Wkinl

Hoe zich te ontdoen van teken rond uw huis

Teken in uw tuin en rond uw huis kan een overlast voor u, uw familie en uw huisdieren te zijn. Teken kunnen uitvoeren tal van schadelijke bloed overgedragen ziekten zoals de ziekte van Lyme en een aantal overgedragen van teken uw huisdieren kunnen doden ziekten. Deze gids zal uitleggen hoe zich te ontdoen van zoveel tikken mogelijk uit rond uw huis.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van teken rond uw huis. Leren wat tikken voorkeur bij wijze van bewoning.
Hoe zich te ontdoen van teken rond uw huis. Leren wat tikken voorkeur bij wijze van bewoning.
 1. 1
  Leren wat tikken voorkeur bij wijze van bewoning. Teken kunnen gevonden worden in grazige, dichtbegroeide gebieden vaak beschut met bomen en schaduw. Ze houden van een hoge luchtvochtigheid. Zij ook het voordeel van dezelfde plaatsen begunstigd door een van de teek favoriete maaltijden - herten. Dus elke keer dat je uit bent in lange grassen, of wandelen in het bos, je bent in vijandelijk gebied. Het eerste ding om te doen is te ontmoedigen tikken uit te gaan wonen in uw eigen grondgebied.
 2. 2
  Vernietig aankruisen habitats. Begin met het wegwerken van eventuele tick-vriendelijke gebladerte. De beste manier om dit te doen is uw tuin regelmatig getrimd en allemaal dood, verwaarloosde en overwoekerde vegetatie te verwijderen. Vermijden dat het gras te overwoekeren, en wijnstokken en andere planten die de neiging hebben om bossige, samengeklonterd of gras-achtige omgevingen te verwijderen. Aangezien teken zijn als vampieren-ze drinken bloed - ze haten ook de zon. Gebruik dat als uw gids bij het verwijderen van planten, om zo het laat de zon in zoveel delen van uw tuin mogelijk te maken.
  • Maai het gras regelmatig Regelmatig maaien ontneemt teken van lang gras, en laat de zon schijnen in -. Die niet alleen houdt de insecten op afstand, het verdampt ook dat de ochtenddauw snel, ontnemen teken van water, ook.
  • Duidelijk uw erf van borstel en dode bladeren. Als de teken niet kan leven in de grassen, zullen ze schaduw ergens vinden. Vochtig en donker, borstel en dode bladeren - vooral dode bladeren - zijn teek hemel. Sta niet toe dat stapels vegetatie om overal te bouwen in uw tuin.
  • Duidelijke lange grassen uit rond uw huis en gazon. Gebruik een kantensnijder een kale zone dat teken verafschuwen te steken op hun eigen zal maken. Ze moeten meeliften op een passerende herten en hopelijk je het houden van hen uit uw tuin te (zie volgende).
 3. 3
  Hek uw tuin. Schermen uw tuin wordt voorkomen dat grotere dieren, zoals herten en coyotes, uit die door uw achtertuin. Teken reizen op zoogdieren, dus houden de grotere uit zal helpen de controle van de teek bevolking in uw tuin. Trouwens, wil herten chomp op uw tuin, en coyotes zullen chomp op uw katten. Beide zijn ongeveer even gewenst als teken.
 4. 4
  Houd brandhout netjes en op een droge plaats gestapeld. Zoals borstel en dode bladeren, kan brandhout zijn huis aan de duisternis en vocht. Hou het gestapeld in een droge locatie weer ontkent de teken hun veilige haven, en het zal uw brandhout lekker droog te maken wanneer het tijd is om het te gebruiken volgende winter!
 5. 5
  Laat de kinderen spelen in de bekende tik gebieden. Zorg ervoor dat ze spelen in de gebieden en het gebruik van apparatuur die zich ver weg van hoge grassen of bomen. Als de schommel heeft gras groeit rond de benen van de set, krijg dat onkruidwieder daar en beginnen trimmen!
 6. 6
  Reinig grondig onder vogelvoeders. Teken kunnen nestelen onder feeders ongestoord - door het schoonmaken regelmatig u het onwenselijk voor hen te maken.
 7. 7
  Controleer jezelf voor teken. Controleer uzelf en uw kinderen en huisdieren regelmatig, vooral na een outdoor sessie spelen of wandelen. Kijk voor elk teken in de haarlijn, onder de armen, op de benen - overal. Verwijderen met pincet. Wees voorzichtig dat u het lichaam van een ingebed teek knijpen, wil je niet de teek te braken in de punt als dit helpt hechten in het overgaan van ziekten zoals de ziekte van Lyme.
 8. 8
  Dood ze allemaal. Gebruik goedgekeurd en bekend veilige pesticiden in de late lente tot de vroege zomer, om teken te voorkomen bevolken uw gazon. Een enkele behandeling van uw tuin in eind mei of begin juni kunnen de teek bevolking gesneden door meer dan 50 procent. Zorg ervoor dat u alleen gebruik goedgekeurd voor gebruik in uw omgeving tegen teken pesticiden, en alleen te gebruiken volgens het etiket. Sommige goede zijn pesticiden met lambda-cyhalothrin en Esfenvaleraat.
 9. 9
  Maak een natuurlijke teek afstotend. U kunt een niet-giftige teek afstotende thuis voor uw dierbaren te maken. Hier krijg je een 16-ounce (475 ml) spray fles en beginnen spuiten!
  • Maak een citrus gebaseerde afweermiddelen. Teken vermijden citrus, waardoor het een effectief wapen maakt. Te maken: Kook 2 kopjes water en voeg twee gehakte citroenen, limoenen, sinaasappels of grapefruit - alleen of in combinatie. Laat het koken voor een minuut of zo, dan sudderen het brouwsel voor een uur. Zeef het fruit uit, laat het afkoelen, giet het in de spuit, en spuit het op u, uw kinderen, uw huisdieren, uw tuin - misschien ergens tikken willen gaan.
  • Andere natuurlijke insectenwerende middelen gebruiken geranium, lavendel of pepermunt etherische oliën. Deze zijn niet veilig voor katten, dus vermijd het sproeien van de kat.

Tips

 • Teken de neiging om de beste overleven in vochtige, beboste gebieden, maar niet goed doen op plaatsen die heldere en droge zijn. Houd dit in gedachten bij het modelleren en de zorg voor uw tuin.
 • Teken en vlooien worden ook afgestoten door sulfer stof. Gebruik het stof op je schoenen enkels en broekspijpen als het gaan in teek land. U kunt het wrijven op uw hond. U kunt het stof kennels verspreid en onder struiken.

Dingen die je nodig hebt

 • Afweermiddelen
 • Tuin spullen te knippen en maaien met
 • Schoonmaakgereedschappen