Wkinl

Hoe te verhogen kinderen om rijk te worden

Veel van de vaardigheden en attitudes die nodig zijn om 'rijk' te worden, als dat is een waarde die u wenst voor hen te hebben, beginnen te ontwikkelen in de kindertijd, samen met alle andere levenslange vaardigheden. Als u wilt dat uw kind om op te groeien tot de volgende Bill Gates te worden, Warren Buffett, of Tiger Woods, of, als je gewoon wilt de ontwikkeling van gewoonten en vaardigheden die u zullen helpen uw kind uiteindelijk hebben de mogelijkheid om niet alleen te verdienen aan te moedigen, maar meer verantwoordelijk met geld om te worden, het is nooit te vroeg om te beginnen, en voor u om een ​​goed voorbeeld te zijn.

Stappen

Hoe te verhogen kinderen om rijk te worden. Onderzoek je eigen overtuigingen en gevoelens over geld.
Hoe te verhogen kinderen om rijk te worden. Onderzoek je eigen overtuigingen en gevoelens over geld.
 1. 1
  Onderzoek je eigen overtuigingen en gevoelens over geld. Gelooft u dat het verdienen van een inkomen is een voorrecht en uitdaging, een goede zaak die u kunnen helpen om uw dromen en doelen, of heb je het zien als een "noodzakelijk kwaad" te krijgen door het leven? Als je gedachten neigen naar het laatste, heb je een harde tijd overtuigend uw kind dat gebouw rijkdom is een goede zaak. Het is moeilijk om positieve financiële waarden die u zullen helpen uw kind om succes te behalen als zij in conflict komen met je eigen inboezemen. Denk goed na over je houding ten opzichte van geld en waar ze vandaan kwamen. Maakt niet uit hoe je je voelt over geld, het is goed doel voor een ouder om je kind te helpen bij het opgroeien tot een financieel verantwoorde en veilige volwassen zijn.
 2. 2
  Evalueren en het adres van uw eigen bestedingspatroon. Als je meer uitgeven dan je verdient, of als u uw geld uitgeven frivool en verwaarlozing te sparen en investeren, verwacht niet dat je kind om betere gewoonten te ontwikkelen. Als u momenteel problemen ondervindt bij het voorzien in de basisbehoeften van uw gezin, en geld is een constante bron van stress in uw huishouden, overweeg zorgvuldig te kijken naar hoe je modelleren uitgaven gewoonten en het arbeidsethos. Identificeren van het probleem gebieden, en werken om ze te corrigeren. Ontwikkel een budget en houd je daaraan. Beginnen geld te besparen en te investeren voor hun pensioen en college financiering, ook al is het in zeer kleine hoeveelheden. Deze stappen zullen voordelen hebben nu voor het hele gezin en zal een goed voorbeeld voor uw kind te volgen in te stellen.
 3. 3
  Beoordeelt uw algemene arbeidsethos. Hard werken na verloop van tijd is de enige manier om financieel te slagen voor de meeste mensen. Bent u een gewetensvolle werknemer? Heb je de neiging om vaak van baan veranderen, ontevreden met je carrière? Als dat zo is, bespreken met uw kind hoe je vastbesloten bent om de keuzes die je hebt gemaakt met betrekking tot werk te veranderen. Een groot deel van positief denken over het maken van een inkomen is in het hebben van een baan die je geniet. Als u niet tevreden bent in je werk, neem actie en maken realistische plannen om een ​​andere baan te krijgen. Dit is een waardevolle les voor uw kind om te ervaren. Kijken naar je maakt deze moeilijke veranderingen zullen een blijvende indruk op je kind.
 4. 4
  Denk na over de waarden die u wilt inboezemen bij uw kind. Bijna iedereen heeft gemengde gevoelens over geld en over werk. Onderzoek hoe je je voelt over de manieren die je maakt en breng uw inkomen. Praat met je kind over je doelen en methoden - geen gemengde berichten sturen. Als u wilt dat uw kind te streven naar rijkdom te bouwen, voert de deugden van het maken van plannen, persistentie in het volgen van hen, en het aanvaarden van wegversperringen langs de weg. Wees voorzichtig met wat je zegt over de rijke en wat ze ervoor kiezen om te doen met hun rijkdom. Het is wat je doet met de jouwe die telt. Vermijd het maken van opmerkingen die suggereren dat het hebben van rijkdom is een of andere manier verkeerd, maar eerder, benadrukken het goede dat gedaan kan worden door het verdienen van een inkomen en vervolgens te gebruiken om uw doelen te bevorderen, aan het helpen van anderen op te nemen. Op hetzelfde moment, bespreken hoe rijkdom, in en van zichzelf, niet noodzakelijkerwijs brengt geluk. Prijs de vindingrijkheid en de arbeidsethos van financieel succesvolle mensen, terwijl ook het stimuleren van uw kind te zijn ethisch, liefdadig, en maatschappelijk verantwoord met geld. Vermijd klagen over je werk rond uw kinderen. Hoewel dit is een gemeenschappelijk gevoel voor velen van ons, als dit is wat een kind observeert dag in dag uit, het kan inboezemen bij hen het gevoel dat het werk is negatief en iets om te vermijden.
