Wkinl

Hoe maak je huisdier een hoog gespannen kat

Velen van ons hebben ervoor gekozen om een ​​kat te nemen. Hoewel we kunnen willen huisdier, knuffel, en knijp onze geliefde katachtige wanneer de stemming ons opvalt, kan het moeilijk zijn, vooral met een onafhankelijk-minded cat. U kunt de kat onweerstaanbare drang te benutten om op te zitten op wat je leest en laat haar op te warmen aan u in een mum van tijd.

Stappen

Hoe maak je huisdier een hoog gespannen kat. Zodra je de kat hebt gevonden, ga zitten op een nabijgelegen meubel of op de vloer, maar niet te dichtbij.
Hoe maak je huisdier een hoog gespannen kat. Zodra je de kat hebt gevonden, ga zitten op een nabijgelegen meubel of op de vloer, maar niet te dichtbij.
 1. 1
  Vind uw kat. Als ze niet direct zichtbaar zijn, kunnen zij worden verstopt. Vergeet niet dat katten passen in schijnbaar onmogelijke ruimtes, dus kijk overal, met inbegrip van kleine spleten.
 2. 2
  Zodra je de kat hebt gevonden, ga zitten op een nabijgelegen meubel of op de vloer, maar niet te dichtbij. Proberen te worden op hun hoogte, zodat je niet dreigend over hen. U kunt kijken in hun richting, maar geen oogcontact maken.
 3. 3
  Roep de naam van uw kat. Het zal ofwel reageren door te kijken naar je, het draaien van een oor in uw richting, pauzeren van huidige activiteit (zoals zelf schoonmaken), of langzaam opstaan, stretching, en het verlaten van de kamer.
 4. 4
  Als uw kat de kamer verlaat, kijken naar de staart van de kat.
  • Als de staart is vrij recht omhoog, en de kat is ontspannen lopen van je weg, volg het. Het kan gaan naar een plaats waar het voelt comfortabel geaaid.
  • Als de staart naar beneden is of de kat kijkt bang, pauze, haal diep adem, en begin opnieuw bij stap 1.
 5. 5
  Als de kat erkent u, beginnen je knie pat en noemen het weer in een aangename, zachte, stem. De kat moet nu op zoek naar jou. Als het zich afwendt, maken vreemde geluiden, zoals vogelgetjilp, om hun aandacht te herwinnen.
 6. 6
  Als de kat stopt met kijken naar je en kijkt verveeld, stop klopte je knie en langzaam je weg naar de kat terwijl niet direct naar te kijken. Het kan staan, rekken, en verlaat de kamer.
 7. 7
  Als het blijft, ga dan dichter maar start kinderboerderij het ​​nog niet. Laat het even wennen om je dichter locatie.
 8. 8
  Als de kat nog steeds blijft, schuift langzaam je hand naar het langs de vloer of langs een muur, onder het niveau van het hoofd van de kat.
 9. 9
  Als de kat nog steeds niet af te stappen, raakt de kat op de wang, schouder of achter de oren en beginnen te zachtjes wrijven of huisdier de kat.
 10. 10
  Als de kat wegtrekt en draait zich naar je hand, trek dan niet je hand weg. Laat de kat te ruiken bij het aan je geur en de geur van de vacht op je vingers te krijgen. Op dat punt kan de kat afkeren van je, dus probeer streelde het op dezelfde plaats. De kat kan je hand wrijven met zijn wang, waarna je kunt beginnen om zachtjes uit te vinden waar het leuk te worden geaaid. Of het zou kunnen opstaan ​​en lopen. Als de staart is up, volgen. Als de staart naar beneden is en de kat kijkt bang, of als de kat vleermuizen en sist bij u of uw hand, terug naar stap 1.
 11. 11
  Als je de bovenstaande stappen herhaald hebt uitgevoerd, en de kat nog steeds opstaat en verlaat of boos, terug naar uw meubel. Ga zitten rustig. Open een boek, tijdschrift of laptop computer en beginnen werken of lezen in stilte. Duik in je andere belangen; focus al uw aandacht elders, het negeren van de kat helemaal. Uit het niets, kan uw kat plotseling verschijnen bovenop genoemde lectuur of op het toetsenbord van de computer.
 12. 12
  Huisdier je nieuwe beste vriend voorzichtig en ontdek waar en hoe de kat graag worden geaaid of zachtjes gekrast. Als uw kat verlaat, doet alsof je zijn blij om iets heel belangrijks te doen.
 13. 13
  Wees geduldig. Uw kat zal zeker zijn om het doel te krijgen van welke belangrijke activiteit die u uiteindelijk doen, vooral als je het te negeren in het proces.

