Wkinl

Hoe te kiezen pompoenen

Of je bent het kweken van je eigen, een bezoek aan een lokale pompoen patch of browsen in de winkel, is er een techniek om het vinden van de juiste pompoen. Zorgvuldig gekozen pompoenen gaat langer mee, er mooier uit, en smaakt beter.


Stappen

Hoe te kiezen pompoenen. Controleer voor een gladde, gelijkmatig gekleurde huid.
Hoe te kiezen pompoenen. Controleer voor een gladde, gelijkmatig gekleurde huid.
 1. 1
  Kies een ontwerp te snijden voordat je gaat winkelen voor pompoenen. Denk na over welke vorm het beste past bij uw ontwerp - hoog en smal? Vet en rond? Als je gaat om stencils te gebruiken, op zoek naar een pompoen met een vorm die vergelijkbaar is met het patroon dat je gaat snijden.
 2. 2
  Controleer voor een gladde, gelijkmatig gekleurde huid. Het vlees moet vast, niet elastisch op geen enkele manier te zijn. Controleer de gehele pompoen. Blijf weg van pompoenen met kneuzingen, snijwonden, krassen of enige tekenen van schimmel. Als je zult gebruiken stencils, sturen duidelijk van deuken ook.
 3. 3
  Houd een oogje op voor kleinere, "suiker" pompoenen te eten. Niet alle pompoenen zullen goed smaken in een taart. Suiker pompoenen zijn 200-250 mm (8-10 ") in diameter en zal vloeiender, minder vezelig vlees dan een decoratieve pompoen hebben.
 4. 4
  Klop op de schelp. Rijpe pompoenen zal een "hol" geluid te maken. Als de pompoen is op de wijnstok, moeten de wijnstokken droog zijn en de steel moet hard en bruin zijn. De rijpheid van de pompoen kunnen niet uit zo veel als je alleen geïnteresseerd in het snijden (in welk geval een ongerijpte pompoen langer zou kunnen duren).
 5. 5
  Zet de pompoen up te zorgen dat het niveau zit. Je wilt niet om een ​​pompoen te kiezen voor carving alleen te vinden dat het niet recht zal zitten voor u. Als de pompoen groeide op zijn kant en heeft een vlakke plek daar, zou je in staat zijn om deze te integreren in uw ontwerp of zet die kant tegen een muur, zodat het niet wordt gezien.
 6. 6
  Voeg zoveel van de stam op mogelijk. U kunt de wijnstok gesneden aan beide zijden van de steel en dan later de stengel zorgvuldig gesneden thuis. Dit zal helpen het langer houden. Uiteraard geldt dit alleen als je daadwerkelijk oogsten pompoenen.

Tips

 • Het is altijd het beste om pompoenen te zoeken rechtstreeks uit de wijnstok, omdat je een beter idee van hoe fris en rijp is het hebben, en ze zullen het misbruik van wordt vervoerd kunnen vermijden.
 • Sommige soorten pompoen rijpen sneller dan anderen. Als je te maken hebt met een ongewone pompoen variëteit, onderzoek het en deze instructies dienovereenkomstig aan te passen.
 • Omdat een pompoen is een lid van de winter squash familie, het zal een tijdje duren in de opslag. Het is pas wanneer het wordt gesneden dat het zal beginnen om snel te verslechteren.
  1. Pak de pompoen uit de bodem en nooit uit de stam. Het kan breken gemakkelijk af. Als het breekt, sparen de stam, want je kunt vaak patchen weer aan met tandenstokers.
  2. Dus wees voorzichtig op weg naar huis. Gebruik geen overdadige het neer op de tafel of laat het rollen rond in de kofferbak. Eventuele blauwe plekken zal de levensduur van de pompoen te korten.
   • Als u de behandeling van de pompoen in een auto, zorg ervoor dat je geen plotselinge bewegingen op de rijbaan te maken, want het zal de levensduur verkorten.
   • Als u vastpakt met je handen, is het het beste om een ​​wagen of iets dat maakt het handig te hebben.
  3. Bewaar uw pompoenen in een koele, droge plaats. Mede hierdoor kunnen genezen van de korst, waardoor het minder kwetsbaar te rotten.

Waarschuwingen

 • Laat geen pompoenen worden blootgesteld aan vorst, of anders zullen ze onmiddellijk na het ontdooien rotten
 • Als het een zware pompoen, altijd til met uw benen, niet uw rug.
 • Slaan een ongesneden pompoen nooit op het gras, nat gras (zelfs van ochtenddauw) zal het rotten. Als je dat doet slaan op het gras, zorg ervoor om te zetten elke dag een nieuwe kant van de pompoen. Anders zul je eindigen met een slechte plek.