Wkinl

Hoe kunt u uw kind om te zetten in een voetbalster

Als ouders, je wilt altijd het beste voor uw kinderen, zodat u ze aanmoedigen en ondersteunen hen. Maar soms, door ze te hard in de richting die je denkt dat het beste is voor hen, ze kunnen problemen worden geconfronteerd.

Stappen

Hoe kunt u uw kind om te zetten in een voetbalster. Zien of uw kind heeft de talenten van een voetballer.
Hoe kunt u uw kind om te zetten in een voetbalster. Zien of uw kind heeft de talenten van een voetballer.
 1. 1
  Zien of uw kind heeft de talenten van een voetballer. U kunt dit zien als hij of zij in staat is om te dribbelen (schoppen bal dicht bij je voeten) en kan schieten met nauwkeurigheid.
 2. 2
  Zien of uw kind heeft geen interesse in de sport. Vraag hen of ze zouden genieten van het spelen van voetbal of iets met betrekking tot dat.
 3. 3
  Moedigen hun belangstelling door het modelleren van uw eigen. (Kijk voetbal met ze, voetballen met hen.) Soms verbinden (of starten) een voetbalcompetitie van uw eigen zal helpen uw kind genieten van het spel meer.
 4. 4
  Stuur ze naar een voetbal school of kamp en kijk hoe ze de eerste paar dagen om te zien of ze geniet ervan. Als ze dat niet doen, moet je niet dwingen om te spelen.
 5. 5
  Doe ze in een val voetbalcompetitie. In sommige gebieden zijn er zowel voor-en najaar competities, maar omdat de herfst is het voetbalseizoen, is het meestal meer concurrerend en heeft een betere coaching dan het voorjaar competities.
 6. 6
  Ondersteunen hen en met hen zijn, zelfs als ze falen. Echter, hen eraan herinneren dat het alles en het is niet allemaal om het winnen. Zolang ze hun best doen en plezier hebben, je zal altijd trots op hen.
 7. 7
  Get opgeleid en een coach. Uw kind zal begrijpen dat hij kan spelen met je vaker, of speel met hem / haarzelf als je niet in de buurt. Het is goedkoop en duurt slechts 3-4 uur om getraind te coachen in een jeugdvoetbal league.

Tips

 • Leer je kind om scheidsrechters, tegenstanders en coaches respecteren door zich respectvol en vriendelijk voor hen zelf. Kijk hoe WK teams elkaar de hand schudden met, uitwisseling shirts met en hun tegenstanders zelfs knuffelen.
 • Help je kind om te onthouden dat voetbal een teamsport is, moet er een persoon al het werk niet.
 • Lenen of kopen van een boek of twee op voetbal en lezen, dan delen de informatie met uw kind. Maar maak je niet druk het op hen voortdurend, als je het kon gewoon liquideren met uw kind niet te willen voetbal meer spelen.
 • Prijs uw kind als ze iets goed, op en buiten het veld doet, zal dit hun zelfvertrouwen te vergroten, zodat ze nieuwe dingen te proberen op en buiten het veld.
 • Het is een goed idee om te proberen en hebben uw kind deelnemen aan een meer geavanceerde voetbalcompetitie als ze jong zijn, zodat ze kunnen hun vaardigheden ontwikkelen en leren spelen op een hoger niveau
 • Schreeuw niet tegen je kind voor "hun positie niet spelen", kan de coach te vertellen anders te spelen dan normaal.
 • Als ze goed in de sport, hen aanmoedigen en hen vertellen dat ze een zeer goede speler als een jonge Pele of Beckham.
 • Vraag hen of ze willen een bepaalde positie te spelen, en als ze dat doen, dan werken met hen op. Bijvoorbeeld, als ze willen om keeper te spelen, dan schieten (niet te hard), terwijl ze in een doelpunt.
 • Praat met uw zoon / dochter als ze verknoeien, en hen vragen wat ze zouden kunnen hebben gedaan.

Waarschuwingen

 • Ze niet jagen op en neer het veld schreeuwen tijdens het spel. Dit zal leiden tot schaamte en wrok.
 • Als ze niet ge├»nteresseerd zijn, ze niet duwen in de sport.
 • Niet wijzen elke fout, hij / zij zal hoogstwaarschijnlijk weten wanneer ze iets verkeerd doen.
 • Laat de coach doet de coaching tijdens wedstrijden, jouw taak is om ze op te vrolijken.
 • Niet te loven, het alleen embarasses en / of ergert uw kind.