Wkinl

Hoe maak je een papieren roos vouwen

Je mag niet in staat zijn om een ​​dozijn rozen voor die ene speciale persoon veroorloven. Of je kan gewoon wilt uw liefde te presenteren met een handgemaakte cadeau. Voor een draai aan iets traditionele, vouw een papieren roos. Uw ontvanger zal het geweldig vinden net zo veel als de real thing.

Stappen

Hoe maak je een papieren roos vouwen. Verkrijgen van een aantal kleurrijke vierkante papier.
Hoe maak je een papieren roos vouwen. Verkrijgen van een aantal kleurrijke vierkante papier.
 1. 1
  Verkrijgen van een aantal kleurrijke vierkante papier.
 2. 2
  Geconfronteerd met de kleurrijke kant van het papier naar u toe.
 3. 3
  Vouw het vierkant in het midden zodat de versierde kant van het papier binnen is gevouwen. Openstellen van het papier en draai het om.
 4. 4
  Teken een zwarte lijn langs de plooi van de achterzijde. De kleurrijke zijde zal zichtbare deel van uw roos te zijn, dus trek je lijnen op de rug (gewoon) kant zodat ze niet zal worden gezien.
 5. 5
  Vouw de onderste en bovenste helften in de helft weer. Het vierkant moet nu gelijkelijk verdeeld in 4 delen. Teken een lijn op deze plooien.
 6. 6
  Draai het papier een kwart draai en herhaal de laatste 2 stappen. Als je klaar bent vouwen, heb je 16 kleine vierkantjes.
 7. 7
  Vouw het papier schuin zodat de rechterbovenhoek raakt de linkeronderhoek. Herhaal dit aan de andere kant, het vouwen van de linkerbovenhoek naar beneden tegen de rechterbenedenhoek. Je had moeten 2 lijnen verdelen het papier diagonaal, waardoor u 4 driehoeken. De plooien werden opgespoord met rode lijnen.
 8. 8
  Vouw het papier in de helft.
 9. 9
  Vouw de onderste helft naar boven 1/3 van de weg. Door dit te doen is als het vouwen van een driebladige brief die je over in een envelop te zetten.
 10. 10
  Openstellen van het papier en draai het 90 graden. Herhaal de laatste 2 stappen. Deze plooien worden opgespoord met een groen kleurpotlood in de afbeelding hieronder.
 11. 11
  Pak een hoek van het papier. Vouw de zwarte en rode lijnen omhoog met behulp berg plooien. Vouw de groene lijnen naar binnen met behulp vallei vouwen.
 12. 12
  Druk op de plooien die je net gemaakt. Verlaat het midden van het papier gevouwen.
 13. 13
  Druk op de 4 hoeken van het middendeel. Je moet een klein plat vierkant zien.
 14. 14
  Draai het papier om zodat de kleurrijke kant naar u toe gericht.
 15. 15
  Label elke kwadrant van het gevouwen papier. Kwadrant 1 is de linkerbovenhoek, 2 is de rechterbovenhoek, 3 is de linker en 4 is de rechterbenedenhoek.
 16. 16
  Til het kwadrant 4 vierkant en draai het 90 graden, tegen de klok in, naar de linker verticale grens van kwadrant 2. Zorg ervoor dat de 2 grenzen te lijnen precies.
 17. 17
  Blijven draaien het papier 90 graden tot je de laatste 2 stappen met alle 4 kwadranten heb herhaald.
 18. 18
  Bos in alle 4 de kanten om een kop-achtige vorm te maken. Het centrum van de gekleurde zijde is de onderkant van de roos, en de 4 partijen zullen de bloemblaadjes worden.
 19. 19
  Flip de roos op zijn kop. Nu bent u op zoek naar de binnenkant van de roos.
 20. 20
  Klap de bloemblaadjes 1 tegen 1.
 21. 21
  Plooi het laatste blaadje onder het gat onder het vorige blaadje dat je gewoon neergeklapt. Flip de steeg naar het afgewerkte product te bekijken.
 22. 22
  Presenteer uw roos om die ene speciale persoon. U kunt zijde of papier bladeren en een draad steel bevestigen, of u kunt meerdere rozen vouwen en zet ze in een transparante doos.

Tips

 • Pincet kunnen zeer nuttig zijn voor moeilijk te hanteren secties.
 • Zorg ervoor dat u extra papier hebben voor het geval u een fout maakt of gebruik gelinieerd papier voor je eerste poging.
 • U kunt vouwen een papieren roos met notebook papier of papier bouw. Gewoon knip het papier totdat het vierkant in plaats van rechthoekig.

Dingen die je nodig hebt

 • Origami papier met 1 decoratieve of gekleurde kant
 • Zwart, rood en groen gekleurde potloden (optioneel)