Wkinl

Hoe maak je een kat schip

Volg deze voorzorgsmaatregelen op om ervoor te zorgen dat uw kat goed is vervoerd met een gekwalificeerde huisdier vervoerder.

Stappen

Hoe maak je een kat schip. Zorg ervoor dat papieren van uw kat zijn up-to-date dagen voor de scheepvaart.
Hoe maak je een kat schip. Zorg ervoor dat papieren van uw kat zijn up-to-date dagen voor de scheepvaart.
 1. 1
  Zorg ervoor dat papieren van uw kat zijn up-to-date dagen voor de scheepvaart. Neem contact op met uw dierenarts om uit te vinden elke extra voorzorgsmaatregelen en adviezen die je nodig hebt voor de verzending tijd. De dierenarts zal ook ervoor zorgen dat hondsdolheidsschoten van uw dier zijn huidige. Dit is ook een goed moment om te vragen over mogelijke sedatie voor het dier tijdens zijn reis.
 2. 2
  Gebruik een adequate kooi voor uw kat. Uw kat moet in staat zijn om op te staan ​​en rond te draaien in de behuizing. Zorg ervoor dat de drager is stevig genoeg om een ​​val of botsing met andere bagage sustain zonder instorten op uw kat. Het is een goed idee om uw contactgegevens op te schrijven over de kooi, alleen maar om aan de veilige kant.
 3. 3
  Plaats een kraag op de kat, met de juiste tags, en vergeet niet om uw kennel markeren met uw gegevens (contact info. En bestemmingsadres / telefoonnummer).
 4. 4
  Zorg ervoor dat de bestuurder weet geen speciale medicijnen uw kat neemt, evenals de aard van de voeding, water en oefenschema dat uw kat gewend is. Zorg ervoor dat u extra voedsel en medicijnen te geven aan de bestuurder, in geval hun reis duurt langer dan verwacht als gevolg van weer, verkeer, mechanische problemen, etc.
 5. 5
  Stuur speelgoed, handdoeken, dekens, of andere dingen die uw kat houdt van spelen met en maakt ze zich thuis voelen. Als er lucht zending vereist, zich ervan bewust dat dieren die alleen reizen als lading (wanneer een passagier ticket niet gekocht is) niet mag worden reizen op een passagiersvliegtuig. In deze omstandigheden, als het te warm of te koud de luchtvaartmaatschappij kan niet instemmen met het huisdier voor zending op die dag. Bel altijd vooruit om ervoor te zorgen dat uw huisdier zal aan boord, en bel opnieuw na opstijgen om ervoor te zorgen dat uw huisdier maakte het op het vliegtuig.

Tips

 • Sommige luchtvaartmaatschappijen zal twee katten om samen te reizen in een grotere drager. Het hebben van een vertrouwde omgeving kat kan helpen verlichten zenuwen en stress (het is gewoon makkelijker om te reizen met een vriend!). Sommige luchtvaartmaatschappijen kunnen een briefje van de dierenarts suggereren deze regeling nodig.
 • Ook kunt u een sticker op de vervoerder die 'live huisdier' ​​zegt. Je kunt ook een stempel op de drager zodat het kan worden herkend.
 • Onderzoek huisdier vervoerders totdat je er een vindt die aan uw eisen en de prijs voldoet.
 • Veel luchtvaartmaatschappijen toestaan ​​om een ​​huisdier mee te nemen in hun carrier, en zet het onder de stoel. Vraag alvorens te verschepen.
 • Proberen en ga met uw kat.
 • Een aantal vragen en vragen naar referenties alvorens uw huisdier te reizen met het huisdier vervoerder die u kiest.

Waarschuwingen

 • Het is ook erg koud in het vrachtruim van een vliegtuig, zou ik stel voor dat je kijkt naar een luchtvaartmaatschappij gebruikt voor het omgaan met huisdieren. Deze maatschappijen zal je vriend in een speciale 'huisdier hold', waar de temperatuur is precies goed zodat je vriend te zijn zo comfortabel mogelijk!
 • Het is gevaarlijk voor een kat - of een dier in het algemeen - om te reizen in het vrachtruim van een vliegtuig. Het is mogelijk om bagage te vallen op de kooi, dus gebruik een stevige drager.

Dingen die je nodig hebt

 • Kattenvoer en water
 • Kennel / Cage (tenzij het door het huisdier vervoerder)
 • Kraag met juiste tags
 • Speelgoed, medicijnen, deken, iets anders uw kat nodig
 • Hebben het telefoonnummer van de vervoerder, zodat u kunt in contact blijven