Wkinl

Hoe om herten te houden van uw tuin

Hoewel ze zijn vrij om naar te kijken, kan herten zijn heel destructief en ze zeker niet thuishoren in uw erf of tuin. Sterker nog, ze eten bijna alles, behalve voor het gras, zodat ze niet eens een goede grasmaaier vervanger.

Dit artikel beschrijft een aantal van de gemakkelijkste, goedkoopste en milieuvriendelijke manieren om herten te houden (en vele andere lastige beestjes) uit de buurt van uw erf en tuin ruimtes.

Stappen

Hoe om herten te houden van uw tuin. Maak een aantal hete pepperspray.
Hoe om herten te houden van uw tuin. Maak een aantal hete pepperspray.
 1. 1
  Gebruik menselijk haar als een afschrikmiddel. Menselijk haar kan herten af ​​te weren, dus nog wat van uw lokale kapper of kapper (het moet gratis zijn).
  • Verspreid haar op uw bloementuin. De geur van meerdere mensen uit het haar zal de herten af ​​te schrikken.
  • Doe wat van de overgebleven haar in een sok of kous. Hang de sok of kous in uw moestuin met hetzelfde effect. Maak het dikst op rij eindigt en buiten rond rijen van de moestuin of de tuin bed.
   • Zorg ervoor dat de sok of kous heeft een aantrekkelijke en aangename verschijning, niet alleen wil je de herten weg te houden, maar u wilt ook uw tuin lijken stijlvol en mooi! Een haveloze, oude sok of een kous met een walgelijke kleur zal onderaan het uiterlijk van uw tuin te brengen en misschien maak uw buren geloven dat je een slechte smaak in stijl.
 2. 2
  Maak een aantal hete pepperspray. Spray planten die u niet wilt opgegeten door hert met een hete peper spray.
 3. 3
  Groeien planten die herten hekel. Deze wordt geleverd met een grote waarschuwing - herten, als honger of nieuwsgierig genoeg, zal bijna alles eten. Als zodanig, geen van de planten die hen zou kunnen weerhouden zijn een ding zeker, maar je kunt op zijn minst proberen. Sommige van de planten die herten lijken niet leuk zijn siergrassen,,, yucca, kruiden en planten met een sterke geur, zoals salie,, citroenmelisse, bijen balsem, enz. Ze planten een hekel ook met doornen, zoals paars, maar heerlijke rozen lijken een duidelijke uitzondering op dat zijn!
  • Ook bewust zijn van welke planten zijn waarschijnlijk herten verleiden om uw tuin. Planten zoals, chrysant, hyacinten, rozen, appelen, bonen, erwten, frambozen, aardbeien, maïs, hosta,, fruitbomen, Noorse esdoorn, en azalea's positief uitstralen welkomstborden om herten! Soms hebben mensen planten deze een lange weg van delen van het erf of tuin om herten weg te lokken, dat is een riskante strategie al zo kan gewoon nodig ze uit om een ​​einde en hen aanmoedigen om te blijven dwalen door.
 4. 4
  Zoek een hert afstotend. Er zijn een aantal dat kan worden gebruikt. Je kon kopen wat uit de tuin winkel of hardware-afdeling. Als dat zo is, gebruik maken van deze producten volgens hun instructies. Alternatieven voor gebruik thuis zijn mottenballen (hangen in uien zakken van lage takken bij herten hoogte), stekelige takken (te gebruiken als een hek of slagboom), rottende fishheads, bloed-en beendermeel, knoflook, wasverzachter, etc. Niet al deze opties zijn milieuvriendelijk - mottenballen zijn vrij chemisch actief en commerciële mogelijkheden zou onaanvaardbaar chemicaliën bevatten, afhankelijk van wat er in hen. En dan is er de geur factor; als sommige dingen zijn te stinken, je waarschijnlijk niet wilt zitten in uw tuin en genieten van het bent!
  • Veel commercieel verkrijgbare herten insectenwerende middelen omvatten zaken als reukloos vos urine, coyote urine, of wolf. Wat deze producten gemeen hebben is dat ze zijn: (1) de urine (2) van iets dat hert eet. Dit opent een aantal andere mogelijke manieren om herten af ​​te weren:
   • Neem uw hond naar uw tuin te markeren. Dit moet opnieuw worden uitgevoerd om de paar dagen of na het regent.
   • Als je leeft in een afgelegen gebied, markeer uw eigen tuin op een regelmatige basis. Als dit een beetje te bloot voor u, overwegen het vangen van uw urine in een kleine emmer bij het gebruik van het toilet. Dan, neem een ​​oude spuitfles, vul deze met je eigen urine, en spuit een beetje in de buurt van de tuin. Je moet een speciale spray fles te gebruiken voor dit, en gebruik het nooit voor iets anders. Etiket duidelijk de fles!
  • Zeepvlokken gebruikt rond de randen van de tuin bedden kunnen afstoten herten.
 5. 5
  Gebruik herten afschrikmiddelen dat geluid, licht of barrières te betrekken. Er zijn tal van afweermiddelen die je kunt proberen, en in combinatie met andere inspanningen, kunnen deze succesvol blijken. Helder dat weer op met beweging kan afschrikken herten (en inbrekers) 's nachts, terwijl glanzende voorwerpen, zoals cd's en strips van metalen platen die in de wind licht onaangenaam kunnen reflecteren voor herten tijdens de dag. Voor geluid, kan u overwegen gebruik lawaaimakers, gas geweren (deze zijn niet goedkoop en worden meestal gebruikt om de wijngaarden en gewassen bewaken), radio ruis (haak het tot activeren wanneer herten leiden tot de beweging lichten), en rotjes. Barrières kunnen onder meer hekken, onzichtbare vislijn en sprinklers die plotseling ingeschakeld wanneer struikelde. Helaas voor je portemonnee, het hek moet minimaal 8 meter hoog of bestrooid met obstakels te voorkomen springen zoals takken of verrekening, anders zullen enkele herten kunnen deze springen zonder problemen. Om geld te besparen, hek uit planten die in plaats van de omtrek van uw woning uit. Een met een kleine vergoeding heeft de neiging om goed te werken als je het niet erg hebben en onderhouden van een dergelijk hek.
  • Houden een aantal planten in een aan de herten te houden van het krijgen van hen. Zorg ervoor dat de deur dicht te allen tijde wel houden.
  • Vraag uw hardware winkel voor een mesh product dat meer dan planten, zoals herten Guard kan worden geplaatst.
 6. 6
  Houden van een hond. Herten houden niet van honden, omdat de hond is een natuurlijke predator van herten. Echter, uw hond moet vrij zijn om het erf of tuin ruimte zwerven, omdat hij niet zal doen veel goed vastgeketend of opgesloten in het huis. Bovendien ben je waarschijnlijk het beste met middelgrote tot grote honden voor dit doel.
 7. 7
  Niet voeden herten. Het voeden van de herten stimuleert hen om uw tuin te zien als een voedselbron en zal niet geliefd u om uw buren. Het brengt hen ook in nauwe range met waar de voertuigen zijn en risico's bij herten hangen rond de weg en cross wegen.

