Wkinl

Hoe zich te ontdoen van slechte geuren in uw koelkast

Als je een slechte geur in uw ijskast die u niet kunt schijnen om zich te ontdoen van de volgende stappen uit om het geschiedenis te schrijven. Zelfs bedorven vlees staat geen kans! Deze methoden zullen ervoor zorgen dat u niet uw eetlust verliest wanneer u de deur opent.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van slechte geuren in uw koelkast. Schakel de koelkast en trek de stekker.
Hoe zich te ontdoen van slechte geuren in uw koelkast. Schakel de koelkast en trek de stekker.

Eerst schoon

 1. 1
  Schakel de koelkast en trek de stekker.
 2. 2
  Verwijder alle items uit uw koelkast. Als je gaat, moet u alle vervallen voedsel dat zich ontwikkelt tot een wetenschappelijk project.
 3. 3
  Plaats geen voedsel dat je kiest in een koeler te houden terwijl u werkt. Voeg het ijs als het uit zal zijn voor enige tijd voor een betere bewaring.
 4. 4
  Maak een mengsel van zuiveringszout en warm water. Los 1/2 kopje zuiveringszout in een gootsteen gevuld met warm water.
 5. 5
  Neem alle rekken, bakken en andere verwijderbare delen. Was en spoel alle onderdelen voordat ze grondig drogen. Vergeet niet te vegen zoveel mogelijk van de muren en de vloer van de koelkast als je kunt, zelfs onder de heldere lades.
 6. 6
  Reinig de lekbak. Dit ligt onder de koelkast. Wees voorzichtig, want het bevat waarschijnlijk vuil water. Verwijder het rooster van onder de deuren, trek het uit en dumpen de inhoud.

Het wegwerken van slechte geuren met bijkeuken basics

 1. 1
  Gebruik zuiveringszout. Om zich te ontdoen van geuren, verspreiden een doos zuiveringszout over een bakplaat en plaats in de koelkast. Houd de deur dicht totdat de geur verdwijnt, gooi het zuiveringszout. Om te proberen en tegen te gaan alledaagse geuren, houdt een open doos zuiveringszout in uw koelkast te allen tijde.
  • Als je het wilt gebruiken als een reinigingsmethode, los 1/2 kopje zuiveringszout in water.
 2. 2
  Voeg azijn. Witte azijn neutraliseert veel van dezelfde geuren als zuiveringszout. Zet een open beker of kom in de koelkast, of meng het met water als een effectieve reiniging oplossing.
 3. 3
  Gebruik haver als een geur-absorber. Laat een kom van haver in uw koelkast en dit zal zuigen in de slechte geuren.
 4. 4
  Gebruik koffiedik. Plaatsen droog, verse koffie terrein in een paar ondiepe kommen of verspreid over bakplaten. Houd de kommen of vellen op verschillende niveaus van uw koelkast. De geuren moet verdwijnen binnen een paar dagen.

Andere geur verwijderaars

 1. 1
  Laten actieve kool absorbeert slechte geuren. Vergelijkbaar met het koffiedik-methode, plaats houtskool briketten - niet briketten te gebruiken met brandbare additieven zoals deze zijn giftig - in een paar ondiepe kommen of op bakplaten en leg ze op verschillende planken in de koelkast. Stel de koelkasttemperatuur te laag en laat in met de deur gesloten voor meerdere dagen. De geuren in kwestie moet verdwijnen binnen een paar dagen.
  • Geactiveerde kool kan worden gekocht bij dierenwinkels of drogisterijen.
  • Houtskool kan worden vernieuwd door het plaatsen in de oven op 350 º F/180C gedurende 20 minuten.
 2. 2
  Gebruik ongeparfumeerde chlorofyl kattenbakvulling. Verspreid in een ondiepe pan en laat in de koelkast totdat de geur verdwijnt.

Tips

 • Zo veel mogelijk, bevatten levensmiddelen in luchtdichte containers. Zij zullen langer vers blijven en de geuren zullen niet verspreiden zoveel als ze doen bederven.
 • Reinigen van de koelkast met vanille-extract zorgt er ook voor dat de geur wordt geëlimineerd. Aan uw koelkast ruikt schoon te maken, kunt u toevoegen genieten van vanille-extract in een katoenen bal en plaats vervolgens de bal binnen in de koelkast.
 • Om geuren te voorkomen in de toekomst, maak er een punt om te kijken in een keer per week of zo en verwijder verlopen voedsel. Probeer te kijken vlak voordat je uit de prullenbak. Het is een goede herinnering en items niet te zitten in uw keuken prullenbak ruiken slecht.
 • Ongeacht welke methode (s) die u kiest, niet zet het voedsel terug in uw koelkast tot de stank is verdwenen.
 • Als je moet vertrekken een koelkast uitgeschakeld of losgekoppeld voor een periode van tijd, reinig deze dan eerst grondig en verwijder alle levensmiddelen. Dan, laat het open gestut een beetje. Zelfs wanneer schoongemaakt, een warme en gesloten koelkast is zeker slecht ruiken in de tijd.

Waarschuwingen

 • Schoon een koud glas plank met heet water nooit. Ofwel laat het op kamertemperatuur te komen of gebruik lauw water. Een plotselinge temperatuurverandering kan het glas breken.
 • Vermijd het gebruik van schurende artikelen - deze hebben het potentieel voor krassen op de koelkast oppervlakken.

Dingen die je nodig hebt

 • Zeep en water.
 • Een spons of gerecht lap.
 • Koffiedik of zuiveringszout.
 • Kommen of bakplaten / ondiepe pannen.
 • Zuiveringszout.