Wkinl

Hoe maak je een vaatje feestje

Vaatjepartijen kan het hoogtepunt van het leven van een student te zijn. Maar het gooien van een vaatje partij is niet zo gemakkelijk als je denkt. Pre-planning is een must!

Stappen

Hoe maak je een vaatje feestje. Zoek een plek om uw feestjes.
Hoe maak je een vaatje feestje. Zoek een plek om uw feestjes.
 1. 1
  Zoek een plek om uw feestjes. Idealiter zal er een plek waar partijen zijn het meest aanvaardbaar zijn in het gebied, dus locaties zullen al naar beneden worden versmald voor u. In elk geval, zijn er verschillende factoren te denken over bij de beslissing of een huis is geschikt:
  • Grootte van de partij ruimte in vierkante voet (kelder, enz).
  • Nabijheid van de campus, zou deze eventuele mogelijkheden van Duis elimineren, dient iedereen te lopen.
  • Badkamer locaties, locaties venster, ingangen (een ingang vanuit de achtertuin, direct in de kelder, en een badkamer in de kelder is ideaal)
  • Huis lay-out en flow.
  • Sterkte van wanden in partij ruimten en vermogen om schade te weerstaan.
  • Buren
  • Afzondering factor
  • Huisbaas
  • Dichtstbijzijnde politiebureau, voor het geval dat dingen uit de hand en je hulp nodig hebt.
  • Kelder afvoer.
  • Air Conditioning (nice to have).
  • "DJ Booth" locatie (niet toegankelijk voor de gasten zou moeten zijn).
 2. 2
  Bereid de woning. Voorbereiden van het huis is iets wat u kunt besparen tijd en geld. Het snijdt neer op diefstal, schade aan eigendommen en ongewenste gasten (politie, campus ambtenaren, undercovers, hoeren, drugsdealers, etc).
  • Alle kamers die geen ruimte partij moet beugelsloten geïnstalleerd, dit omvat de "DJ Booth" als u gebruik maakt van een ruimte voor dat doel. Dit vooral referenties slaapkamers en badkamers die u niet wilt gasten gebruik. Deze sleutels moeten op uw persoon worden bewaard voor de duur van de partij. DO speciale behandeling niet tot enige gast (dat wil zeggen: om de extra badkamer te gebruiken omdat de lijn te lang is), zul je spijt van krijgen. Geef niet toe aan vrouwen die proberen om je om hen een speciale behandeling te geven, zal iedereen willen de schone badkamer te gebruiken naast. Als gasten zeuren te veel voor toegang tot de kamers, geven de sleutels van een buurman of vertrouwde vriend die is niet bijwonen van uw feest.
  • Alles wat je zou denken te hebben gestolen, gebroken, of vernietigd moeten worden verplaatst naar een afgesloten ruimte. Alles wat iemand zich kan verwonden, of als wapen te gebruiken, moet ook worden verplaatst.
  • Haal het meeste uit uw ruimte door het verwijderen van alle rommel die zich heeft opgehoopt in je huis en kelder. Heeft een zeer grondige reiniging. Als een lichaam er zou kunnen passen, verplaatst het item, of gooi het eruit.
  • Herschikken meubels, etc. U wilt stroom te maximaliseren, zodat er minimale knelpunten in het huis.
  • Stappen die glad kunnen zijn als die in het bier moeten tractie tape op hen om eventuele blessures te voorkomen.
  • Idealiter de vloer voor uw feest ruimte zal zijn cement, tegels, of ouder hardhout (te worden gemerkt het bier kleur van uw keuze). Als je vast zit met wall-to-wall tapijt, en hopen om uw borg terug, moet je bedekken met twee lagen plastic zeil en dan een paar planken van spaanplaat en een oude bank of twee om het te verzwaren. Elke mobiele tapijt moet worden opgerold tegen een muur.
  • Alle ramen die kan worden gezien vanaf de straat moet hebben dikke gordijnen, of worden bedekt met zwarte vuilniszakken. Je moet ervoor zorgen dat uw huis ziet er helemaal pikzwart, en hetzelfde klinkt. Onder geen enkele voorwaarde mag deze vensters ooit geopend zijn tijdens een feest, ongeacht welke temperatuur het huis is. Leg sloten te manouvreren, indien nodig. De politie mag niets merken, zelfs als buren klagen. Uiteindelijk kan de politie meer komen omdat ze denken dat de buren zijn het maken van valse klachten. Zij zullen worden verward met betrekking tot welk huis de oproep werd gedaan over. Negentig procent van de tijd dat ze zullen vertrekken, tenzij u ervoor zorgen dat ze blijven. Zij kunnen passeren door maar liefst drie keer, kunnen ze "surveillance" doen aan het einde van de straat, kunnen ze in een ongemarkeerde auto. Op dit punt, bent u op vergrendelen. Zet de muziek af, en sluit de voordeur. Niemand gaat uit, of komt inch Stuur een scout uit de achterdeur te dwalen rond het blok om te zien of ze echt hebt verlaten.
