Wkinl

Hoe om te drogen verse gegroeid kattenkruid

Catnip is een prachtige, onderschatte kruid. Het kan gebruikt worden om speelgoed van uw huisdier kat spullen, als een traktatie voor hen, of zelfs als een smakelijke thuis gebrouwen thee voor jezelf! Hieronder zullen we de techniek van het drogen kattenkruid bespreken.

Stappen

Hoe om te drogen verse gegroeid kattenkruid. Zoek kattenkruid planten in het wild groeien, hetzij op uw woning, of een bezoek aan een tuin op te slaan tijdens de lente of de zomer, en de aankoop van een kattenkruid plant of twee.
Hoe om te drogen verse gegroeid kattenkruid. Zoek kattenkruid planten in het wild groeien, hetzij op uw woning, of een bezoek aan een tuin op te slaan tijdens de lente of de zomer, en de aankoop van een kattenkruid plant of twee.
 1. 1
  Zoek kattenkruid planten in het wild groeien, hetzij op uw woning, of een bezoek aan een tuin op te slaan tijdens de lente of de zomer, en de aankoop van een kattenkruid plant of twee. Is het winter? Koop gewoon zaden. Het is erg belangrijk op te merken dat als je plukken wild kattenkruid, er zeker van zijn dat niet is behandeld met chemicaliën als deze dodelijke voor u en uw kat zou kunnen zijn! Niet plukken kattenkruid dat groeit in de buurt van een weg.
 2. 2
  Snij de plant aan de basis met een schaar, zodat u lange stengels van kattenkruid. Wees ervan bewust dat u wilt meer dan je denkt nodig te snijden, omdat de plant gaat opdrogen en krimpen.
  • Wacht tot de installatie is minimaal 5 inch (12,7 cm) voor het snijden.
 3. 3
  Beveilig de kattenkruid samen met ofwel garen of zware draad.
 4. 4
  Droog de ​​catnip door opknoping hem ondersteboven in een droge, donkere ruimte zoals een linnenkast. Plak een tack aan de binnenkant van de deur, en bind uw kattenkruid omheen.
  • Houd in gedachten dat de plant ondersteboven moet worden opknoping en de deur moet voor de kruiden goed drogen de meeste van de tijd worden gesloten. De kattenkruid zal potentie verliezen indien blootgesteld aan licht.
 5. 5
  Wacht vier tot acht weken (of meer, afhankelijk van de vochtigheid en licht) je helemaal droog kattenkruid hebben! Geniet van de geur en let op uw katten wilde gaan voor de favoriete traktatie!

Tips

 • Probeer eens het kattenkruid in een bruine papieren zak en sluit deze aan de top. U hoeft geen zorgen te maken over het licht dat op het en het zal gedroogde bladeren te houden van het vallen van op de vloer en het maken van een puinhoop.
 • Als u alleen een kleine hoeveelheid van kattenkruid, een bezoek aan een dierenwinkel. Ze hebben ze het hele jaar door, tegen lage prijzen. Ook zal een aantal supermarkten te dragen tijdens de zomer in de tuin of produceren secties.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat waar je ook bent het opslaan van de kattenkruid kan niet gemakkelijk worden geopend door uw katten.
 • Gebruik alleen kattenkruid planten die nog niet commercieel zijn gespoten! Als u niet 100% zeker over wild kattenkruid, of de kruiden groeien door het veld van een boer, dan kunt u daar geen gebruik van!

Dingen die je nodig hebt

 • Kattenkruid planten
 • Schaar
 • Potten, water, zonlicht
 • Een donkere kast of kamer
 • Een gewillig kat
 • Een bruine papieren zak.