Wkinl

Hoe je je kat van je hou

Wilt u uw kat van je houden? Het kan wat werk, maar de beloning maakt het de moeite waard.

Stappen

Hoe je je kat van je hou. Besteed aandacht aan uw kat.
Hoe je je kat van je hou. Besteed aandacht aan uw kat.
 1. 1
  Besteed aandacht aan uw kat. Het is moeilijk om iemand te houden als ze geen aandacht besteden aan u. Huisdier uw kat vaak en toon hem of haar dat je om hen geeft. Maar probeer niet te veel aandacht te besteden aan uw kat want dan zullen ze je vervelend vinden.
 2. 2
  Probeer uw kat uit de problemen te houden. U wilt dat uw kat om te weten dat ze veilig en beschermd zijn. Als ze dit weten, kunnen ze beter je liefde.
 3. 3
  Op het gebied van voedsel, geen voedsel van uw kat of drastisch te vaak veranderen. Wanneer ze iets goed proberen om hen te belonen met een traktatie doen.
 4. 4
  Niet uw kat alleen laten voor een lange, of heel vaak wanneer je gaat uit zet uw kat buiten of als het zindelijk dan kunt u uw kat binnen te laten aan een beetje rust en stilte. Als je moet vertrekken, zorg ervoor dat uw kat voldoende eten en te houden en huisdier uw kat als je terugkomt. Zorg ervoor dat uw kat weet je ze gemist.
 5. 5
  Katten zijn onafhankelijk, ongeacht wat hun persoonlijkheid. Als hij of zij niet is aandacht te besteden aan u of beslist het heeft gedaan baden en geaccepteerd wordt klopte, en denkt dat de vogels buiten zijn interessanter op dat moment, wees maar niet bang als ze waarschijnlijk gewoon een adempauze nodig.
  • Net als elke persoon, katten hebben hun persoonlijke ruimte ook! Vergeet niet niet om op de top van hen de hele tijd. Laat ze niet te smoren; katten haten dat.
 6. 6
  Borstel je kat vaak. Ze hebben veel extra bont dat overal alles kunt krijgen. Ze hielden ook worden geborsteld. Je zou ook kunnen proberen hun tanden te poetsen. U kunt speciale borstels en tandpasta te krijgen van uw dierenarts. Als je begint met je vinger en dan beginnen met de borstel. Het verzorgen van uw kat zal de hoeveelheid liefde te bepalen
 7. 7
  Niet af te halen een stuk of achtervolgen hen, laat ze naar je toe komen. Nodig ze op je schoot, maar ze niet slepen.
 8. 8
  Wanneer de kat is al gezellig en het sluit ogen na zoek direct aan u, terug haar genegenheid door aaien en maak kalmerende spinnen geluiden.
 9. 9
  Houd de kattenbak schoon... of anders zullen ze ergens anders te gaan. Ook niet drastisch kitty is een soort of merk van zwerfafval te veranderen. Meng de twee merken, langzaam verliezen van de oude soort.
 10. 10
  Ga op het niveau van de kat en laat ze naar je toe komen. Katten houden niet van om te kijken naar je gezicht te zien, zou de kat niet dat het lijkt alsof je en zal aanvallen!
 11. 11
  Praat met uw kat. Dit klinkt misschien gek. Maar na een tijdje zullen ze beginnen te begrijpen je. Ze houden ervan om een ​​bekende zorg en wanneer ze horen je stem ze weten dat je om hen geeft. Na een tijdje zullen ze verschillende woorden herkennen.
 12. 12
  Als uw kat iets heeft gedaan de eerste keer dat je het vraagt, bieden een beloning.
 13. 13
  Geef uw kat wat ruimte. Het hoeft niet altijd willen aandacht, als het rustig slapen, niet storen, laat het rusten.
 14. 14
  Wanneer het is, langzaam naar voren lopen en bukken om het op te rapen, katten als mensen als ze op hetzelfde niveau als hen. Het beangstigt hen wanneer ze moeten kijken naar een enge reus te zien! (Niet dat we zijn eng, zijn onze hoogte die hen bang maakt).
 15. 15
  Meld aan hen. Wanneer je zitten en je wilt dat het naar je toe komen, beginnen je hand gezwicht boven je benen, zorg ervoor dat u voldoende ruimte voor hen te springen op je schoot.
 16. 16
  Bieden hen een zeer kleine hoeveelheid melk. De meeste katten houden van melk. Als de kat drinkt te veel melk, kunnen ze ziek worden. De meeste katten, net als veel mensen, zijn lactose-intolerant. Melk veroorzaakt vaak een kat om diarree te hebben.
 17. 17
  Spelen met hen. Gebruik een string of een speeltje om te communiceren met hen, zorg ervoor dat je net zo goed communiceren of ze gewoon zo veel plezier te hebben met je.
 18. 18
  Als uw kat duwt u betekent dit dat hij / zij leuk vindt.
 19. 19
  Als er meer dan een persoon in uw huis proberen en de persoon die de kat voedt. De kat zal wennen en komen naar u meteen als honger of is het tijd voor het diner.

Tips

 • Probeer aaien onder de kin of aan de basis van de staart.
 • Wrijven / krabben waar ze niet al te gemakkelijk kunnen krijgen.
 • Als een kat sist of jat bij u niet probeert om genegenheid blijven. Het zal ze alleen maar bozer. In plaats daarvan laat ze alleen voor een tijdje en probeer het opnieuw als ze misschien op een andere locatie als hun huidige hun eigen gelukkige plaats kan zijn.
 • Huisdier uw kat zo veel als je kunt! Maar wees niet te laten meeslepen, want katten willen soms op hun eigen.
 • Probeer niet om over menigte van uw kat speciale plek te leggen en soms eten.
 • Niet altijd rekening uw kat naar verschillende plaatsen omdat je niet wilt altijd haar omgeving te veranderen een doorgedraaide kat is niet van plan om zeer vergevingsgezind!
 • Niet altijd bug hem / haar. Gewoon altijd naar hen wanneer ze zijn comfortabel met de aandacht.
 • Krijg altijd het juiste kattenvoer anders uw kat zal verzeild op wat voor soort kattenvoer het is eten.
 • Probeer niet te achterpoten van uw kat te raken, want als je dat doet, kan de kat geïrriteerd en kick je.

Waarschuwingen

 • Nooit pak of trek uw katten staart, ze haten dat.
 • Elke kat is uniek, dus wees niet verbaasd als een aantal van de kenmerken van uw kat niet eens met dit artikel.
 • Niet te hard proberen.
 • Sommige katten bijten en krabben mensen, omdat ze pijn hebben of bang.
 • Deze dingen kosten tijd. Ze niet overhaast, en forceer uw kat aan u wilt.
 • Soms katten haten om opgehaald te worden, dus niet af te halen als ze niet willen.
 • Probeer niet de oren, mond, staart, bakkebaarden, en de benen aan te raken.