  • Alle deuren blootgesteld aan de straat moet ook een gordijn binnen 3 meter van de deur zelf geïnstalleerd. Dit verzekert dat zelfs indien de deur open is, politie niet zal kunnen alcohol containers bekijken.
  • Als u woont in een gebied waar de politie zijn slim en eigenlijk zorgen over dit soort dingen (immers, maken zij zich zorgen over echte misdaden) kopen van een politie-radio. Sommige van de duurdere modellen zal je eigenlijk vertellen hoe ver weg de uitzendingen vandaan komen.
  • Kijk voor ongemarkeerde auto's aan het eind van straten en infiltranten. Als het nodig is, controleren op universitair IDs aan de deur, zodat u weet wie er komt inch
  • Als u centrale airconditioning, beschouw jezelf gelukkig. Anders selecteert u een enkel venster dat is de meest geschikte om lucht te pompen in het huis. Idealiter zal dit een kleine kelder raam zijn. Koop een ventilator geschikt is voor uw behoeften en hang het aan de voorkant van het venster. Als het venster is zijstraat, bedekken, of verf het zwart. Plaats goedkoper fans in het huis om de lucht uit het raam. Overweeg de aanschaf van een industriële ventilator of airconditioning als u nog steeds problemen.
  • De meeste ovens hebben ventilatortest switches waar het zal circuleren lucht door het huis zonder verwarming het. Dit helpt, maar houd in gedachten om het uit te zetten nadat je klaar bent, want het is moeilijk op de oven.
  • Je moet de temperatuur dalen in uw locatie twee uur voor het feest is gepland om te beginnen. Als het winter is, moet de oven worden uitgeschakeld (u misschien nog ventilatoren of airconditioning nodig).
  • Zorg ervoor dat er voldoende toiletpapier (meerdere rollen). Zorg ervoor dat u uw TP in een soort van automaat, of het zal gewoon vallen in de muck en krijg geruïneerd. Als u niet beschikt over een wastafel, bieden handige doekjes. Haal ze uit de badkamer alles wat niet nodig is.
  • Je moet over een aantal veertig liter vuilnisbakken op verschillende plekken in de zaal. Zij moeten dubbel worden verpakt met commerciële vijftig liter zakken. Asbakken zijn een andere grote toevoeging.
  • Voeg verlichting en decoraties. Straatnaamborden, brandkranen, alcohol parafernalia, kan collecties, zwembaden vol jello, pooltafels, bier pong tafels, bier trechters, disco dansvloeren, discoballen, stripper palen, kerstverlichting, banken, bars, dans kooien, black lights, posters, ongeacht uw boot drijft.
  • Bedraden van het huis voor geluid. Idealiter wilt u luidsprekers in een mode waarin een gebied voor mensen creëert om te dansen, terwijl ondergedompeld in klank maar zo dat het geluid moet een afstand afleggen, door iets, of stuiteren van iets voordat het reizen buiten de voorkant van het huis te plaatsen de straat. Achterzijde van het huis, in de kelder, is het beste. Als je dit recht, moet je niet in staat zijn om elk geluid op de straat horen. Je niets extreem duur of uitgebreid nodig. Een goede 5.1 surround sound-systeem werkt prima. Monteer de luidsprekers aan de muren of plafonds. Sluit de ingangen naar een computer of zelfs een iPod in een slaapkamer (het is belangrijk dat de gasten niet in staat zijn om toegang te krijgen). Dronken mensen niet echt zorgen over een superieure geluidskwaliteit. In feite is het beter om een ​​geluidssysteem dat kan alleen maar zo luid hebben, is dit het geval iemand de toegang tot de volumeregeling krijgt. Het is een bewezen feit dat het luider de muziek, hoe meer mensen drinken. Dit komt omdat luide muziek is zeer ongemakkelijk en mensen moeten iets doen om de pijn te verzachten. Aangezien u niet in rekening brengen van individuele drankjes, zou obsceen luide muziek contra-productief om uw doelen te zijn.
