Wkinl

Hoe het risico van besmetting mug rond uw woning te verminderen

Mosquito besmetting kan worden ontmoedigd door het nemen van eenvoudige voorzorgsmaatregelen rond uw woonplaats, in het bijzonder, met speciale aandacht voor gebieden die het water aan te moedigen.

Stappen

Hoe het risico van besmetting mug rond uw woning te verminderen. Controleer de werf voor items en gebieden die het bundelen van water mogelijk te maken.
Hoe het risico van besmetting mug rond uw woning te verminderen. Controleer de werf voor items en gebieden die het bundelen van water mogelijk te maken.
 1. 1
  Controleer de werf voor items en gebieden die het bundelen van water mogelijk te maken. Water is de belangrijkste lokstof voor muggen wiens larven ontwikkelen zich in stilstaand water. Water dat is gegeven voor slechts vier dagen staan ​​kan aantrekkelijk zijn muggen.
 2. 2
  Verwijderen of regelmatig schoon voorwerpen die water pooling toelaten. Vogel baden moeten regelmatig worden schoongemaakt. Vermijd het verlaten emmers, waden zwembaden, speelgoed, tuinartikelen, potten, elke andere vorm van containers, enz. om buiten waar ze water kunnen verzamelen zitten.
 3. 3
  Houd uw goten schoon. Als ze verstopt, kunnen ze zich ophopen water en bieden ideale broedplaatsen.
 4. 4
  Stoppen met lekken. Als je hebt lekkende kranen of leidingen, krijgen deze vast. Het is waarschijnlijk dat het lek ergens is pooling, niet te vergeten verspillen kostbare water.
 5. 5
  Vul tuin ruimte die natuurlijke zwembaden creëert. Als er gemalen depressies in de tuin die kan vullen met water dat niet in de buurt doet uitlekken, vult deze binnen Ze een drooggelegd tuin of erf spelen ruimte kan zijn. Gebruik schoon te vullen.
 6. 6
  Controleer de airconditioner. Zorgen dat druipt van airconditioning units zijn vrij lopen en verdampen, in plaats van pooling ergens.
 7. 7
  Handhaaf het zwembad en een spa. Gebruik de juiste pool behandeling chemicaliën en procedures om deze te voorkomen dat broedgebieden.
  • Leeg of volledig bedekken zwembaden kid's wanneer niet in gebruik. Dit is een verdrinking veiligheidsprobleem zo veel als een preventie probleem ook.
 8. 8
  Stock vijvers met vissen en te voorkomen dat ze gaan stagneren. Een vijver moet een actieve vijver zijn, maar als het stagnerende gaat, zal het een ideale plek voor muggenlarven bieden. Stock is met vis (gebruik de mug vis die elke larven zal eten), houdt het onkruid uit (parasitaire aandoeningen zal de vijver stikken en laat het stagnerende) en houd bladafval, gemaaid gras, enz. uit de buurt. Vegetatie schoonmaken zal ook het water bloot aan direct zonlicht en oververhitting die muggen liever vermijden.
 9. 9
  Voor stilstaand water zoals dierlijke troggen, enz., Je boerderij levering verkoopt mug dunks dat een bacterie (bijvoorbeeld BTI) dat muggenlarven doodt, maar is niet schadelijk voor andere dieren bevatten. Dit kan ook worden gebruikt om vogels baden en dergelijke permanente watergebieden.

Tips

 • Voor een meer natuurlijke aanpak, gebruik ceder olie. De natuurlijke olie verwart ontvangst van de insecten '.
 • Bij het genieten van uw achtertuin in de avond en 's nachts, gebruik citronella kaarsen, slijtage insectenwerende middelen, en licht gekleurde kleding.
 • Gebruik schermen om de invoer van de muggen in uw huis te voorkomen. Houd ramen en deuren gesloten van de avond tot de dageraad, waar je niet schermen hebben.