Wkinl

Hoe maak je een lekkende wasmachine repareren

Is uw wasmachine lekt? Hier is hoe om te gaan over de vaststelling.

Stappen

Hoe maak je een lekkende wasmachine repareren. Zoek uit waar het lek vandaan komt.
Hoe maak je een lekkende wasmachine repareren. Zoek uit waar het lek vandaan komt.
 1. 1
  Zoek uit waar het lek vandaan komt. Heeft het lekken voortdurend of gedurende een De andere twee opties zijn wanneer de wasmachine wordt schudden of pompen van de achterkant of voorkant zal loskomen, zodat u kunt waarnemen waar het lek vandaan komt. WAARSCHUWING. U werkt met een bewegende, elektrisch hete machine die zou kunnen overstromen. Je moet je tijd nemen en niet uw handen of haren in ergens dat je kunt vangen. Je moet niet te krijgen in de bovenste control center, waardoor de schok.
 2. 2
  Voordat de machine draaien op, verwijderen van een deksel. Op sommige ringen, zijn er twee schroeven aan de onderkant L & R voorste hoeken dat het voorpaneel los te nemen. Zodra de schroeven zijn verwijderd, de voorklep is scharnierend aan de bovenkant en je gewoon trek de onderkant van de machine weg totdat deze niet-verslaafd, en zet de deksel opzij. # Er moet niet veel blootliggende draden of eindigt, maar een paar. Raak de contactpunten niet aan en leg een metalen voorwerp in de machine die op de terminals kan vallen.
 3. 3
  Neem een zaklamp, kijk voor de hand liggende lekken of beter, water vlekken rond noten, slangklemmen, enz. Waarschijnlijk zul je wat water resten hier en daar te zien en die normaal zou zijn als een wasmachine nat is. Kijk voor plassen, lange witte strepen, kalkafzetting. Hoogst waarschijnlijk zal je niet staand water, maar enkele aanwijzingen van waar je moet kijken wanneer de machine draait vinden. Tenzij dit lek is zo duidelijk dat je kunt zien wat er mis is, hoeft u niet om het te starten en je moet het probleem te herstellen. Zodra mogelijke gebieden zijn geïdentificeerd, dient u de machine te starten als je een lading in het had en beginnen uit te kijken naar het lek. WAARSCHUWING-Zorg ervoor dat u geen gereedschap tot in de machine en je bent uit de weg. Er zijn spinnen delen en levende draden zodra je het apparaat aan te zetten. Blijf uit de buurt, en kijk je haar en handen. Zodra de machine is vol en begint haar cyclus, op zoek naar lekken. Laat de machine doen zijn cyclus en zoals het gaat in elk deel van de cyclus, op zoek naar het lek. Zodra u een infuus, stop de machine door het deksel of uit te trekken op de bedieningsknop, en nu meer dichtbij te observeren. Vergeet niet, het water loopt naar beneden, waar het druppelt is niet noodzakelijk de plaats van herkomst.
 4. 4
  Vind de lekkage en maakt de nodige aanpassingen (die al voldoende, meestal is). Als het een deel dat u nodig heeft, krijgt het merk, model en serienummer van de wasmachine en bel een apparaat delen dealer of reparatie service als je niet denkt dat je het probleem te herstellen.

Tips

 • Bij het trekken van de ring van de muur, moet het leeg. Wees voorzichtig niet te scheuren of krassen op de vloer.
 • Probeer niet om de wasmachine volledig plat ligt aan een kant.
 • Als deze ring is vrij nieuw, het verkrijgen van de zaak af zal de grootste uitdaging zijn.
 • De slangen zijn nog steeds verbonden, zodat de wasmachine zal komen pas tot dusver tot de afvoerslang wordt getrokken uit de muur of afvoer gat.
 • Als een slang kapot is, pomp gebarsten, enz., moet u het defecte onderdeel te vervangen.