  • Als je hebt gekozen voor blikjes, moet je naar de koelkast en de bar te bereiden. Een paar uur voor uw feest, helder als een groot deel van de koelkast en de vriezer (draai de temperatuur omlaag) mogelijk, vul het vol met bierblikjes en stapelen de gevallen in de achtertuin, of dumpster. Weet meer bier niet in de koelkast zetten dan zal je gebruiken, maar (net als het bier wordt geconsumeerd, wordt u meer bier in ieder geval het zetten). Blokkeren de keuken door er houten kisten in de deuropening en maak een geïmproviseerde bar. Om wat voor reden dronken mensen samenkomen in keukens, dus het is noodzakelijk dat u het blokkeren van gasten.
  • Krijg een geldkist en verandering. Stash in een slaapkamer of afgesloten kast of kluis. Dit is waar het geld voor het volgende feestje zal eindigen.
  • Alternatieve bereiding drankje. Koop een atletische drank koeler. Je moet een soort van gemengde drank een paar uur voordat het feest begint voor te bereiden. Meestal limonade en wodka werkt goed en is goedkoop genoeg. Graanalcohol zal waarschijnlijk geven u meer voor uw geld als u houdt van kunt krijgen. In ieder geval, zorg ervoor dat je genoeg kopjes op de hand. Stash de mixdrankjes met het bier achter de bar, zodat u nog steeds kunt knippen mensen af ​​wanneer dingen beginnen te krijgen uit de hand.
  • Bieden non-alcoholische dranken. Dit lijkt misschien stom, maar soms zal je zelfs gevallen van dronken mensen drinken dingen zoals koolzaadolie en denken dat ze iets anders. Hebben van dranken in flessen of vruchtensap te hydrateren uw gasten te helpen. Hebben altijd water en vitamine b12 bij de hand. Het kan voorkomen dat mensen ziek worden in je huis en maakt ook jongeren niet oud genoeg om te drinken zich welkom voelt.
 3. 3
  Kies je muziek. Het creëren van een afspeellijst is een baan in zijn eigen aanzien. Tenzij u het gooien van een themafeest, zult u waarschijnlijk te spelen tal van rap, hip hop en eventueel wat muziek tachtig. Als je normaal niet luisteren naar dit soort dingen de hele tijd, kunt u kijken naar billboard.com voor de meest populaire liedjes. Het is ook belangrijk uw afspeellijst vers te houden. Live optredens kan een goede verandering van tempo te zijn, maar er zijn trade-offs, omdat ze de neiging tot het nemen van veel ruimte en hebben de neiging om harder te zijn. In ieder geval, laat nooit een DJ of band neem controle over je partij, nooit.
 4. 4
  Bepaal het soort bier dat je wilt en het type container.
  • Vaatjes
   • Voordelen:
    • Veel bier.
    • Mogelijkheid om de beruchte vaatjetribune doen.
    • Soms goedkoper dan de alternatieven.
    • Bezuinigingen op diefstal van bier. Minimale begeleiding.
   • Nadelen:
    • Tagged en traceerbaar door de politie in vele rechtsgebieden, waardoor deze optie nutteloos in die gevallen.
    • Mensen hebben de neiging om meer dan de pomp, wordt veel bier verloren in schuim (tenzij goed wordt beheerd).
    • Tap Problemen, huurprijzen, etc.
    • Extreem zwaar.
    • Beschadigt het huis.
    • Kan niet worden opgeslagen voor langere tijd bij kamertemperatuur.
    • Vereist veel ijs om koud te houden.
    • Vraagt ​​kopjes.
    • Lege vaatjes zijn vaak gevoelig voor diefstal, zoals veel opportunistische mensen hen zullen stelen voor hun storting waarde (vaak omhoog van 25€).
  • Blikjes
   • Voordelen:
    • Niet eisen dat u kopjes kopen.
    • Tal en in grote verscheidenheid.
    • Warm blikjes kunnen bij kamertemperatuur worden bewaard gedurende lange tijd.
    • De goedkoopste bieren worden verkocht in blikjes.
    • U kunt afgesneden mensen die niet weten dat hun limiet, veel gemakkelijker.
    • Veilig, in termen van roofies, enz.
   • Nadelen:
    • Creëert een obscene hoeveelheid afval.
    • Laat je open voor diefstal van bier (tenzij goed wordt beheerd).
