Wkinl

Hoe te manieren te leren om een peuter

Het is nooit te vroeg om iets te leren die goede manieren. Zelfs kinderen die nog niet kunnen spreken kunnen leren communiceren door het ondertekenen van woorden met hun handen. Terwijl het leren om te delen is een levenslange les voor ons allemaal, het is vooral belangrijk tijdens de tedere leeftijd tussen twee en vier. Evenzo, groet anderen harte is een eigenschap die veel jongeren kunnen beheren wanneer gestimuleerd op regelmatige basis. Net als alle andere aspecten in de opvoeding, het onderwijs omgangsvormen is nooit gemakkelijk, maar hier zijn een paar beproefde tips voor het steken met het en succesvol.

Stappen

Hoe te manieren te leren om een peuter. Persistent en consistent.
Hoe te manieren te leren om een peuter. Persistent en consistent.
 1. 1
  Begin met twee of drie mooie woorden zoals "neem" "dank u" en "pardon" en vervolgens invoeren als uw kind begint om hun begrip te begrijpen. Kinderen die nog niet kunnen spreken nog steeds in staat om deze woorden te communiceren door te leren een beetje gebarentaal. Bijvoorbeeld, als je zegt 'alsjeblieft, "maken het teken voor het op hetzelfde moment. Dit versterkt het teken en het verbale woord terwijl het geven van uw pre-verbale kind een manier om terug te communiceren. Als je dit vaak herhaalt, zal uw kind halen de teken en beginnen te tekenen 'alsjeblieft' als ze iets vraagt.
 2. 2
  Persistent en consistent. Dit betekent dat als je eenmaal manieren introduceren, blijf daar dan en repeteren de eigenschap meerdere malen per dag. Maak er een onderdeel van ieders gedrag. Het kan even duren, maar jongeren zijn slim en zullen het krijgen. Teaching omgangsvormen vroeg in het leven zal betalen dividenden lang nadat ze uit het huis (niet dat je wilt nadenken over dat nog!).
 3. 3
  Modelleren van het gedrag en de taal die u wenst in uw kind. Kinderen maken je beter mensen, omdat ze weerspiegelen de manier waarop je handelt.
 4. 4
  Bieden tal van positieve feedback als ze ondertekenen hun woorden of demonstreren zelfbeheersing, zoals in de rij geduldig of het helpen van een vriend wegdoen speelgoed. Laat hen weten hoe beleefd en attent hun acties zijn voor anderen.
 5. 5
  Veel plezier ermee. Vergeet niet dat het onderwijs omgangsvormen is vaak de eerste stap in het krijgen van kleintjes te denken dan zichzelf. Sommige families hebben "anti-manners" diners waar alle regels van de deur worden gegooid. Probeer sticker grafieken om positief gedrag of een 'omgangsvormen' maand voor degenen die een opfriscursus nodig te versterken. Het zal niet gebeuren 's nachts, maar als je ze in actie te zien, zult u zo trots zijn. Het is niet ongewoon om eerst te zien de vruchten van uw arbeid als je uit het huis, samen met anderen, of het bezoeken van oma en opa.

Tips

 • Gebruiken elke gelegenheid om het belang van het zijn welgemanierd onderwijzen. Bij de meeste jonge kinderen eten drie maaltijden en twee snacks per 12-maanden oud, zal er veel oefening.
 • Zeggen en te ondertekenen "alstublieft" en "dank u" bij het praten met anderen in jouw wereld - je partner, familie, vrienden, etc. - zodat uw kinderen zullen getuige zijn en waarderen wat je ze leert. Vraag verzorgers om in te sluiten ook.
 • Wees rolmodel van uw kind. Kinderen in het algemeen volgen voorbeelden van hun ouders, dus dat goed voorbeeld.
 • De voordelen van het onderwijs van uw kinderen gebarentaal zijn immens. Bijvoorbeeld, zult u dan in staat zijn om non-verbaal te herinneren je kind te zeggen "alstublieft" en "dank u" vanuit de hele kamer als ze eenmaal kunnen praten.
 • Blijf op de hoogte met de lof, oefening en geduld.
 • Start ondertekenen om uw kind als baby. U kunt zo vroeg zes maanden beginnen. Zodra ze ondertekenen en te begrijpen een aantal fundamentele woorden zoals "meer", "eet," en "alles gedaan", dan introduceren "alstublieft", "dank u" en "delen." U kunt beginnen met het onderwijzen eerste woord tekenen zo vroeg zes maanden oud.

Waarschuwingen

 • Straffen nooit een kind voor het niet oppakken van omgangsvormen op jonge leeftijd, vooral lijfstraffen (dwz spanking, enz.). Alleen positieve versterking worden gebruikt, zoals kleine kinderen zijn gevoelig voor fouten. Ze zijn immers gewoon leren.