Wkinl

Hoe u uw hamsters vertrouwen te winnen, te temmen hen en met hen communiceren

Hamsters verdienen zo veel liefde, genegenheid, zorg en tijd als een ander huisdier. Met enige moeite en geduld, kunt u dichter bij uw hamsters zijn en te leren wat ze proberen te zeggen!

Stappen

Hoe u uw hamsters vertrouwen te winnen, te temmen hen en met hen communiceren. Laat je hamster te zitten in zijn kooi voor een paar uur als je eerst mee naar huis.
Hoe u uw hamsters vertrouwen te winnen, te temmen hen en met hen communiceren. Laat je hamster te zitten in zijn kooi voor een paar uur als je eerst mee naar huis.
 1. 1
  Laat je hamster te zitten in zijn kooi voor een paar uur als je eerst mee naar huis. Vervolgens leg je hand in de kooi. De hamster kan snuffelen uw hand. Dat is goed. De hamster is niet waarschijnlijk te bijten je dus geen zorgen. Als de hamster snuift je handen loopt dan weg, dat is normaal. Gewoon doorgaan om het te laten ruiken je een hoop. Laat het weten dat je niet zal kwetsen het. Blijven deze voor twee of drie dagen.
 2. 2
  Na de vorige stap, plaats een traktatie in je hand. Wees voorzichtig, hoewel, voor de hamster kan knabbelen of zelfs bijten je vinger om u te laten vallen het eten. Blijf dit doen totdat je hamster opkomt en aanvaardt het. Wanneer zij ermee instemmen meerdere malen zullen ze uiteindelijk klimmen op te eten. Langzaam en terwijl ze volledig zijn gericht op het eten, til ze in de lucht en leg ze op je schoot met een goede greep nog op hen en beroerte hun vacht. Plaats ze dan voorzichtig in de kooi. Dit creëert een vertrouwensrelatie band.
 3. 3
  Nadat jij en je hamster dit onder de knie hebt, plaats een traktatie boven hun hoofd en ze komen halen. Elke keer zeggen "staan" en uiteindelijk zal je hamster staan ​​wanneer u stand zegt en er is geen traktatie, vergeet niet om ze een beloning achteraf geven. U kunt dit doen met andere trucs zoals "poot" alleen zetten de traktatie voor hen, zodat ze moeten reiken en het krijgen. U kunt dit doen met "come" of "verblijf" en eigenlijk elke truc. Dit leert hen over jou en je over hen ook het creëren van een sterker vertrouwen tussen u en het leren van een aantal nieuwe trucs.
 4. 4
  Gebruik lichaamstaal als een indicator van de toestand van de gezondheid en het geluk van uw hamster. Lichaamstaal zal u vertellen veel over je hamster en wat hij of zij denkt. De volgende stappen helpen u om uit te vinden wat je probeert te weten.
 5. 5
  Controleer de ogen en oren, als ze zijn alert of rond te kijken, is je hamster net gezien of gehoord iets van belang. Als ze terug zijn gelegd en half gesloten, je hamster is moe en je moet laten slapen.
 6. 6
  Controleer haar lichaam. Als het staat op twee benen, onbeweeglijk het hoort en ziet iets en staat om een ​​betere kijk te krijgen! Indien het wordt opgerold in een bal je hamster is moe... weer!
 7. 7
  Controleer tenslotte zijn gedrag. Piepen is meestal een slecht teken. Het zou kunnen zijn je hamster is boos, geërgerd, bang of pijn. Controleer voor ziekte of andere mogelijke oorzaken. Knagen voortdurend op de kooi betekent dat je hamster iets om op te kauwen, het is verveeld of gestresst nodig heeft. Als je hamster loopt VEEL stopt, kijkt rond verwoed, woest grooms zelf en houdt het te doen, kan je hamster te vervelen, benadrukte, de wil om te oefenen, angstig of nerveus. Geef hem / haar iets te doen en zorg ervoor dat er niets hem benadrukken of haar uit! Geeuwen en rekken is goed. Het betekent dat ze tevreden zijn of net een zeer goede sleep.Also je moet altijd controleren op uw hamster om ervoor te zorgen dat hij / zij in orde is. Ook als uw hamster begint te vertonen elk type onregelmatige gedrag (hoesten, niezen, piepende ademhaling, wandelingen ineengedoken, enz.), kan het zijn ziek. Zorg ervoor dat als je hamster piept het betekent dat het bang is of wil alleen zijn.

Waarschuwingen

 • Afhankelijk van het ras, hamsters leven tussen 2 en 5 jaar (afhankelijk van de gezondheid). Heb teleurgesteld niet krijgen als ze voorbijgaan omdat je weet dat je hamster van je hield.
 • Houd in de gaten op de hamster. Laat het niet rond te rennen waar hij wil zonder te kijken het. Ze houden van kleine donkere tunnels, zoals lege wc-papier-buizen, maar ze kunnen ook krijgen in meer gevaarlijke plekken dus houd je ogen open zijn.
 • Vergeet niet, als je hamster wil gaan slapen, als het wil eten, en als het wil drinken, laat het.
 • Hamsters die niet krijgen getemd, die voortdurend worden genegeerd of mishandeld, zullen bijten en vertonen andere agressief gedrag en zijn niet leuk om te hebben.
 • Als u niet reageert op uw hamsters lichaamstaal, je kon haar gezondheid in gevaar brengen!