    • Vraagt ​​een bar en bar aanbestedingen goed te beheren.
    • Vereist ijs, of koelkast rotatie.
  • Flessen kunnen worden gebruikt als wapens en moet daarom niet worden gekocht bij alle (behalve voor een eigen stash van goed bier).
  • Tenzij uw partij heeft meer dan tweehonderd gasten, blikken zijn meestal de weg te gaan. Het grootste voordeel te blikken op fusten is het feit dat de overgebleven blikjes voor uw volgende feest, een half leeg vat, gehouden kan worden kan niet (tenzij je een keggerator). Je hoeft niet te storen voorspellen hoeveel mensen zullen komen. Je kunt nooit kopen te veel blikjes, omdat ze gewoon een andere keer zal worden gebruikt als u een left overs. Bovendien, als je een manier om direct te krijgen "gebroken gevallen," van een brouwerij kan vinden, wordt u minder per geval betalen.
  • Bij het bepalen van wat voor soort bier te kopen, winkel rond. Vinden elke distributeur in uw regio en ontdek hun prijzen, specials, en sluitingstijden (voor het geval u om meer bier mid-party te kopen). Maak gebruik van deze kennis. Meestal plaatselijke brouwerijen bieden de beste kostenvoordeel. Bovendien, zorg ervoor dat je je wiskunde en zorg ervoor dat de vierentwintig pakket is goedkoper per blik dan de 30 verpakking. De meeste mensen zullen drinken wat je ze geeft (er zijn enkele uitzonderingen op deze regel echter), maar wat je ook doet, niet de aankoop van een groot aantal (tenzij u probeert om uw party look BYOB maken) als mensen zullen denken dat ze een keuze, en het bier lijn zal langer en langzamer.
  • Als u vaatjes kiest, schatten het aantal mensen die komen om te bepalen hoeveel vaatjes u nodig heeft. Een vaatje zal meestal laat ongeveer dertig tot veertig mensen in de nacht (min of meer) te drinken. Denk ook over lijnen - de meer vaatjes, hoe kleiner de lijnen zal zijn en hoe meer plezier mensen zal hebben. Zorg ervoor dat je het vat de dag van het feest, zodat het is koud. Als je het op te rapen in de ochtend, vinden een doos, of koop een container gemaakt voor dit doel, en vul deze met ijs om te koelen!
  • Een week van tevoren, het vinden van een lokale drank winkel en reserveer uw vaten. Vaatjes hebben meestal een kostprijs plus een borg.
 5. 5
  Reclame. Reclame is belangrijk. Wees niet ongerust als je eerste feest is een absolute flop. Uw reputatie zal beter en beter met elke partij je gooit krijg, behalve met de mensen die denken dat het drinken van partijen zijn lame. Uw situatie zal bepalen wat je weg kunt krijgen met het gebied van reclame. U moet uw reclame begint minstens een week van tevoren (die meestal een paar dagen na uw laatste partij eindigde). Houd in gedachten dat mensen nooit willen de eersten zijn op het feest, wees niet verbaasd als uw partij daadwerkelijk begint een uur later dan geadverteerd.
  • Gillen en schreeuwen. Ga door de slaapzalen en populaire gebieden op de campus en de mensen over uw feest te vertellen.
  • Desk Aides. Profiteer van deze high traffic gebied. Bureau Aides Bekijk meer mensen dan iedereen en kunnen mensen vertellen over uw feest of folders uitdelen.
  • Flyers. Flyers zijn veruit de meest succesvolle methode. Met behulp van deze methode kunt u een zekere mate van controle over de soorten mensen die opdagen op uw feesten te bereiken. Krijg gewoon iemand om u zich aanmeldt bij de slaapzalen (meestal iemand uit uw laatste partij) en slip flyers onder de deuren. Er zijn een aantal basisregels die je moet nemen, echter.
   • NIET ONDER GEEN VOORWAARDE suggereren of impliceren dat er alcohol op uw feest. Mensen kunnen achterhalen dat er alcohol op uw feest voor zichzelf.
   • Niet de naam van de namen van de gastheren of iets. Gewoon, "Feest in het bruine huis" zal het prima doen zodra je reputatie heeft gepakt op snelheid, tot dan simpelweg aanwijzingen vermelden.
