Wkinl

Hoe om slimme kinderen op te voeden

Groei van de hersenen van een kind komt uit ervaring en de uitoefening van de hersenen ontvangen. Zicht, geluid, tast, smaak en geur stimuleert cel verbindingen in de hersenen (de zogenaamde synapsen) en maak triljoenen meer. Hoe complexer deze interconnecties, zal de slimmere uw kind. Wanneer u uw kind te voorzien van vroege stimulatie en een breed scala van ervaringen, kunt u zijn hersenen ontwikkeling te versnellen.

Stappen

Hoe om slimme kinderen op te voeden. Communiceer met uw kind.
Hoe om slimme kinderen op te voeden. Communiceer met uw kind.
 1. 1
  Communiceer met uw kind. Wetenschappers hebben vastgesteld dat baby's die niet werden geknuffeld, gespeeld met en geliefd groei van de hersenen hebben belemmerd. Zij merkten ook op dat baby's die niet werden gehouden en had aandacht krijgen niet om te groeien, werd depressief, en uiteindelijk stierf. Aan de andere kant, hebben veel studies aangetoond dat knuffelen, interactie en spelen met je kind heeft een sterk effect op het ontwikkelen van zijn intelligentie. De liefdevolle verbinding gevormd tussen jou en je kind en je een-op-een interactie met hem de basis voor zijn hogere denkvaardigheden.
 2. 2
  Praat met je kind. Ook luister naar wanneer uw kind spreekt. praten. Dit versterkt hun inspanningen om te communiceren en voor taal. U kunt ook boeken lezen aan uw kind. Beginnen met het lezen om zelfs als uw kind niet de woorden te begrijpen. Dit geeft hen een voorsprong in het ontwikkelen van taalvaardigheden. Kinderen die worden gelezen om als jong hebben meer kans om een ​​levenslange interesse in lezen te ontwikkelen, doen het goed op school, en te slagen in het volwassen leven. Het lezen van boeken is een van de belangrijkste activiteiten die kinderen slim maken.
 3. 3
  Expose uw kind om dingen die beide kanten van hun hersenen te ontwikkelen - De linkerkant functies voor redeneren, logica en taal, terwijl de rechterzijde voorzien van creativiteit en de kunsten.
 4. 4
  Laat je kind spelen - Wanneer uw kind speelt, creëren ze de basis voor hun intellectuele, sociale, fysieke en emotionele vaardigheden. Wanneer uw kind speelt met andere kinderen, leren ze om ideeën, indrukken en gevoelens te combineren met anderen.
 5. 5
  Stimuleer je kind om te oefenen - Lichaamsbeweging is niet alleen uw kind sterk, maar het maakt je kind slim! Oefening verhoogt de bloedtoevoer naar de hersenen en bouwt nieuwe hersencellen. Lichaamsbeweging is goed voor volwassenen 'mentale scherpte, maar het heeft een meer langdurig effect op de ontwikkeling van de hersenen van uw kind.
 6. 6
  Maak muziek een deel van het leven van je kind - Studies hebben aangetoond dat het luisteren naar muziek kan het geheugen, aandacht, motivatie en leren te stimuleren. Het kan ook lager stress die is destructief voor de hersenen van uw kind. Het leren bespelen van een muziekinstrument heeft een effect op de hersenen van de proportionele denken en ruimtelijk temporeel redeneren dat de basis voor de abstracte wiskunde leggen. Indien mogelijk, te beginnen met de piano. Na het leren lezen muziek en spelen tot 10 noten tegelijk, zal het veel gemakkelijker voor hen om een ​​van de andere instrumenten te leren. Maar ze beginnen met muziek jongeren - ongeacht wat het instrument - is het allerbelangrijkste.
 7. 7
  Laat uw kind getuige doe je slimme dingen - Kinderen leren door het gedrag modelleren volwassene. Als ze zien dat je bezig met het lezen van boeken, schrijven, muziek maken, of het doen van creatieve dingen, zullen ze je nadoen, en in het proces te krijgen slimmer.
 8. 8
  Laat uw kind slim spelen computer games - De beste computer games leren je kind over brieven, wiskunde, muziek, klanken en vele anderen. Zij ontwikkelt ook hun hand-oog coördinatie en bereidt hen voor op de technologie van morgen. Wat nog belangrijker is, het kind leert deze terwijl ze spelen. Leren en plezier op hetzelfde moment is de beste manier voor uw kind om te leren.
 9. 9
  Voed uw kind goed - Het geven van de juiste voeding is belangrijk om een slimme kind op te voeden. Een eiwitrijk dieet (ei, vis, vlees, bonen, pinda's, enz.) verbetert hun aandacht, alertheid, en denken. Koolhydraten geven zijn hersenen de brandstof die wordt gebruikt in het denken. De besten zijn degenen die afkomstig zijn van volkoren en fruit. Verwerkte koolhydraten en suiker hebben slechte effecten op de aandachtsspanne, inlevingsvermogen, en activiteitenniveau. Vitaminen en mineralen zijn ook belangrijk.
 10. 10
  Neem ze mee op uitstapjes. Sommige goede opties zijn het museum en toeristische attracties. Zodra ze oud genoeg zijn nemen ze op educatieve nog zeer spannend / spannende plekken zoals The London Dungeons. Nemen ze op betaalbare reizen naar het buitenland is een goede optie ook.

Tips

 • Zorg ervoor dat hij of zij heeft een evenwichtige en gezonde voeding.
 • Plaats een kaart in de kamer van uw kind voor een goede globale kennis.
 • Maak uw kind lezen non-fictie boeken.

Waarschuwingen

 • Als uw kind gewoon niet iets niet begrijpt, niet hem / haar dom voelen. Probeer altijd te motiveren uw kind om te leren, want als hij / zij krijgt in de hogere rangen, gewoon "smart" is niet zo behulpzaam.