Wkinl

Hoe maak je een naald in te rijgen en een knoop

Draadsnijden een naald en het veiligstellen van de draad met een knoop is de eerste stap om alle naai project dat u het invullen van de hand. Het proces is hetzelfde of u nu draadsnijden een kleine of grote naald. Leer hoe je een naald in te rijgen en leg een knoop op twee verschillende manieren.

Stappen

Hoe maak je een naald in te rijgen en een knoop. Kies de juiste naald voor uw draad.
Hoe maak je een naald in te rijgen en een knoop. Kies de juiste naald voor uw draad.
 1. 1
  Kies de juiste naald voor uw draad. Naalden zijn er in vele verschillende maten, en zijn belangrijk om een ​​met een oog, of een opening, groot genoeg voor de draad die u gebruikt te kiezen.
  • Overweeg de aanschaf van een pakje naalden in veel verschillende maten, zodat u kunt proberen een paar totdat je er een vindt dat het de juiste maat.
  • Als u hulp nodig uitzoeken wat naald te gebruiken, hoeft als verkoper op de stof of naaien winkel waar u uw leveringen gekocht.
 2. 2
  Snijd de lengte van de draad je nodig hebt. Een stuk draad langer dan 36 inch (91 cm) geklemd raken als je naaien, maar een kort stukje draad kon snel opraken, en je zult worden verplicht om de naald weer te rijgen voordat je het weet. Bepaal de lengte die geschikt is voor uw project.
  • Als u niet zeker weet hoe lang de draad af te knippen, err aan de kant van een kortere lengte, kunt u altijd Rijg de naald met meer draad later, maar een verwarde stuk draad kan een pijn om recht te zijn.
  • Het snijden van de draad in een hoek van 45 graden met een scherpe schaar zal een punt dat is makkelijker om draad door de naald te creëren.

Methode een: draad van de naald en leg een knoop met je vingers

 1. 1
  Steek de draad door het oog van de naald. Houd de naald tussen duim en wijsvinger met de ogen naar boven. Houd het uiteinde van de draad tussen de duim en wijsvinger van de andere hand. Steek de draad door het oog van de naald.
  • Als je problemen hebt oog van de naald te zien, zet een felle lamp op een betere zichtbaarheid.
  • Bevochtigen van de tip van de draad met je tong, dan plat met je lippen, zorgt voor een stijvere tip dat is makkelijker om in te voegen in het oog.
 2. 2
  Trek de draad door de naald. Trek enkele centimeters van de draad door het oog van de naald, zodat u een royale staart opknoping beneden. Dit helpt om de naald te houden van steeds losgeschroefd als je werkt aan koppeling van de knoop.
 3. 3
  Houd het andere uiteinde tussen je duim en wijsvinger. Zorg ervoor dat de draad niet glippen door de naald als je de andere kant begrijpen.
 4. 4
  Wikkel de draad om je vinger. Gebruik uw duim om de losse draad einde zijn plaats te houden tegen je wijsvinger. Gebruik uw vrije hand om de draad eenmaal wikkelen rond de wijsvinger, zodat je een volledige lus van de draad rond je vinger.
 5. 5
  Wrijf de draad lus. Gebruik uw duim te beginnen wrijven de draad lus tegen uw wijsvinger. Blijven wrijven en tegen het topje van je vinger te rollen, dan voorzichtig glijden het uit, het houden van de lus intact.
  • De draad lus moet nu worden gewikkeld rond zichzelf als een wijnstok, met het einde porren uit van de lus.
  • Als de lus komt ongedaan gemaakt, probeer het opnieuw. Oefening baart kunst met deze methode.
 6. 6
  Trek de lus in een knoop. Gebruik je vingers om de draad eind omhoog steken uit de lus te begrijpen. Houd de andere kant van de draad, die nog moeten worden geregen door de naald, tussen duim en wijsvinger van de andere hand. Trek de draad aan beide zijden met beide handen zodat de lus krimpt en wordt een knoop.
  • Als de lus niet knoop, dat betekent dat de draad niet goed samen geweven bij stap 4. Herhaal het proces en de focus op het creëren van een geweven lus.
  • Voor een grotere knoop, herhaal het proces, zorg ervoor dat de knoop valt in de geweven draad lus. Wanneer u de lus krimpen in een knoop moet direct boven de eerste knoop vallen.
  • Voor een meer duurzame streng van garen, gebruikt de dubbele streng methode. In plaats van het verlaten van een staart nadat u de naald in te rijgen, trekt u de draad door en bij elkaar te houden de draad tips. Volg dezelfde aanwijzingen voor het leggen van een knoop met een streng, houden de twee strengen elkaar gedurende het gehele proces.

Methode twee: draad van de naald en leg een knoop met een threader en naald

 1. 1
  Steek de naaldinrijger door het oog van de naald. De puntige, buigbare metalen stuk moet knijpen door het oog en de lente weer in vorm aan de andere kant, het verstrekken van een groter gat waardoor aan de draad te voegen.
 2. 2
  Plaats de draad door de naaldinrijger. Houd het uiteinde van de draad aan de threader en zet het door het gat. Pak het uiteinde van de draad en haal deze door de threader zodat je een paar centimeter van de staart opknoping door de naaldinrijger.
 3. 3
  Trek de threader uit het oog van de naald. Langzaam weer de threader uit het oog. Zodra deze uit de ogen zal de draad door trekken, ook. Neem de threader off van het uiteinde van de draad. Je naald moet nu worden geregen.
 4. 4
  Wind de draad rond de naald. Houd het het langere eind van de draad loodrecht op de naald. Wind de draad rond de naald twee keer. Voor een dikkere knoop, wind het rond drie keer.
 5. 5
  Trek de draad lussen in de richting van het oog. Trek de wond draad lussen langs de naald voor het oog, dan verder trekken van de lussen over de gehele lengte van de draad.
 6. 6
  In het huwelijksbootje stappen. Wanneer u het uiteinde van de draad met de draad lus hebt bereikt, draai het in een knot.

Tips

 • Niet iedereen kiest ervoor om een ​​knoop in hun thread binden. Een alternatieve methode is om de eerste steek meermaals herhalen door dezelfde gaten (dat wil zeggen "tack" is).
 • Andere mensen geven de voorkeur aan een lus te gebruiken. Dit wordt gedaan door koppelverkoop een simpele knoop (de eerste knoop gebruikt tijdens koppelverkoop uw schoenen...), naaien van een enkele steek, maar niet door middel van volledig te trekken, en het passeren van de naald door de lus tussen de knoop en de stof.

Waarschuwingen

 • Houd naalden in een zaak of speldenkussen om te voorkomen dat ze te verliezen in het tapijt of tussen uw zitkussens.

Dingen die je nodig hebt

 • Naald
 • Draad
 • Scherpe schaar
 • Threader (optioneel)