   • Het voordeel van de vrouwelijke slaapzalen over de mannelijke slaapzalen, als een meer evenwichtige verhouding mannen en vrouwen zal resulteren (je zal moeten experimenteren en aanpassen van uw reclame als nodig). Het nadeel hiervan is dat de meeste van de mannen die komen zal worden gebracht door vrouwen en je zult meer tegenkomen douche-tassen en onruststokers op deze manier. Heb voorkeursbehandeling niet geven, alleen maar omdat een onruststoker werd gebracht door een meisje, bereid zijn om uit te werpen hen beiden.
  • Facebook. Facebook is handig. Gewoon observeren gezond verstand en geen alcohol te vermelden.
 6. 6
  Begin uw partij. Het huis wordt voorbereid en je beste vriend liep net de deur uit omdat hij kopjes aanvragen. Alle hangsloten worden vergrendeld en de ramen zijn bedekt. Het huis is frigide. De stempel wordt gemaakt. De rest van je vrienden zijn al drinken. Dit zijn de banen die zij hebben om de beurt doen nemen:
  • Doorman. Iemand moet op de deur te allen tijde. Deze persoon moet ofwel helemaal nuchter of volledig verantwoordelijk wanneer ze geheel gehamerd.
   • Zorg ervoor dat er niemand rondhangen buitenkant van het huis op elk gewenst moment (dit is de # 1 fatale party killer). Ook krijgen ze in het huis en sluiten van de deur voordat ze betalen (Als er een hal die u kunt gebruiken als een wachtrij).
   • Zorgt ervoor dat niemand het huis verlaat met alcohol.
   • Zorgt ervoor dat iedereen loont om in de partij te krijgen, tenzij je campus 'douane daartegen verzetten.
   • Zorgt ongewenste gasten komen niet in de partij.
   • Zorgt ervoor dat de deur is gesloten en vergrendeld als de politie arriveert. Signalen naar de muziek te doden en sloot het raam naar beneden. Zorgt niemand stappen voet buiten de deur totdat de politie hebben verlaten.
  • Barmannen. Vrienden die achter de bar om drankjes serveren staan.
   • Zorgt ervoor dat elke kunnen ze uitdelen is voordat het aan een gast geopend.
   • Zorgt ervoor dat de gast niet drinkt buiten zijn / haar limiet.
   • Luistert naar de politie radio voor het huisadres worden vermeld. Vertelt de portier.
   • Legt meer bier in de koelkast als de koudere worden verdeeld.
   • Geeft een 3 gevallen resterende bier waarschuwing (zodat iemand kan gaan kopen meer als het is nog vroeg).
   • Beslist wanneer de partij "vol" te noemen en niet iemand anders te laten binnen
  • Roamers. Elke vertrouwde vriend opgedragen om in de gaten te houden wegens ordeverstoring.
 7. 7
  Problemen.
  • Oorlogvoerende individuen.
   • Snel zijn. Geef niet op een tweede kans. Vechten, vernieling van eigendom, enz. kunnen niet worden getolereerd. Terug te keren met een groep vrienden, en vraag de persoon om te vertrekken, als hij dat niet doet. Verwijder hem. Geen tweede kans. Maak jezelf niet wijs met hem of met hem praten. Gewoon jij en je vrienden hem ophalen en hem te verwijderen. Het is belangrijk dat je genoeg spier om mensen te verwijderen als deze. Het helpt ook om een ​​taser gun handig zijn voor zelfverdediging in geval van nood. Als het individu niet kan worden verwijderd, om welke reden. Laat je niet in de gevechten. Bel de partij klaar is, zet de lichten, de dood van de muziek, en vertel iedereen de politie zijn op hun manier. Mensen zullen onmiddellijk te verlaten. Zijn reputatie zal lijden meer dan het heeft al omdat hij eindigde de partij. Dit soort gedrag zal minder voorkomen en minder vaak als je zero tolerance voor het weer te geven. Als er nog steeds problemen, bel de politie.

Tips

 • Te compenseren kosten te helpen, hebben jullie allemaal vrienden te redden aluminium blikjes voorafgaand aan de partij en contant geld in op een metalen sloop bedrijf voor uw geld.
 • Onderzoek een aantal leuke spelletjes drinken voordat het feest (voor het geval dat de partij bommen!)
 • Zorg ervoor dat je andere dranken naast bier. Denk eraan, niet iedereen houdt van bier!
