Wkinl

Hoe maak je een cd-hoesje maken van papier

Nu dat velen van ons koopt CD's in die grote economie spindels, komen ze niet met enveloppen of doosjes. Hier is hoe je een CD-houder te maken van papier.

Stappen

Hoe maak je een cd-hoesje maken van papier. Vouw een vel US Letter-of A4-formaat papier horizontaal, het verlaten van een 1-inch (0,5.
Hoe maak je een cd-hoesje maken van papier. Vouw een vel US Letter-of A4-formaat papier horizontaal, het verlaten van een 1-inch (0,5.

Lijm-vrije methode

 1. 1
  Vouw een vel US Letter-of A4-formaat papier horizontaal, het verlaten van een 1-inch (0,5 cm 2) overlappen.
 2. 2
  Vouw in beide kanten ongeveer 1 0,75 inch (4,5 cm) naar binnen. Als je geen heerser, net center uw cd in het midden en proberen beide kanten even passen.
 3. 3
  Open het papier plat en re-vouw de twee verticale zijstroken.
 4. 4
  Schuif de cd in de zak van de lange zijde, onder de verticale zijde strips.
 5. 5
  Refold over de horizontale.
 6. 6
  Vouw in de 1-inch (0,5 cm 2) overlappen om het plein te voltooien.
 7. 7
  Plooi de overlap in de resterende zak.
 8. 8
  Druk plat.

Lijm-methode

 1. 1
  Vouw de verticale zijden van een letter-formaat (of a4) stuk papier naar binnen met ongeveer een centimeter en een half (3 0,8 cm).
 2. 2
  Neem de onderkant van het papier (zodat de vouwen die je net gemaakt zijn van noord naar zuid) en vouw het tot ongeveer 5 centimeter (12 0,7 cm).
 3. 3
  Plakband of lijm de zijkanten dicht, zodat je een zak.
  • U kunt ook vouw het papier om de cd in een vierkante vorm, en dan nieten in het midden, zorg ervoor dat u nieten in de CD.
 4. 4
  Nu dat je een top flap, vouw de bovenkant over.

Tips

 • Als je lijm deze, zorg ervoor dat de lijm volledig droog is voordat u de CD in het.
 • Gebruik karton in plaats van gewoon papier voor meer duurzaamheid. Zwaarder papier is niet per se gemakkelijker te gebruiken, echter.
 • Op de achterkant van de hoes kunt u alle nummers op de cd te schrijven.
 • Als u de CD met behulp van een afspeellijst in iTunes, kunt u klikken op Bestand> Afdrukken, selecteer Jewel case CD insert en vervolgens uit de drop down lijst en selecteer "Single Side (zwart en wit). Dit zal de namen van nummers en artiesten uit printen de afspeellijst die u hebt geselecteerd op een perfecte plek om een ​​cd-hoes te maken.
 • Dit is niet erg goed voor grote transport, maar het werkt heel goed voor het plaatsen in de auto en het nemen naar school. Dit is vooral goed voor de cd's die u zelf branden!
 • U kunt een afbeelding op de bovenste 5 centimeter van het papier die zal verschijnen op de voorzijde van de envelop af te drukken. De rug ruimte kan worden gebruikt als goed, maar zorg ervoor dat de bodem inch wezen met rust laten, want het zal worden weggestopt in de plooi en zijn ongezien in gesloten toestand. Vergeet niet om het papier te versieren voordat je het te vouwen.
 • Als u problemen hebt met het plooien in de bovenste laag, probeer dan het snijden ongeveer een millimeter aan de randen.
 • U kunt een papieren handdoek in te doen zodat het niet krassen. Echter, papieren handdoeken zijn nog steeds houtproducten, en stof zou een veel veiliger alternatief.
 • Handvat CD's met zorg zodat ze geen krassen.

Dingen die je nodig hebt

 • Een stuk van de brief-en kleinbedrijf (8.5x11 inch) of A4-papier
 • Een
 • Lijm, tape of nietmachine (optioneel)