Wkinl

Hoe kunt u uw T-shirt te wijzigen

Als je hebt een stash van lelijk of oversized T-shirts in je kast, dan komen er mode recycling kan in orde zijn. Zelfs de freebie shirts die je krijgt van gebeurtenissen - de soorten die zijn 3 maten te groot en afschuwelijk - kan worden geborgen met een beetje creativiteit. Dit artikel geeft u enkele ideeën naar manieren om een ​​T-shirt te wijzigen. Zult u stap-voor-stap instructies voor het maken van vinden zelfs uw baggiest T-shirt te voldoen aan uw lichaam. Dan, als je echt ambitieus voelt, kunt u manieren om uw T-shirt te zetten in een heel andere outfit te vinden.

Stappen

Hoe kunt u uw T-shirt te wijzigen. Markeer de lengte die u wilt het shirt te zijn met pennen, krijt of zelfs een pen.
Hoe kunt u uw T-shirt te wijzigen. Markeer de lengte die u wilt het shirt te zijn met pennen, krijt of zelfs een pen.

Hergebruiken uw baggy t-shirt voor een goede pasvorm

 1. 1
  Markeer de lengte die u wilt het shirt te zijn met pennen, krijt of zelfs een pen. Houd in gedachten dat als het shirt is bijzonder lang, kunt u het gebruiken als een jurk. Als het maakt een bijzonder korte jurk, kunt u dragen legging of skinny jeans eronder voor een ongedwongen, Boheemse stijl.
 2. 2
  Markeer de lengte die u wilt de mouwen te zijn als ze te lang als ze zijn. Als u veranderen veel overhemden, proberen om een ​​meetlint te lokaliseren en te meten wat te snijden van elk een.
 3. 3
  Knijpen en speld de naden aan de zijkanten om het shirt scherpen. U wilt 3 tot 5 pinnen die loopt van de oksel tot de bodem te gebruiken. Als je gaat voor een strakke pasvorm, wilt u misschien veiligheidsspelden gebruiken zodat je niet wordt gepord als je het nemen van de shirt. Proberen om gelijke hoeveelheden stof knijpen aan elke kant.
 4. 4
  Knijpen en speld de buitenkanten van de mouwen als ze te baggy.
 5. 5
  Verwijder het shirt en naai langs de markeringen die u hebt gemaakt.
  • Voor lengte aanpassingen, vouw de doek in de richting van de kant die zal zijn tegen uw huid om een ​​zoom te maken. Voor naden, net aan elkaar te naaien de stof, zorg ervoor dat het niet stelletje omhoog. U kunt dit doen met de hand of machinaal.
  • Als u niet zeker weet of uw markeringen zal resulteren in een goede pasvorm, gebruik dan een lange steek die de stof aan elkaar zal houden, maar gemakkelijk zal zijn te verwijderen als het shirt niet goed passen. Gebruik geen scherpe niet nog.
 6. 6
  Draai het shirt rechter-kant naar buiten en probeer het op. Markeren waar het is te strak, los, lang of kort. # * Als het goed past, gaan over de naden opnieuw met een sterkere steek. Dit zou een goed punt om een ​​naaimachine te gebruiken als je er een hebt, maar het is niet nodig te zijn.
  • Als het niet goed past, herhaal de bovenstaande stappen, scheuren uit alle eerdere steken voordat naaien nieuwe totdat het shirt past bij de manier waarop u wilt.
 7. 7
  Knip de overtollige stof weg. Uw T-shirt moet nu gemonteerd, strak en klontvrij.

Tover een t-shirt in een compleet andere top

 1. 1
  Maak een gewas top. Gesneden en zoom je T-shirt totdat het rust in je middenrif. Dan, snijd spleten in de schouders voor een nog cooler effect. Als u wilt, kunt u zich snijdt de zijnaden en bij elkaar te houden het shirt met veiligheidsspelden of banden.
 2. 2
  Maak een halster van een oud overhemd (geen naaien). Met dit halster ontwerp, u uw T-shirt uitgesneden, spiegelen en draad een koord door de zoom voor een verzamelde lijfje en stropdas. U kunt ook het lijfje overslaan en binden en snijd stroken stof over de schouders, dat kan worden omgezet in banden.
 3. 3
  Maak een T-shirt van een tank top. Dit artikel zal je leren om een ​​tanktop maken van een oud T-shirt. Je zult een aantal fundamentele naaien versnelling en een naaimachine nodig.
 4. 4
  Recyclen van een oude T-shirt in een sexy bikini. Als je een hoge kwaliteit T-shirt dat u wilt transformeren, je kunt knippen en naaien van de T-shirt om een ​​bikini te maken. Gewoon in gedachten houden om eventuele banden zeer veilig te maken - anders, kan je eindigen in een lastige situatie op het strand!
 5. 5
  Draai een oversized T-shirt in een hete mini-jurk. In dit ontwerp, het lichaam van uw T-shirt wordt de mini-jurk, terwijl de kraag en mouwen te zetten in de draagriem en lijfje, respectievelijk.

Wijzig uw t-shirt met gekleurde

 1. 1
  Zeefdruk een kleur T-shirt. Gebruik wat stof kleurstof of verf, zeefdruk stof en een zeefdruk frame aan een effen T-shirt van blah veranderen nadenken stemmende.
 2. 2
  Stencil een T-shirt. Maak een stencil van een afdruk en een stuk van het contact papier. Dan, na het uitsnijden van de stencil, verf het ontwerp op de voorkant van uw T-shirt.
 3. 3
  Tie dye een shirt. U kunt binden-verven alle natuurlijke vezels overhemd waaronder katoen, hennep, linnen of rayon. Als u kiest voor een 50/50 mengsel, zal uw kleuren komen erg bleek.
 4. 4
  Maak een bleekmiddel T-shirt. Gebruik bleekwater, bleekmiddel gel of een bleekmiddel pen om ontwerpen te tekenen of spuiten op een oud T-shirt.

Tips

 • Als je op een budget, kunt u tweedehands winkels, garage verkoop en online veilingen raken om wat vintage shirts voor een paar dollars te krijgen. Van daaruit kunt u experimenteren met allerlei T-shirt chirurgie.

Waarschuwingen

 • Wanneer je begint, gebruik geen shirts die zijn kostbaar voor je. Oefenen op shirts je niet echt zorgen over totdat je onder de knie van het wijzigen van T-shirts.