Wkinl

Hoe maak je een koelkast deurrubber vervangen

Een defecte of lekkende koelkast deurafdichting verspilt energie. Als de afdichting droog en gebarsten is, als je ziet condensatie (kleine waterdruppels) aan de rand van het, of als uw koelkast is niet verblijft zo koud als het moet, je kunt een nieuwe afdichting nodig. Lekken kan ook het verhogen van uw energierekening en het benadrukken van uw koelkast, een verkorting van de levensduur. Ze kunnen ook leiden tot schimmelgroei.

Stappen

Hoe maak je een koelkast deurrubber vervangen. Controleer de pakking grootte.
Hoe maak je een koelkast deurrubber vervangen. Controleer de pakking grootte.
 1. 1
  Controleer de pakking grootte. Meet uw deur of deuren, en take down het merk en modelnummer.
 2. 2
  Bestel een vervangende deur afdichting. Het is gemakkelijk om ze te vinden online. Zorg ervoor dat u het modelnummer te controleren op uw koelkast als je het bestellen. Wanneer het aankomt, houdt u de nieuwe deur verzegelen tegen de oude deur afdichting om de grootte te vergelijken. De maten zijn zelden onjuist, maar het bespaart u de moeite van het doen van het werk twee keer na als je toevallig de verkeerde deur afdichting te ontvangen.
 3. 3
  Zoek de schroeven. Til de randen van de afdichting en vind de schroeven onderaan dat zijn bedrijf in de plastic voering en de deur afdichting. Vaak houdt de schroeven in een plastic voering, waardoor klemmen van de pakking aan de deur.
 4. 4
  Draai de schroeven. Beginnen om de schroeven die in de deur afdichting te houden los. NIET nemen de schroeven al de weg naar buiten. Het is onnodig en zal meer van een baan voor je te creëren. Als dat al mogelijk is, los slechts enkele schroeven op een moment, als je gaat.
 5. 5
  Verwijder de oude afdichting. Zodra alle schroeven los zitten, moet de deur afdichting glijden gemakkelijk uit van achter de plastic voering. Niet te krachtig zijn bij het doen van deze stap, omdat sommige plastic liners kan heel broos en brokkelen als je te ruw. Als het plastic is oud, te vervangen.
 6. 6
  Plaats de nieuwe afdichting. Beginnen slippen de kleine lip van de nieuwe deur afdichting achter de plastic voering van de koelkast. De beste methode is om te beginnen in de bovenhoeken en werk je weg rond de deur.
 7. 7
  Draai de schroeven. Zodra de deur afdichting is in een bepaald gedeelte, kunt u beginnen met het aandraaien van de schroeven. Begin met de 8 hoek schroeven, en controleer dan de uitlijning van de deur tijdens het sluiten. Controleer ook of de afdichting is zelfs en recht. Als de deur wordt gedraaid, kunt u gemakkelijk de deur te manipuleren om terug te draaien in vorm, terwijl de schroeven los zitten. Draai vervolgens de resterende schroeven.
 8. 8
  Toepassing poeder. Gebruik een beetje babypoeder of talkpoeder om plakken te voorkomen. Wrijf wat poeder rond de scharnier hoeken van de deur afdichting, en waarvan de verzegeling glijbanen. Dit zal helpen om te voorkomen dat de deur afdichting van draaien als het voldoet aan het metaal van de koelkast. Als dit nog steeds niet verdraaien te voorkomen, dan wig een schroevendraaier onder het zegel als je de deur dicht en laat hem dicht voor een uur.
 9. 9
  Controleer op hiaten. Kijk voor eventuele lacunes in de deurafdichting, vooral aan de bovenkant op de opening zijkant. Deze kunnen vormen als gevolg van de deur te laten vallen of die niet in de lijn. Een manier om te controleren is om op een zaklamp te draaien en plaats deze in, dan is de deur dicht en kijk naar het licht.
 10. 10
  Herstellen van eventuele lacunes in de deurafdichting. Pak uit de afdichting onder de gebieden waar de deur afdichting heeft de hiaten. Dit kan gedaan worden met een kleine strook van tochtstrips, zoals hier afgebeeld, of een beetje strak opgerold papier onder de deur afdichting. Als alternatief kunt u de deur verzegelen met een föhn om de hiaten vast te verwarmen. Dit verzacht de deurafdichting en stelt u in staat om het te rekken.
 11. 11
  Controleer de hoeken. Indien de toepassing van poeder niet heeft verhinderd dat de deurafdichting verdraaien, dan wig een schroevendraaier onder het zegel als je de deur dicht en laat hem dicht voor een uur. De deur zegel zal dan genoeg tijd om schimmel in de juiste vorm.

Tips

 • Weken de nieuwe pakking in warm water alvorens begin kan maken soepeler en gemakkelijker om mee te werken.
 • Koelkast zeehonden lopen nogal uiteen, dus lees de instructies die bij de deurafdichting en lees de handleiding voor uw koelkast, als je het hebt.

Dingen die je nodig hebt

 • Juiste schroef of moer driver
 • Vervangingsafdichting
 • Baby of talkpoeder
 • Zaklamp