Wkinl

Hoe de marshmallow-test te geven

De originele "marshmallow test" werd 40 jaar geleden uitgevoerd door Stanford hoogleraar psychologie Walter Mischel. De test is bedoeld om te meten welke kinderen bevrediging kunnen vertragen. Follow-up studies toonden aan dat kinderen die kon uitstellen eten van een marshmallow op de leeftijd van 4 overtrof hun collega's in veel gebieden toen ze 18 jaar oud: Ze scoorden 210 punten hoger in de SAT en hadden een hogere, concentratie, en betrouwbaarheid. Deze eenvoudige test bleek tweemaal zo voorspellend later zat scores als IQ-tests..

De marshmallow-test hier beschreven zal nauwelijks kwalificeren als een geldige wetenschappelijke experiment. Het passeren van de test zal niet geven uw kind is op het snelle spoor naar Harvard. Dat gezegd hebbende, het is een leuke activiteit te doen met je kinderen, en een kans om een waardevolle les in geven geduld.

Stappen

Hoe de marshmallow-test te geven. Stel uw kind in een gebied met een stoel, een tafel en een marshmallow.
Hoe de marshmallow-test te geven. Stel uw kind in een gebied met een stoel, een tafel en een marshmallow.
 1. 1
  Stel uw kind in een gebied met een stoel, een tafel en een marshmallow. In de academische experiment, onderzoekers verborg achter een twee manier spiegel. U kunt hetzelfde bereiken met een videocamera of een webcam op uw computer.
 2. 2
  Vertel uw kind de regels van de test:
  • U zult een marshmallow op tafel en laat de ruimte om "doe een korte boodschap." Hij / zij is van harte welkom om de marshmallow eten terwijl je weg bent. Echter, als u terugkomt van uw boodschap en hij / zij heeft niet gegeten de marshmallow, zul je hem / haar te belonen met een extra marshmallow.
 3. 3
  Verlaat de kamer zodra het kind begrijpt dat hij / zij krijgt ofwel een marshmallow nu of twee later te eten.
 4. 4
  Wachten. In het eigenlijke experiment, psychologen wachten tot 20 minuten om te zien of de kinderen de verleiding kunnen weerstaan. Echter, in deze leuke versie van de test, zullen de meeste ouders de voorkeur aan alleen maar wachten 2-5 minuten.
 5. 5
  Terug en beloon het kind met een extra marshmallow als verdiende. Laat ze nu eten beide marshmallows. Leg uit dat je trots op hen te zijn geduldig. Als ze aten de marshmallow terwijl je weg was, proberen om het moment te gebruiken voor het onderwijzen over uitgestelde bevrediging.
 6. 6
  Geniet van het bekijken van de video-opname van de test met het hele gezin, en met het kind als hij of zij ouder wordt. De kinderen zullen genieten van het zien van hun reactie, ongeacht hoe de test gaat.

Tips

 • Terwijl de oorspronkelijke marshmallow test werd gegeven aan 4-jarigen, kunt u deze test geven aan kinderen van alle leeftijden, hoewel je kunt vinden dat kinderen veel jonger dan 4 zal een zeer moeilijke tijd verzet tegen het eten van de eerste marshmallow hebben.
 • Als uw kind is niet dol op marshmallows, vervangen door een meer verleidelijke traktatie.
 • Kijken naar een opgenomen video van de test met je kinderen maakt de activiteit leuk onmiddellijk na de test en voor de komende jaren te volgen.

Waarschuwingen

 • De marshmallow test zoals hier beschreven niet de controles van de beroemde wetenschappelijk experiment. Geniet van de leerervaring, maar niet de resultaten te serieus.
 • Niet overdrijven. U wilt dat uw kind om een ​​goede tijd te hebben.
 • Dit is niet een wetenschappelijk experiment. Het is voor de lol en lacht. Laat de vader of moeder van de video als hij thuiskomt van zijn werk voor een extra lach!