 5. 5
  Kijk goed naar je werk gewoonten. Succesvolle volwassenen hebben meer kans op het voorjaar van veilige huizen, waar ouders genoeg tijd doorbrengen met hun kinderen, het onderwijs en het modelleren van belangrijke vaardigheden. Als je je realiseert dat je het gevoel dat je voortdurend werken om uw kinderen te ondersteunen, te heroverwegen uw beslissingen en een manier vinden om te doen met minder, het tonen van uw kind dat u ze waardeert door tijd doorbrengen met hen in plaats van het maken van meer geld om meer te kopen. Terwijl uw kinderen commentaren die anderen hebben meer materiële posten dan jij kan doen, zult u in staat om erop te wijzen dat, door het hebben van minder dingen, heb je meer tijd voor elkaar, dat is veel meer waard op de lange termijn.
 6. 6
  Investeren in het onderwijs van uw kind vroeg op, waardoor dit een hoge prioriteit zo vroeg mogelijk. De planning voor het onderwijs zal waarschijnlijk leiden tot betere resultaten. Kijk voor de beste educatieve ervaring voor uw kind, of in een openbare of particuliere school, vanaf het begin, in de kleuterschool of pre-school, die je van je kind zullen uitdagen en hem of haar voor te bereiden op hogeschool of andere geavanceerde technische opleiding op het gebied (s) ze geïnteresseerd
 7. 7
  Moedig je kind aan hun best te doen in alles wat ze doen, vooral op school. Vroeg op, moedig uw kind om goede cijfers halen, maar benadrukken het belang van het doen zo goed als ze kunnen en dan gelukkig en tevreden dat ze deed precies dat, ongeacht de rang. Dit zal ontwikkelen in hen de houding dat wat belangrijk is de energie die ze gestoken, niet per se iemand anders indruk van die inspanning. Zeker, als je kind krijgt slechte cijfers, je moet worden betrokken en vragen waarom ze niet beter doen. Wees klaar om hen te helpen eventuele problemen die ze kunnen hebben met het leren te pakken, en zorg ervoor dat uw huis is een omgeving die bevorderlijk is voor het bestuderen. Advies inwinnen bij leerkrachten en begeleiders. Overwegen om een ​​tutor als uw kind is nog steeds moeite. Bevolking is een gevoel van tevredenheid in het bereiken van een goede academische prestaties, kunt u uw kind te helpen op de weg naar zelfstandigheid en eigenwaarde.
 8. 8
  Wees voorzichtig niet te over-benadrukken de waarde van het verzamelen geld om je kind, maar wat kan worden bereikt met het. De meeste elke ouder, op een gegeven moment, zegt dat "geld groeit niet aan de bomen." Het is belangrijk dat de kinderen begrijpen dat het maken van geld initiatief en hard werken vereist. Maar al te vaak geld komt alleen de discussie als je weigert een kind iets, en dit kan ertoe leiden dat uw kind om geld te zien als een bron van stress, in plaats van als een middel om hun doelen te bereiken.
 9. 9
  Leer je kind over budgetteren vroeg op, door het vinden van manieren voor hen om geld te verdienen en te beheren geld. Als u uw kind te voorzien van een uitkering, hen helpen om een ​​budget dat bestaat uit het maken van korte en lange termijn doelen die een spaarplan, hoe klein ook omvatten ontwikkelen. Leer hen over de investeringen en het wonder van samengestelde interest. Wees voorzichtig niet om ze te redden als zij hun geld uitgeven te snel. Laat ze de gevolgen van hun acties ervaren, terwijl ze leven onder uw dak. Als een kind iets wil, dat zij redelijkerwijs konden sparen en kopen met hun uitkering of inkomen, leren ze hoe om vernietiging van een beetje geld elke week, zodat ze uiteindelijk kunnen kopen het item, en hebben ze houden van hun spaargeld te houden.