 • Als het een high school-leeftijd partij, gewoon spike de punch bowl. Maken (of hebben bij de hand, de leveringen) twee kommen van punch. Vertel hen een van de punch kommen heeft alcohol en men niet. Kansen zijn, zullen de jongeren niet weten wat echte alcohol smaakt, en zal beginnen om dronken te handelen. Dit zal resulteren in meer alcohol voor de bedrijven en een goedkopere party algemeen. De volgende dag, als ze wakker worden, klagen van een hang-over, je gewoon vertellen dat ze voor de gek gehouden en de punch had geen alcohol.
 • Tenzij je geld te sparen, kunt u tegen een kleine vergoeding in rekening brengen bij de deur om de kosten van het bier te compenseren. Op sommige campussen, is het gebruikelijk om te betalen, aan anderen, is het niet. Ongeacht uw huidige campus douane, erkennen dat je elke vrijdag niet kan gooien partijen zonder opladen. Het is veel slimmer om alleen de gastheren van andere partijen in de buurt in voor gratis en vrouwen die de partijen adverteren in gratis. Niet ooit nemen iemands zekerheid dat ze niet gaan om te drinken (tenzij je ze goed kent) en dat je ze moet laten in de vrije, worden ze betalen voor de ruimte die ze nemen ook.
 • Goede portie kan een hoop tijd besparen en lijnen kort, niet te vergeten te vermijden overdreven schuimend bier
  • Indien de partij is groot hebben een persoon man een vaatje en dienen voor een periode van tijd
  • Ontlast de server, zodat ze kunnen feesten en ook een nieuwe
  • Wanneer een vat voor het eerst wordt afgetapt, de-druk is. Veel kranen hebben een kleine zilveren knop aan de zijkant van deze. Pomp vervolgens een paar keer en giet.
  • Niet te lang pomp. Dit is verleidelijk omdat het bier snel zullen afzien. Het probleem is dat bier uitgegoten op deze manier zal de helft schuim en het zal langer duren om zonder morsen schuim overal vullen.
  • Houd de beker op een ~ 45 graden tijdens het gieten. Dit vermindert schuim, vermindert de wachttijd en het is een eenvoudige truc.
  • Indien de partij is erg druk en beide vaatjes of kranen voor vaten zijn schaars een eenvoudige truc is om bier gieten in kruiken net voor het feest pas echt druk. Op deze manier kunnen mensen snel giet bier terwijl nieuwe kruiken vullen.
  • Als u vindt dat u het gooien van een hoop vaatjepartijen investeren in een CO 2 aangedreven kraan en / of een kegerator. Deze zijn duur, maar erg leuk om te hebben als je merkt dat je het gooien van veel partijen.
  • Kegfast.com verkoopt vaatje tappen met 2-6 slangen, waardoor lijnen op het biervat.
 • Beslis of u wilt een geselecteerde gastenlijst hebt of als je wilt algemene toelating hebben. Als u wilt dat alleen bepaalde mensen te komen, maken een gastenlijst en hebben iemand aan de deur die het kunnen controleren.

Waarschuwingen

 • NIET onder geen beding toestaan ​​feestgangers toegang tot daken. Vallen van daken is de # 1 oorzaak van alcohol gerelateerde sterfgevallen partij.
 • Laat geen open vaten of werpers in de open lucht; iemand kon spike hen met iets.
 • Afhankelijk van de hoeveelheid mensen op het feest, vraag een of twee mensen om vrijwilligerswerk te doen om nuchter te blijven, om anderen naar huis te rijden, taxi's of helpen die te dronken om het zelf te doen.
 • Zorg ervoor dat alle mensen op het feest zijn in de wettelijke leeftijd om te drinken.
 • Altijd verantwoord drinken.
 • Laat geen ongeopende blikjes voor mensen om voor zichzelf te nemen, zullen ze worden gestolen. Alleen geven geopende blikjes bier, met een boter mes zal je handen te houden van het krijgen geknipt na het openen van honderden blikjes. Altijd open blikjes in de voorkant van de persoon die zal worden drinken.
 • Niet blikjes achter in containers van gesmolten ijs voor meer dan enkele uren. Als de temperatuur verandert, pop zal de blikken en het bier zal worden geruïneerd. Je zal eindigen met een beschimmeld puinhoop. Boor gaten in de bodems van de houders om deze te voorkomen.
 • Bij de ingang van de partij vragen de gasten om hun sleutels op te geven. Gebruik een eenvoudige methode om te bepalen wie is wie. Zorg ervoor dat ze weten dat de sleutels worden geretourneerd als ze in staat zijn om te rijden wanneer ze vertrekken. In de tussentijd, bewaar ze op een veilige plaats.