Schermen

 1. 1
  De enige echt effectieve manier om herten te houden van gebieden die u wilt beschermen is door het installeren van een acht meter hoog hek. Herten kunnen gemakkelijk duidelijke springen over alles wat lager is dan vier meter hoog, en een zes meter schutting risico warrelnetten het dier en het verwonden van het (en een gewond hert is uiteindelijk een dood hert).

Tips

 • Als de herten honger hebben, kunnen sommige van deze insectenwerende middelen niet werken.
 • Een lege-kwart yoghurt of kwark container is handig voor het vullen van de spray fles.
 • Herten hebben een uitstekend reukvermogen, en het kost heel weinig spray om ze af te weren.
 • Als de herten zijn erg hongerig, is het waarschijnlijk dat geen van deze insectenwerende middelen kan werken.
 • Alle herten insectenwerende middelen zullen moeten worden bijgewerkt of vervangen van tijd tot tijd om ervoor te zorgen dat ze blijven werken of novelty effect.
 • Met behulp van een lege spuitfles van een reinigingsproduct is een geweldige manier om afval te verminderen en geld te besparen. Wees voorzichtig niet te gaan spuiten chemicaliën op gevoelige planten leven.
 • Gescheurde vellen of plastic zakken opknoping in de wind zou kunnen werken.

Waarschuwingen

 • Niet spuiten in de planten die u van plan bent om te eten met enige vorm van ongedierte afweermiddel.
 • Was uw handen en spoel af alle containers na het gebruik van elke vorm van ongedierte afweermiddel.
 • Gebruik de containers niet dat elke vorm van urine hebben aangeraakt voor iets anders. En was uw handen goed na gebruik!

Dingen die je nodig hebt

 • Haar
 • Sok of kous
 • Zeep vlokken, hete peper spray, of urine
 • Glimmende dingen
 • Barrière materialen
 • Lawaai of licht makers