Wkinl

Hoe te rauw kattenvoer maken

Katachtigen zijn het eten van rauw voedsel voor duizenden jaren. Door de mens gehouden in hun huizen en schuren te vangen, te doden en te eten muizen, insecten en andere ongewenste personen, hebben alle kattenspecies trouw gebleven carnivoren. Er kan heel goed een relatie tussen de gezondheid van deze prachtige dieren en het feit dat velen van ons zijn te voederen vlees-smaak graan dat ze nooit bedoeld waren om te eten. Hoewel het is zeker wat werk, het maken van uw eigen rauw kattenvoer is beheersbaar. Zie het als een werk van liefde en houden van uw huisdier gezond en gelukkig zonder het dienen van hem al de onnodige toevoegingen die op enigerlei blikvoer. De volgende aanbeveling zal beter lichaam en de gezondheid van uw kat aan te passen.

Ingrediënten

 • 2 kg [£ 4,4] ruwe spier vlees met botten (kippennekken zijn meestal kraakbeen, zijn gemakkelijk te hakken en gemakkelijk voor de kat te verteren) dijen en drumsticks of, beter, een hele karkas van konijn of kip bedrage van 2 kg, als je hoeft een hele karkas, kiezen voor donker vlees zoals dijen en drumsticks van kip of kalkoen) niet gebruiken
 • 400 gram [14 gram] rauw hart, idealiter van hetzelfde dier (als er geen hart beschikbaar is, substituut met 4000 mg Taurine)
 • 200 gram [7 oz] rauwe lever, idealiter van hetzelfde dier (als je geschikte lever niet kunt vinden, kunt u vervangen door 40.000 IE vitamine A en 1600 IE vitamine D - maar probeer om echte lever in plaats van substituten te gebruiken).
  • OPMERKING: Als u het hart of de lever niet kan vinden en besluiten om te vervangen met de Taurine / Vitamine A en D, denk er dan aan het ontbrekende bedrag van orgaanvlees te vervangen door de equivalente hoeveelheid spiervlees. Met andere woorden, als je hart niet kunt vinden, je nog eens 400 gram van het vlees / botten voegen. Als je de lever niet kunt vinden, voeg nog 200 gram vlees / botten.
 • 16 oz [2 kopjes] water
 • 4 rauwe eidooiers (gebruik eieren van vrije uitloop, antibiotica-vrije kippen als je kan)
 • 4 capsules ruwe klier-supplement (zoals, bijvoorbeeld, "Raw Meerdere Glandular" van Premier Labs)
 • 4000 mg zalmolie
 • 200 mg vitamine B complex
 • 800 IE Vitamine E ("droge E" werkt goed) Koop vitamine E in droge poedervorm. Het is veel gemakkelijker te behandelen dan die kleine olie gevulde capsules.
 • OPTIE: 1/4 theelepel kelp en 1/4 theelepel dulse kelp> (1/2 theelepel totaal) Probeer en krijg dulse en kelp in poedervorm die je gemakkelijk kan meten met een theelepel in plaats van in capsule vorm. Nemen van elkaar deze capsules is tijdrovend. Als je alleen kelp in tablet vorm kan vinden, moet je tijd besteden aan het breken van de tabletten met een vijzel en stamper. Doe jezelf een plezier en probeer de losse poedervorm vinden.
 • OPTIE: 4 theelepels psyllium poeder (8 theelepels bij gebruik van hele psylliumschil)