Tips

 • Als u net noemde uw nieuwe kat is het misschien niet positief reageert op geroepen. Bekijk ook de naam vanuit het perspectief van een kat. Je kent de geluiden katten produceren wanneer vijandig. Controleer of de door u gekozen naam bevat sissende geluiden, vooral in combinatie met een lage "o" of "oo" geluiden. Uw kat zou denken dat je haar bedreigen of van streek zijn. Probeer het gebruik van "kat" of "mee" en kijk of je krijgt een betere reactie selecteer vervolgens een nieuwe naam met een "i" en "ee" klinkers en medeklinkers te klikken.
 • Probeer krassen op uw kat tussen de schouderbladen - dit is een plek kunnen ze niet gemakkelijk te bereiken, en zij over het algemeen dol op.
 • U kunt ook proberen op de grond zitten, met uw lectuur verspreid op de grond voor je. Uw kat zou kunnen schrikken van het maken van de sprong, letterlijk.
 • Wees op uw hoede bij het aaien van een kat, terwijl hij ligt op zijn kant. Het lijkt misschien aanhankelijk na het aaien van het voor een tijdje, maar als het dan beweegt opeens ergens in de buurt, maar net buiten het bereik van je handen (zoals een poef), die het meest waarschijnlijk betekent dat uw kat is 'klaar' met zijn kinderboerderij sessie.
 • Wees niet bang van de kat. Als je bang bent, zal de kat ook.
 • Katten houden geaaid op de bovenkant van het hoofd, onder de kin, op de rug en op de achterkant van hun nek (vooral als ze een halsband dragen). Zich aan deze sweet spots als u wilt dat uw kat op te warmen aan u. Blijf uit de buurt van kinderboerderij hun poten, staart, onderrug en buik (in het begin).
 • Vergeet niet, het maakt niet uit wat het lijkt alsof, bent u de baas. Jij bent het menselijke. Jij bent degene die het kopen van het voedsel. De kat weet dit, maar lijkt ook te weten wanneer je het wilt aaien. Katten zijn niet als honden, als je je kat negeren zal uiteindelijk komen tot u voor de aandacht om zijn waardering te tonen voor je begrip haar behoefte aan "ruimte".
 • Probeer zittend op het toilet en het verlaten van de badkamer deur geopend. Nieuwsgierigheid van de kat is zeker om hen binnen bereik te brengen.
 • Wacht tot de kat is helemaal wakker totdat je dit proberen, Als de kat wordt moe kan worden geneigd om gelukkig te negeren je en een dutje.
 • Sturen duidelijk van haar 'farfel', een flap van de huid op haar onderbuik dat is zeer gevoelig. Ongeacht hoe knuffelig en squishy het ziet of voelt, mag u niet proberen te begrijpen of huisdier, want het kan leiden tot een hapje, vooral bij vrouwen of niet-gecastreerde mannetjes.
 • Als je denkt dat je veilig probeert het liggend op zijn kant zijn, huisdier het met je duim loodrecht, maar gericht naar het hoofd (dat wil zeggen, de linkerhand als het ligt aan de linkerkant, of rechts wanneer het wordt liggend op zijn recht ). Niet alleen zal een kat schijnbaar minder geagiteerd door deze, maar dit maakt het trekken van uw hand weg een makkelijker taak, zodat het je niet slaan, terwijl in een kwetsbare positie.
 • Als je net gekocht een nieuwe vrouwelijke en het liep onder de bank, laat het gewoon. Het zal als thuis voelt in een paar dagen.

Waarschuwingen

 • Katten hebben scherpe klauwen. Soms zijn ze knabbelen of poot je hand en onderarm speels. Blijf rustig en stevig zeggen "Stop." Uw kat zal waarschijnlijk stoppen en staren. Grijp deze kans om je hand te verwijderen en huisdier haar elders, zodat u de hechting proces kan worden voortgezet.
 • Als een kat doet haak je hand met zijn klauwen, niet ruk je hand terug - je zult eindigen met een of meer lange rafelige krassen op je huid. Laat de kat om je hand te trekken naar zich toe. Typisch is het misschien knabbelen op je hand een beetje of afhaken zijn klauwen zodra uw hand dichter. Typisch een kat zal niet moeilijk bijten als het trekt je hand naar zijn mond met behulp van zijn klauwen - het is meestal meer van spelen hapjes.
 • Sommige katten kunnen krijgen overprikkeld en zelfs bijten zonder waarschuwing als je huisdier hen te veel. Het is vaak veiliger om alleen huisdier het hoofd, de nek en onder de kin als je onzeker bent.
 • Sommige katten nemen aaien op de maag als een duidelijke uitnodiging om speels knagen en krabben je hand.
 • Het is mogelijk uw gespannen kat kon Feline Hyperesthesie syndroom hebben als het overdreven wordt geagiteerd door kinderboerderij. Als dit het geval is, aaien en borstelen pijn veroorzaken in plaats van plezier. Er zijn verschillende manieren om uw kat te helpen met inbegrip van (maar niet beperkt tot) clicker-training, meer spelen tijd en activiteit, en medicatie.
 • Probeer niet te aaien uw kat tijdens het eten of het gebruik van de kattenbak, als het territoriaal kunnen worden en krassen op je.
 • Niet huisdier een kat die niet goed voelt.
 • Over maag kinderboerderij: tom-katten zijn zeer beschermend van dit gebied, omdat het nauw gerelateerd is aan de fokkerij. Als je van plan aaien een kat op de maag, zelfs als het lijkt te zijn om te vragen, kan een betere inzet om krassen op de kin.
 • Zoals honden, kunnen mannen echt genieten buik massages, maar vrouwen nemen het als ongemakkelijk kietelen intimidatie.
 • Niet snel een van je lichaamsdelen te verplaatsen binnen het gevoel van uw kat. Hij of zij zou kunnen denken dat alles wat beweegt is een stuk speelgoed en beginnen te vallen.