 10. 10
  Wees zeer voorzichtig in te dringen dat een kind moet werken op een jonge leeftijd. De baan van een kind is om te groeien en te leren, niet de kost te verdienen. Maak niet uw tiener een baan krijgen. Weerstaan ​​deze verleiding - er is genoeg tijd om te werken voor een loon na hun opleiding is voltooid. Dit is de zekerste manier om te zorgen dat ze het gevoel hebben dat het verdienen van een leven is niet een positieve en lonende ervaring. Maaien van gazons, het schoonmaken van hun kamer of gemeenschappelijke ruimtes in het huis, het helpen met gerechten - het zijn allemaal taken die komen met het delen van een leven een ruimte. Voorkomen dat het betalen ze een vergoeding voor deze inspanningen. In plaats daarvan, beloon hen voor het helpen van andere familieleden in het krijgen van hun persoonlijke klusjes gedaan, of voor het opzetten en runnen van een limonade staan, of het helpen van een buurman met een project. Vergeet niet - 'werken' is geen verantwoordelijkheid van de kindertijd - zorgen dat ze de tijd hebben om zijn kinderen. Degenen die het goed doen in het leven, financieel, doen dat omdat ze graag doet wat ze doen. Als uw tiener dringt ze willen een zomer baan in plaats van het nastreven van andere leerervaringen te werken, omdat ze een doel dat de middelen, dat is in orde, uiteraard vereist hebt ingesteld, maar hen helpen om een ​​goede arbeidsethos te ontwikkelen en waarderen de waarde van een evenwichtig leven van werk en spel en ontspanning.
 11. 11
  Moedig uw tiener te denken over de toekomst door het delen van uw financiële plannen met hen. Bespreek het belang van het stellen van doelen vroeg, maar ook in het zijn flexibel als wijzigingen moeten worden aangebracht langs de weg. Gebouw veerkracht en flexibiliteit zijn geweldig levensvaardigheden te waarderen en te leren vroeg op. Moedig je kind, zelfs terwijl op de lagere of middelbare school, om na te denken over wat ze willen doen "wanneer ze opgroeien." Benadrukken dat ze hun gedachten een paar keer kunnen veranderen, maar hebben ze onderzoek hun keuze en schrijf een plan van hoe zij zouden het te verwezenlijken. Door te denken door middel van een plan met tijdschema's en doelstellingen op jonge leeftijd, zullen ze de mogelijkheid om een ​​lijst wat er nodig is om die doelen en hoe de middelen die ze nodig hebben om hun dromen te vervullen verdienen bereiken ontwikkelen. Help ze realistisch zijn bij het vaststellen van haalbare financiële doelen, maar wees voorzichtig onnodige beperkingen niet in te stellen. Met hard werken en doorzettingsvermogen kunnen we allemaal doen verbazingwekkende dingen. Het is belangrijk voor onze kinderen om te begrijpen dat het bouwen rijkdom is een langdurig proces voor de meesten van ons, maar dat ze kunnen hebben of doen zo ongeveer alles wat ze willen als ze bereid zijn om doelen te stellen voor zichzelf en gewetensvol te werken in de richting van die doelen. Geduld is een schone zaak.
 12. 12
  Sinds het starten en runnen van een bedrijf is een manier om je kind kan rijk te worden, hen te begeleiden in het opstarten van een zeer klein, zoals het verhogen van regenwormen of zelfs alleen de verkoop van snoep. Moedig de uitgaven een beetje van, en investeren de rest - hetzij door uitbreiding van de bestaande business of het starten van een nieuwe.
 13. 13
  Als uw kind is goed in iets op jonge leeftijd (zoals voetbal, honkbal, of elektronica) hen vragen of ze plezier hebben om dat te doen, en vraag hen hoe ze zo goed. Doe dit alleen als ze kunnen een hoop geld te doen.
  • Maar waarschuwing: druk niet PERFECT TE ZIJN OP HET. Alle kinderen krijgen beter met de tijd. Bijvoorbeeld, straight A's zou geweldig zijn, maar een paar B's zijn goed. Zeg hen dat ze deed het geweldig en hen helpen beter te doen de volgende keer.
  • Ook als ze willen stoppen, hen vragen of ze zeker weet dat ze willen stoppen en ze laten weten de slechte dingen over stoppen, en laat hen weten dat alle dingen die ze zouden geven door te stoppen. Als je ze te laten blijven, zijn ze het meest waarschijnlijk zal stoppen zodra je kunt ze niet meer beheersen.