Stappen

Hoe te rauw kattenvoer maken. ruwe spier vlees met botten.
Hoe te rauw kattenvoer maken. ruwe spier vlees met botten.
 1. 1
  Stap uit de molen.
 2. 2
  Monteer de supplementen. Bewaar al uw supplementen samen op een plek in de keuken, zodat u gemakkelijk kunt vinden alles zo nodig.
 3. 3
  Knip het karkas (bij gebruik van kip, verwijder zo zoveel mogelijk de huid).
 4. 4
  Gescheiden vlees van het karkas in stukken te snijden met de hand (of gemalen met behulp van een extra groot slijpplaat) uit vlezige botten te malen. Leg ze in twee verschillende stapels.
 5. 5
  Snijd de spier vlees in verschillende stukken met de hand. Dit is om uw kat iets om op te kauwen en nog wat goede tand en tandvlees oefening geven.
 6. 6
  Weeg de juiste hoeveelheid orgaanvlees.
 7. 7
  Leg al het vlees en de organen in de koelkast totdat je mix de rest van de ingrediënten.
 8. 8
  Scheid de eieren en voeg de dooiers aan de mix van droge ingrediënten en water. Meng alles bij elkaar, het toevoegen van de psyllium (als je hem gebruikt) laatste.
 9. 9
  Zwaai samen de "supplement slurry." De vreemde heldere geelachtige kleur is afkomstig van de B-complex en eigeel. Dit mengsel bevat water, vers eigeel, zalm olie, een klein beetje van kelp, een piepklein beetje dulse, een klier-supplement, Vitamine E, psyllium en B-complex. U kunt ook een aantal Taurine supplement toevoegen aan make-up voor eventuele verloren Taurine in de vlees-en orgel van bevriezing.
 10. 10
  Neem de botten met vlees en orgaanvlees uit de koelkast en grind.
 11. 11
  Voeg de hand chunked vlees naar de grond mengsel en roer goed, verspreiden gelijkmatig.
 12. 12
  Voeg de "aanvulling slurry" aan toe en meng opnieuw.
 13. 13
  Schep de afgewerkte kattenvoer in containers. Bewaar de bereide levensmiddelen in hanteerbare containers, zoals diepvries zakjes of een-cup plastic diepvries containers. Wide-mond Ball Mason glazen potten vriezer bewaren langer het voedsel vers. (Let op de "can-of-freeze" potjes kopen -. Niet de vlakte weckpotten) Plaats niet te veel. Laat minstens een 1/2 inch gat of meer aan de top, omdat het voedsel uitzet bij bevroren en u niet wilt dat de deksels knallen.
 14. 14
  Het etiket van de verpakkingen - met het soort vlees en de datum - en vries.
 15. 15
  Haal het voedsel uit de vriezer tijdens etenstijd. Warm het voedsel in een zakje. Weet het eten koud niet dienen rechtstreeks uit de koelkast. Sommige katten zullen overgeven rauw voedsel als het erg koud als het hits van hun maag. Koop wat goedkope plastic snack-size rits zakjes, deel het voedsel in hen, en voer het onder warm water totdat het wordt verwarmd tot tenminste kamertemperatuur of iets hoger. Gebruik niet de magnetron - zie hieronder de waarschuwingen.

Tips

 • Indien u niet gebruikt het voedsel onmiddellijk en invriezen voor meer dan een week of twee, gooi in 4000 mg Taurine extra te maken voor iets verloren tijdens opslag. Het is een goed idee om extra Taurine strooi van een capsule op het eten als je het serveert twee of drie keer per week, gewoon om er zeker van uw kat is het nemen van voldoende deze kritische aminozuur.
 • Een beetje variatie is nuttig bij het houden van huiskatten geïnteresseerd in hun voedsel. Goede opties zijn: konijn, kip, Cornish Game Hen, kalkoenen en parelhoenders. Sommige katten houden ook van rund-en lamsvlees, maar niet alle katten die zijn eten commerciële voedsel voor een lange tijd digest rund-of lamsvlees gemakkelijk op het eerste.
 • Er is geen noodzaak om het dieet te veranderen als je het voeden van een kitten of een oudere kat. Er is niet zoiets als speciale "levensfase" voedsel voor katten in het wild, zoals die je ziet op de planken van vele petfood superstores. Een kitten zal zeker meer rauw voedsel en vaker voeden, maar niet een ander voedsel nodig. Een senior kat die is niet al te actief wellicht minder voedsel nodig hebben. Maar ze kunnen gedijen op een goede, gezonde, verse rauwe voeding.
 • Het belangrijkste ding om goed te krijgen is de calcium-tot-fosfor verhouding, die het gemakkelijkst wordt bereikt door het voeren van hele karkassen.
 • Als uw kat opduikt haar neus aan het spul, probeer niet te veel te piekeren. Geef niet op. Gewoon beginnen sluipen teeny hoeveelheden in blikvoer en langzaam verhogen van de hoeveelheid. Sommige katten, vooral ouderen, zijn bijzonder ernstig, toegewijd, en koppig brokjes verslaafden. Geef niet op! Doen wat nodig is om de kat eten van de grote nieuwe voedsel te krijgen. Strooi grond omhoog brokjes op de top als het moet, maar aanhouden.
 • De hoeveelheid tijd die het maken kattenvoer is afhankelijk van hoe snel je bent. Als de familie chips in te helpen maken, kunt u mogelijk om een ​​batch te maken voor twee katten in 30 of 40 minuten (inclusief schone up tijd).
 • Probeer niet en "gok" gewichten van vlees of organen gebruiken een schaal.

