Wkinl

Hoe maak je een verticale tuin te bouwen


Wanneer uw horizontale tuin ruimte beperkt is, kunt u een kader voor een verticale tuin te bouwen. Het plein beschreven in dit artikel ondersteunt klimplanten en de platformen ondersteunen eenjarigen. U kunt ook de vogel feeders en vogelhuisjes voegen voor extra belangstelling. Door het volgen van deze instructies, zult u het maken van de meeste uit uw beperkte tuin ruimte!

Stappen

Hoe maak je een verticale tuin te bouwen. Bouw een 2 vierkante voet bij 11 inch hoge box van redwood, ceder, of met druk behandeld 2 x 6s.
Hoe maak je een verticale tuin te bouwen. Bouw een 2 vierkante voet bij 11 inch hoge box van redwood, ceder, of met druk behandeld 2 x 6s.
 1. 1
  Bouw een 2 vierkante voet bij 11 inch hoge box van redwood, ceder, of met druk behandeld 2 x 6s. Screw 8 voet met druk behandeld 2 x 2s in het centrum en een hoek in rug en 6 voet 2 x 2s bij de andere hoek en 18 cm van de rug aan beide zijden.
 2. 2
  Voorboren, lijm en schroef 1 x 2s elke 6 centimeter, te beginnen bij de bovenkant van de doos. Verleng de 1 x 2s tenminste een centimeter voorbij elke 2 x 2 om het gevaar van splitsing minimaliseren.
 3. 3
  Platforms toevoegen door schroeven op 3-voet 1 x 2s, dan schroeven op 1 x 2s plat op een miniatuur dek te creëren.
 4. 4
  Voeg nog een 6-meter lange 2 x 2 in het midden aan de voorzijde, en schroef het aan de dwarsprofielen.
 5. 5
  Voeg een 1 x 4 dwarsstuk bovenaan de twee langste 2 x 2s. Bevestig een vogel huis aan de dwarsbalk.
 6. 6
  Hang een vogel feeder uit een gebogen metalen hanger bevestigd aan de zijkant van de verticale tuin.
 7. 7
  Vul de doos met een goede bodem, dan plant klimplanten en trainen ze op het rooster. Voeg andere planten in potten en opknoping manden.

Tips

 • Wijzig afmetingen als nodig is om uw ruimte te passen of maak meerdere kleinere bedden met ruimte ertussen voor een gemakkelijke toegang.
 • Lijm ten minste de helft van de dwarsbalken om de structuur rigide te maken.
 • Als de verticale tuin gaat zitten op een dek, schroef 5/4 x 6 planken over de bodem om de bodem te houden van het aftappen uit.
 • Gebruik dek schroeven bevestigingsmiddelen (2 1/2 "en 1 5/8").
 • Probeer training erwten, bonen, komkommers, aubergines, meloenen, of okra op deze structuur. U kunt tussenwerpen decoratieve planten, zoals goudsbloemen, of lagere planten, zoals aardbeien, om dit een interessante en smakelijke planten maken. Gebruik geen behandeld hout als je het verbouwen van voedsel.
 • Indien u liever niet voeden de vogels, of als je probeert om fruit of groenten te verbouwen die u niet wilt delen met de lokale beestjes, laat de vogel feeder en bestrijken de gehele structuur met een net als u problemen hebt met garden "bezoekers".

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig omgaan behandeld hout. Als u wilt eten planten in deze tuin, kiest redwood of ceder, in plaats daarvan. De chemicaliën die worden gebruikt om hout te behandelen zijn giftig.
 • Wees voorzichtig met elektrische gereedschappen.