Tips

 • Voed uw kinderen positieve versterking. Lees voor hen vaak, en zorg ervoor dat het iets is leerzaam of verheffend. Mijn moeder gebruikt om Norman Vincent Peale kracht van positief denken boeken in de badkamer te verlaten. Veel ouders deze dagen leiden een druk, vermoeiend leven en hebben niet de tijd of de energie om te lezen aan hun kinderen niet te hebben. Dat is oke. Neem ze mee naar de bibliotheek en check out audio boeken en spelen ze thuis of in uw auto. Je kan ook gratis audio, zoals Think and Grow Rich op websites als deze www.thinkgrowrich.com downloaden.
 • Geef je kinderen elke gelegenheid om te netwerken met mensen die gelukkig zijn in hun gekozen carrière. Geeft hen de kans om de waarde van het praten met anderen, en netwerken te ervaren met mensen met dezelfde interesses.
 • Stimuleer uw kinderen om dingen die ze gepassioneerd zijn te volgen, samen met het kiezen van een van deze is dat ook financieel lonend
 • Er zijn veel manieren om financieel onafhankelijk te worden. Terwijl u misschien een set carrièrepad hebt dat u wilt dat uw kind te nemen, hem niet dwingen of haar in je droom. Geef je kinderen advies en model tevredenheid met je carrière, maar laat ze hun eigen keuzes te maken. Als ze iets wat ze graag doet kunnen vinden, zullen ze meer kans om in de noodzakelijke werkzaamheden om succesvol te worden. Stimuleren en ondersteunen voortgezet geïnteresseerd en opnemen van hobby's of kunst in de toekomst werkplannen.
 • Laat uw kinderen niet, terwijl onder uw dak. Dit is veel beter dan te wachten tot ze van college leeftijd of ouder, voordat ze maken minder wenselijke keuzes die een langdurige of blijvende, impact hebben. Vermijden dat ze voortdurend terug te vallen op je, echter. Laat ze leren zelfredzaamheid. Help hen door echt zwaar, onverwachte momenten, maar over het algemeen laat ze mislukkingen zien als leerervaringen. Succesvolle mensen meestal achter een lange reeks van mislukkingen, maar ze leren van hen en terug stuiteren.
 • Als uw kinderen oprecht bewondering voor de prestaties van succesvolle mensen, zijn ze meer kans om ze te emuleren. Als ze hard werken en efficiënt, is de kans groot dat ze goede resultaten zullen bereiken in het leven. Ze moeten hun eigen succes te maken, zijn concurrerend, origineel, eerlijk, optimistisch en hard werken.
 • Vergeet niet dat geld is niet de sleutel tot geluk.

Waarschuwingen

 • Zelfs als je alles goed doen, waardoor uw kind alle kansen om financieel succesvol te zijn, mogen ze niet opgroeien tot "rijk", maar ze zullen waarden en ethiek ze trots op kunnen zijn hebben. Bovenal zullen ze evenwichtig en geniet van "werken voor de kost."