgrote en licht in de iris, met dicht op elkaar korte lijnen van de rand van de leerling naar het wit van de ogen. Teken lichter in sommige gebieden om het een mooi effect geven. Tekenen wenkbrauwen boven. De richtlijnen onder het oog nu wrijven.
  • Vervolgens trekken de bovenkant van het ooglid over de bovenkant van de amandel. De basis van het ooglid komt neer op de bovenkant van de iris en bedekt de top van het licht.
 6. 6
  Shading onder de ogen. Voeg nu een beetje schaduw onder het oog en waarbij de ogen aan de neus naar de socket definiëren. voor een vermoeide blik, voeg shading en dook lijnen op een scherpe hoek naar de bodem ooglid.
 7. 7
  Voeg de oren. De basis van het oor worden opgesteld overeenkomstig de onderkant van de neus en de bovenkant van het oor overeenkomstig de wenkbrauwen. Vergeet niet, moet zijn oren plat tegen de zijkant van het hoofd.
 8. 8
  Voeg het haar. Zorg ervoor dat je de haren te trekken uit de scheiding naar buiten.
 9. 9
  Teken de nek. Halzen zijn dikker dan je denkt. Trek twee lijnen naar beneden uit ongeveer waar de onderste horizontale lijn voldoet aan de randen van het gezicht.
 10. 10
  Voeg de details. Voeg een beetje van schaduw onder de neus en accentueren de kin. Zet expressie lijnen rond de mond, en schaduw in de hoeken. Vervolgens een overzicht van de nok van de neus. De meer prominente je maakt deze functies, zal de "oudere" je gezicht kijken.
 11. 11
  Misschien wilt u kleding met behulp van een stijl, zoals arcering te tekenen
 12. 12
  Reinigen. Gebruik een gum om eventuele richtlijnen te verwijderen.

Dingen die je nodig hebt

 • Potlood
 • Papier
 • Liniaal
 • Gom