Wkinl

Hoe maak je een geurkaars in een glas te maken


Maak je eigen geurkaars in een glas. Ideaal voor thuis decoratie en aromatherapie en uitstekend geschikt voor handgemaakte geschenken.

Stappen

Hoe maak je een geurkaars in een glas te maken. Meng de bestanddelen.
Hoe maak je een geurkaars in een glas te maken. Meng de bestanddelen.
 1. 1
  Meng de bestanddelen. Meet de gewenste hoeveelheid stearinezuur. Zuur moeten worden gecombineerd met was in de verhouding 01:10, dus je zal 20 gram zuur nodig voor 200 gram van was. Kook wat water en verwarm het zuur in de top van uw ketel of in een metalen kom boven de pan, maar nooit direct boven een warmtebron. Voeg een paar krullen van kleurstof uit de kleur blok laten inweken.
 2. 2
  Meet de paraffine toevoegen aan de opgeloste zuur. Zodra dit is opgelost, voeg een paar druppels geurolie, afhankelijk van hoe zwaar geparfumeerd u wilt dat uw kaars. Gebruik een thermometer om te controleren of de temperatuur van de was competely wordt gesmolten bij ca. 80 º C (beter nog, gebruik maken van de au bain marie methode om uw was te smelten, zet een kleine pan met de was in een grotere pan gevuld met water, op deze manier kun je nooit oververhit raken de was) alvorens het van het vuur.
 3. 3
  Bevestig de lont. Bevestig de lont in plaats in het midden van de ruit door het gieten van een beetje vloeibare was in de basis van het glas en laten stollen om de lont.
 4. 4
  Houd de lont in plaats van het aan een stok of een potlood. Laat de wax te zetten.
 5. 5
  Giet de wax. Zet een bak of een krant onder je mal om te stoppen met de wax druppelen overal. Giet de vloeibare was in een metalen schenkkan en giet deze langzaam in de mal.
 6. 6
  Voeg extra wax. Wax contracten als het afkoelt, dus je moet een stok of een potlood te gebruiken om kleine gaatjes prikken in de kaars rond de lont na de eerste pour. Dit voorkomt luchtbellen te ontwikkelen in de kaars. Als de kaars sets, zal de middelste zinken als het afkoelt, zodat je nodig hebt om meer wax en vul de kaars smelten.
 7. 7
  Herhaal dit proces. Blijven gieten de was en bijvullen van de kaars totdat het vlak is.
 8. 8
  Laten worden. De kaars zal een paar uur duren in te stellen, afhankelijk van de grootte. Wanneer het volledig is ingesteld, verwijdert u de stick en knip het uiteinde van de lont voor de verlichting van uw kaars.

Tips

 • Met behulp van pure essentiële oliën zal geur toe te voegen aan de kaars, hun geur draagt ​​beter, duurt langer en is beter voor je gezondheid dan kunstmatige versies.

Waarschuwingen

 • Kijk naar het smeltpunt! Niet verwarmen boven dat niveau. Wax niet kookt, het verbrandt, zodat er altijd voor zorgen dat je warmte wax boven kokend water in plaats van direct op een warmtebron te zorgen voor een juiste verspreiden van warmte.

Dingen die je nodig hebt

 • Paraffine
 • Stearinezuur
 • Een glas
 • Een kous met een lont onderhouder
 • Kleurblok
 • Geurolie
 • Een metalen schenkkan
 • Een thermometer
 • Een dubbele ketel of een metalen kom boven een pan met kokend water