Wkinl

Hoe maak je een cartoon aap gezicht trekken

Er is iets over een dom dat brengt een op uw gezicht. Met deze handige instructies, kunt u een gelukkige kleine aap altijd tekenen, overal en een schattig een op dat.

Stappen

Hoe maak je een cartoon aap gezicht trekken. Teken een ellips en drie cirkels op de top van het.
Hoe maak je een cartoon aap gezicht trekken. Teken een ellips en drie cirkels op de top van het.

Methode 1

 1. 1
  Teken een ellips en drie cirkels op de top van het.
 2. 2
  Trekken zijn ogen en neus. Trekken zijn ogen met het schetsen van een omgekeerde nummer "3" en twee kleine cirkels binnen het. Teken nog een "3" en twee kleine cirkels weer, maar het kleiner maken om zijn neus te creëren. Wis ook wat inside lijnen op de ellips om zijn gezicht te creëren.
 3. 3
  Teken zijn mond en de details van zijn oren. Zijn mond tekenen door het tekenen van een halve cirkel en een klein rondje in het midden. Voor zijn oren, trekken ook twee bijna cirkels, een aan de linker kant en de andere aan de rechterkant.
 4. 4
  Schets uw tekening met een zwarte pen of marker.
 5. 5
  Voel je vrij om verschillende uitdrukkingen van de cartoon aap zoals deze werden zijn steekt zijn tong uit te maken.
  • Voeg een uitdrukking waar hij grijnzend van oor tot oor.
 6. 6
  Kleur je tekeningen en je bent klaar. Kleur de apen bruin of kleur ze met elke kleur die je wilt.

Methode 2

 1. 1
  Stel je twee zitten op de top van een ovaal. Als je niet kunt voorstellen deze regeling, lichtjes schetsen deze vormen met een en verwijder ze na de volgende stap.
 2. 2
  Trek een lijn rond de buitenkant van deze vorm. Je moet een ovaal te hebben met twee bulten op de top. Merk op dat er drie actieve punten, een aan de bovenkant, bij de linkerzijde en een aan de rechterkant. Als je ervoor kiest om de twee cirkels en ovalen schetsen, wissen nu geen onnodige lijnen. Zorg ervoor dat u dienovereenkomstig te wissen.
 3. 3
  Teken een grotere ronde vorm die past gewoon rond je eerste tekening. Dit is de aap gezicht.
 4. 4
  Trek twee cirkel vormen, een aan elke zijde van het gezicht. Dit zijn de oren van de aap.
 5. 5
  Teken een klein ovaal vorm in het midden van het gezicht van de aap. Dit is de neus van de aap.
 6. 6
  | | Teken twee kleine verticale lijnen iets boven de neus. Merken dat ze er uitzien als het getal 11. Dit zijn de ogen van de aap.
  7. Teken een mond in de daarvoor bestemde ruimte. Experimenteer met verschillende soorten monden. Een korte opwaartse curve maakt een goede. Als alternatief, probeer dan een kleine cirkel of een brede lijn met plooien aan elk uiteinde. Plaats de mond hoger of lager voor verschillende effecten.
 7. 7
  Beëindig de aap door. Voeg andere interessante details aan je aap personaliseren.
 8. 8
  Meer details toevoegen aan uw imago, zoals bomen of een jungle.

Tips

 • U kunt proberen het toevoegen van een lichaam om de aap door het tekenen van een cirkel aangesloten op het hoofd en een kleinere cirkel binnen voor de buik. Teken dan kleine ovalen of langere armen en benen (ik maak mijn tekeningen hebben stompe weinig ledematen en vet lichamen als het past het dier. De manier waarop ik denk het maakt het leuker voor mij, maar ik weet dat werkt niet voor iedereen ). Voeg dan een dunne staart met een kleine krul.
 • Een ander leuk ding om te doen is om je aap uit en snijd tape / het aan een! Maken veel van deze en je hebt je eigen poppenkast!
 • U kunt ook proberen het opstellen van uw aap met verschillende gezichten.

Dingen die je nodig hebt

 • Papier
 • Potlood, pen of Permanent Marker
 • Kleur van een soort, kleurpotloden, stiften, verf