Waarschuwingen

 • Nooit risico feeding dat iets "uit" of bedorven. De kans groot dat uw kat zal het niet raken in die toestand, maar om veilig te zijn, uit te werken een ontdooien routine waarbij het voedsel dat je op het punt om te dienen is nog net ooit-zo-iets bevroren. Het is gemakkelijk genoeg om het ontdooien snel te voltooien door het uitvoeren van het eten in een zakje onder warm water af te nemen van de kou, en op deze manier bent u verzekerd dat het voedsel niet "slecht" van wordt ontdooid te lang is gegaan.
 • Een all-vlees dieet kan snel vreselijk onevenwichtig. Tenzij je katachtige voeding te begrijpen, is het noodzakelijk dat u het recept volgen zonder verandering of vervanging. Velen van ons vaak te bereiden voedsel voor onszelf en slaan een ingrediënt we niet bij de hand hebt. U kunt dit niet doen in een goede katachtige dieet. Als u niet alle ingrediënten hebben of kunnen niet alle van de ingrediënten te verkrijgen, probeer dit niet. Voedingstekorten zijn veel gemakkelijker te veroorzaken dan genezen.
  • Niet in de microgolfoven dit voedsel. Dit geldt vooral als je botten hebt gebruikt in uw recept. Gekookte botten splinteren en kan zeer gevaarlijk zijn voor een kat. Rauwe botten zijn zacht en worden gemakkelijk verteerd door een kat. Warm het gewoon onder warm water in een zakje.
 • Intestinale parasieten zijn ook een zorg, parasieten cysten in het spierweefsel van dieren vormen. Overwegen om uw kat op parasiet preventie verkrijgbaar bij uw dierenarts.
 • Rauw vlees draagt ​​een hoog risico op toxoplasmose voor uw kat. Toxoplasmose kan dodelijk zijn voor de ongeboren baby, en kan problemen veroorzaken later in het leven, waaronder schizofrenie. Als u zwanger of overweegt om zwanger te zijn, is het belangrijk om niet om te schakelen naar een rauw vlees dieet, want dit kan uw kat infecteren en vervolgens infecteren je als je haar kattenbak schoon te maken.
 • Sommige vitaminen, zijn oplosbaar in water, wat betekent dat als u meer dan de aanbevolen hoeveelheid te gebruiken, bent u niet uw kat een verhoogd risico op toxiciteit, zoals een over de levering van water-oplosbare vitamines worden uitgescheiden. Anderzijds over-dosis vet oplosbare vitaminen (A, D, E en K) is gevaarlijk als het lichaam niet in staat om ze te scheiden. Sommige ingrediënten zijn een "polish" op het dieet, terwijl anderen dat niet zijn "supplementen" helemaal niet, maar zijn absoluut essentiële componenten die moeten worden opgenomen in de verhoudingen en de bedragen genoemd of loopt u het risico het gooien van het dieet van uw kat gevaarlijk uit balans.
 • Niet te doen van het gebruik van "smeergeld voedsel" bovenop rauwe om je kat eten van het raw food. Veel tonijn sap, bijvoorbeeld, is een grote no-no, want de smaak is zo krachtig dat je kat alles wat niet tonijn smaak later kan weigeren. Maar een strooi van hun favoriete oude commerciële eten is prima.

Dingen die je nodig hebt

 • Gebruik een naald te doorboren of kleine schaar om de zalmolie capsules openen.
 • Scherpe messen. Saai messen maken het hele proces te lang duren en kan meer gevaarlijk om te gebruiken dan scherpe degenen zijn.
 • Gevogelte schaar of een goede stoere paar keukenschaar kan soms makkelijker dan een mes voor het snijden en chunking het vlees.
 • Een ei afscheider kunnen de dingen een beetje makkelijker en sneller te maken.