Wkinl

Hoe te gepoederde flesvoeding maken

Formule is de meest ideale voeding als de moeder werkt of besluit om af te zien van borstvoeding. Gepoederde formule is beter dan "ready-to-go" vloeistof om twee redenen: het is goedkoper en kan meer uit te halen per voeden aandeel. Hier is hoe de baby formule met een poedervormig mix te maken.

Stappen

Hoe te gepoederde flesvoeding maken. Lees de aanwijzingen op de formule container.
Hoe te gepoederde flesvoeding maken. Lees de aanwijzingen op de formule container.
 1. 1
  Kook water gedurende vijf minuten. Misschien wilt u een goede hoeveelheid water te steriliseren kook, afhankelijk hoeveel je baby drinkt. Stel het water opzij voor hem afkoelen. Giet vervolgens het water in potten en / of containers. Als je niet de tijd om water te koken, kunt u gesteriliseerd water te gebruiken.
 2. 2
  Lees de aanwijzingen op de formule container. Afhankelijk van de formule merk en voedingsdeskundige instructies van uw baby, de meeste van de tijd die u zal worden gebruikt "2 liter water tot 1 bolletje formule".
 3. 3
  Meet elke drinkfles aan de overeenkomstige hoeveelheid water.
 4. 4
  Plaats de flessen in de koelkast voor het warme water om af te koelen. Vind in de koelkast voor flessen, zoals zijlade wijzen.
 5. 5
  Neem een fles wanneer het tijd is voor een voeding. Giet het exacte bedrag van de lepel (s) van formule in het water. Wanneer scheppen, niet pack de formule naar beneden, probeer alleen maar om het niveau zo veel mogelijk.
 6. 6
  Schud langzaam om het poeder en water mengen. Zorg ervoor dat er geen klonten in het mengsel.
 7. 7
  Monteer de tepel op de tepel ring en draai die naar de top van de fles.

Tips

 • Om de fles warm, kunt u ofwel zet de fles in een kopje warm water of zet het tegen draaien warm of licht warm water. U kunt ook gebruik maken van verwarming pads om het te verwarmen. Gebruik nooit een magnetron, ondanks het feit dat het klinkt als de meest handige en snelste manier, zal flessen ongelijkmatig verwarmen en er kunnen een aantal zakken dat de baby's mond zou kunnen verbranden.
 • De temperatuur van de formule kan zowel bij kamertemperatuur koud. Sommige baby's de voorkeur beide.
 • Als je baby een voeding niet af, probeer dan een andere fles te gebruiken als het drinken van een. Giet een beetje mg (milligram) telkens totdat ze klaar zijn. Deze methode kan worden gebruikt als u niet wilt gooien en afval formule.

Waarschuwingen

 • Gooi altijd formule dat de baby niet af. Terug te zetten Nooit gebruikt formule in de koelkast of houden het uit voor de volgende voeding. Bacteriën uit de mond van uw baby worden gecombineerd met de restjes en ook, formule weggelaten kunnen extra bacteriën te creëren.