Wkinl

Hoe maak je een biertje tuffen

Doe je vrienden maken kleinerende opmerkingen over je mannelijkheid wanneer je niet een biertje tuffen? Voel je de behoefte om je mannelijkheid te bewijzen door Downing bieren sneller dan een van je vrienden? Lees verder om de technieken om uw vrienden te vernederen en het vrijmaken van je mannelijkheid te ontdekken.

Stappen

Hoe maak je een biertje tuffen. Laat het bier een beetje opwarmen.
Hoe maak je een biertje tuffen. Laat het bier een beetje opwarmen.

Puffen van een mok of beker

 1. 1
  Laat het bier een beetje opwarmen. Het helpt als het bier is niet ijskoud (praten over brain freeze ), maar je moet niet warm bier of drinken of je zult eindigen met een maag vol schuim.
 2. 2
  Laat het bier opbouwen zeepbel als je het giet, dan wacht totdat de luchtbellen te laten verdwijnen. U wilt zich te ontdoen van zoveel mogelijk balletjes mogelijk omdat dat het bier makkelijker om snel te drinken zal maken. Terwijl je zit te wachten, zal het bier een beetje opwarmen (zie vorige stap).
 3. 3
  Vlak voor het drinken, raakte de onderkant van het glas op de tafel. Deze releases meer kooldioxide.
 4. 4
  Leun je hoofd iets naar achteren. Open je keel, neem een ​​half adem vlak voor het drinken, en dan zwaaien de glas of kan snel, zodat het bier haast zich naar de achterkant van je keel. Slik vlak voor het bier daadwerkelijk raakt je keel, dan laat de zwaartekracht overnemen. Het bier moet in wezen giet in je keel.

Shotgunning methode

 1. 1
  Gebruik een mes, schroevendraaier of ander klein scherp instrument om het doorprikken van de bodem van het blik wanneer het op zijn kant, zodat het niet spuiten op je af. Dit maakt een vlotte en snelle debiet.
 2. 2
  Buig voorover en leg het gat om je mond.
 3. 3
  Sta snel op en open de ring pull, of wat bevestigingsmechanisme is op de top.
 4. 4
  Slam het blik in uitbundigheid als u klaar bent.

Carburateur methode

 1. 1
  In plaats van de ponsen gat in de bodem van het blik, te plaatsen in de rug bovenste gedeelte direct tegenover de opening.
 2. 2
  Plaats uw vinger over het gat (carburateur).
 3. 3
  Open het bier en beginnen normaal drinken.
 4. 4
  Open je keel en verwijder uw vinger van het gat in de achterkant van het blik. Met deze methode kan een biertje worden gedronken in minder dan 4 seconden.

Snorkelen "strawpedo"-methode

 1. 1
  Open de fles op de gebruikelijke wijze.
 2. 2
  Plaats een bochtige stro gebogen op 90 graden, met de korte zijde aan de buitenkant en de lange zijde in de fles.
 3. 3
  Zet je mond over de opening, die het stro in plaats met de hand.
 4. 4
  Houd uw hoofd achterover.
 5. 5
  Open je keel en slikken totdat al het bier is weg. Het stro kan de lucht in de fles. Met behulp van deze methode zal er geen lekkage en het bier kan worden afgewerkt in minder dan 10 seconden (12 gram, 330 ml fles) te zijn.

Full tilt methode

Ultimate Frisbee spelers vaak deelnemen aan de tijdloze traditie van het racen om bier te drinken uit een omgekeerde disc. Daarbij tijdig zal je een God onder de mensen. Terwijl een 175g disc kan voor maximaal vijf bieren, spelers vaak vasthouden aan drie 12oz bieren.

 1. 1
  Voorzichtig en langzaam giet het bier in de schijf. Houd het blik laag naar bubbels te minimaliseren. Overweeg het gebruik van de neus-vet truc om alle schuim uit te bannen op het oppervlak.
 2. 2
  Til de schijf omhoog naar je mond.
 3. 3
  De schijf enigszins schuin naar beneden en krijg drinken.
 4. 4
  Stop om oprisping. Zelfs de meest doorgewinterde Chuggers een pauze nodig om vrij te geven. Halverwege, of kort na, krijgen al dat koolzuur uit je maag. Neem een ​​paar seconden om te hergroeperen indien nodig en sterke finish.

Tips

 • Gebruik discretie. Niet tuffen een biertje als je te vol / dronken of je kan overgeven. Te veel achter elkaar kan ook hetzelfde effect hebben.
 • Oefen met water. Uw "opleiding" zal effectiever zijn als je je hoofd erbij.
 • Plet het blik. Als u puffend uit een blikje, pletten van achter naar voren, alsof je knijpen in een tube tandpasta. Dit moet u helpen sneller dan het normaal zou stromen duwen het bier uit het blik en in je mond.

Waarschuwingen

 • Begrijp dat het drinken van alcohol tijdens de zwangerschap ernstige geboorteafwijkingen kan veroorzaken aan de baby en mag nooit worden gedaan.
 • Altijd verantwoord drinken.
 • Rijd niet uw auto als je hebt gedronken. Bel een taxi of krijgen een aangewezen bestuurder om u thuis te brengen.