Wkinl

Hoe te rundvlees mals

Sommige delen van het rund kan zeer moeilijk zijn, vooral als u liever uw vlees goed gedaan. Je hoeft niet te lijden door ongewenste kaak oefening routines, dat wel. Hier zijn een paar tips over hoe u uw vlees mals en geef je kaak een pauze!

Stappen

Hoe te rundvlees mals. Trim het vet uit je snijden.
Hoe te rundvlees mals. Trim het vet uit je snijden.

Gebons

 1. 1
  Kies de juiste snit. Goede kandidaten voor mals zijn:
  • Kogelbiefstuk
  • Flank steak
  • Verschillende delen van de ronde (zoals kalfsmuis).
  • Rok biefstuk
 2. 2
  Trim het vet uit je snijden. Laat wat over voor de smaak, maar te ontdoen van het overtollige.
 3. 3
  Koel uw vlees. Nadat je het hebt bijgesneden, pop in de vriezer voor ongeveer een half uur, dus het is goed en koud, maar nog niet bevroren. Dit zal helpen de hamer zijn werk doen.
 4. 4
  Gebruik een snijplank. Dit is belangrijk, je bent op het punt om te beginnen afranseling weg met een £ 1 stalen hamer, en als je slip en whack uw tegel teller, kunt u een reparatie factuur toe te voegen aan de kosten van uw diner.
 5. 5
  Geven het een goede beukende. Stampende een biefstuk met een hamer is een geweldige manier om mals. Het zal zeker malser dan toen je begon. Als je de voorbereiding meerdere snijdt met deze methode, kunt u ook vormen de bezuinigingen, zodat ze zijn van een uniforme dikte, wat maakt het koken een beetje meer beheersbaar.
  • Met behulp van een hamer te werken mals door het afbreken van de vezels van moeilijke bezuinigingen, waardoor het veel makkelijker aan de kaak. U zult merken dat er twee kanten van de typische vlees hamer: de ene kant had tanden, de andere, plat. Voor mals, gebruikt u de toothy kant: het breekt door en verzacht de spieren. De platte kant is voor het afvlakken.
 6. 6
  Kies een kant, een bijwerking. Pond weg, bewegen de snede om elk deel van de snede de aandacht die het nodig heeft. Breng een beetje langer op de dikke delen, een beetje minder tijd op de dunne delen.
  • Wanneer u een kant hebt gegeven een goede keer-over, spiegelen en herhaal aan de andere kant.
  • Wees voorzichtig niet te worden overdreven enthousiast met uw tenderizing inspanningen: je wilt niet helemaal breken door het vlees. Het doel hier is om mals, geen puree.

Chemische tenderizing

 1. 1
  Het is niet zo erg als het klinkt. Er zijn chemische stoffen, of enzymen, in veel voedingsmiddelen die breken het spierweefsel en de opbrengst mals, heerlijk bezuinigingen zonder beukende. Sommige van deze zijn:
  • Citrusvruchten, zoals citroenen en limoenen.
  • Zure voedingsmiddelen zoals azijn, yoghurt en wijnen.
  • Enzym-rijke voedingsmiddelen, zoals gember, ananas en kiwi.
 2. 2
  Maak een marinade. Gebruik van een van deze ingrediënten-zelf of in combinatie en marinade 2-24 uur, afhankelijk van de sterkte van de marinade.
 3. 3
  Er zijn ook in de handel verkrijgbare vleesvermalsers je strooien op. Deze zijn meestal op basis van enzymen ook.

Tips

 • Overgebleven marinade kan worden gebakken uit en verminderd of verdikt om een ​​bijpassende saus of jus voor de maaltijd vormen. Gebruik nooit ruwe marinade echter, want het bevat rauw vlees sappen (kan je ziek maken).
 • Als u niet zelf een van vlees, kunt u een klein bord gebruiken om sneden te maken in de spier van vlees. Met behulp van de rand van de plaat, pond de rundvlees eerst in de ene richting en dan in de andere, waardoor cross-wise patronen op het rundvlees. Wanneer u klaar bent, draai de snee boven en herhaal dezelfde stappen aan de andere kant.
 • Mals vlees breekt de spier strengen, waardoor het makkelijker te kauwen.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig bij het mals vlees met een vlees hamer of de rand van een bord dat je niet gaten in het stuk vlees dat je mals te maken. Deze gaten bedoel je hebt het vlees te veel mals. Het moet dun worden op plaatsen, maar er moet geen gaten.