Wkinl

Hoe maak je een traagschuim matras kopen

Op zoek naar wat zzzz op een traagschuim matras? Voordat je loopt in een matras op te slaan en wals in de kaken van een gewetenloze verkoper, krijgen de feiten door de stappen in deze how-to.

Stappen

Hoe maak je een traagschuim matras kopen. Zorg ervoor dat de memory foam is van hoog genoeg dichtheid om je lichaam goed te ondersteunen.
Hoe maak je een traagschuim matras kopen. Zorg ervoor dat de memory foam is van hoog genoeg dichtheid om je lichaam goed te ondersteunen.
 1. 1
  Zorg ervoor dat de memory foam is van hoog genoeg dichtheid om je lichaam goed te ondersteunen. De beste manier om te weten is het pakket voor de dichtheid van het schuim te controleren. Goedkope schuim de regel 2 to 3 £ dichtheid, mid-grade schuim is 3 tot £ 4,5 dichtheid en goede schuim is dan £ 4,5 dichtheid. Meestal wordt £ 5,3 tot £ 6,2 als het ideale dichtheid het menselijk lichaam goed ondersteunen. De lichtere kwaliteit schuim niet zal ondersteunen en zal stoppen terug te keren naar zijn oorspronkelijke vorm na slechts een paar maanden.
 2. 2
  Kijk voor memory foam dat is temperatuurgevoelig. Het ene ding dat traagschuim zo uniek maakt is temperatuurgevoeligheid. Wanneer u eerst vast te stellen op een memory foam matras, uw lichaamsgewicht zorgt ervoor dat de matras op "wegsmelten" van die druk totdat uw gewicht gelijkmatig is verdeeld over het oppervlak van de matras. Echter, nadat je 'vestigen in, "je lichaamstemperatuur begint aan het materiaal aantasten, waardoor het te verzachten in de plaatsen waar sprake is van verhoogde temperatuur. Dit fine tuning is wat goed is voor het ongeëvenaarde comfort van de echte traagschuim matrassen.
 3. 3
  Lees de garantie-informatie zorgvuldig. Precies zien wat er nodig zal zijn van u wanneer u een garantie kwestie. Wordt u verantwoordelijk voor de verzending, verpakking, ed? Belangrijker nog, hoe lang heeft de fabrikant in het bedrijfsleven? Een levenslange garantie van een bedrijf dat alleen is geweest in het bedrijfsleven voor een korte tijd is waarschijnlijk waardeloos.
 4. 4
  Controleer voor voldoende testen gedaan met echte mensen. Vele malen, testen gedaan in laboratoria, zonder de mens, is niet een juist beeld van wat er gebeurt in het "veld." Het menselijk lichaam is uniek en het beïnvloedt materialen anders dan een mechanische testen apparaat.
 5. 5
  Vraag om een "troost test" periode. Je moet in staat zijn om te slapen op een traagschuim matras voor een korte periode, om te zien of je problemen hebt. Als ervoor kiezen om te proberen het matras het zal worden bedekt met plastic om te kunnen garanderen dat het sanitair blijft en kan het bedrijf opnieuw te verkopen als je het terug. Dit zal uw vermogen om echt te voelen de voordelen te beperken. Als een hoog percentage van de mensen houden van traagschuim matrassen, maar een paar niet. Weet wat u kunt verwachten als u bent een van de weinige. Zult u in staat om een ​​terugbetaling van al uw geld te krijgen? Of is er een re-stocking fee? Zal u gevraagd worden om "alleen ruilen" met die handelaar? Als dat zo is, zorg ervoor dat ze voeren een breed scala van producten, zodat u veel keuzes zult moeten.
 6. 6
  Vergelijk de prijzen op web-winkels van gerenommeerde direct-to-consumer distributeurs. High density foam matras producten kan vaak worden verkregen minder dan de helft van de prijs dan lagere dichtheid retail aanbod, met gelijkaardige garanties. Zoeken naar trefwoorden als SRF en "Slow Recovery matras", en kijk voor sites waarin in detail de verschillen in producten die worden aangeboden.
 7. 7
  De meeste traagschuim matrassen zijn eigenlijk in twee of drie lagen, met een memory foam topper verlijmd op een funderingslaag van urethaan schuim. De kwaliteit van de onderlaag schuim dat wordt gebruikt om gewicht te verdelen aan het frame ook invloed op de levensduur van het matras.
 8. 8
  Als je een goede kwaliteit matras, kunt u ook overwegen de aanschaf van slechts een memory foam "topper". Maar wees ervan bewust dat veel retail producten zijn van een lage dichtheid en relatief hoge prijs voor de kwaliteit.

Tips

 • Als je ijs kunt nemen, in een zip-lock zakje, kunt u controleren of het materiaal is temperatuurgevoelig. Het zal steviger geworden in de plaats zet je het ijs na 5-15 minuten.
 • Hier krijg je een schriftelijke "troost garantie." Zorg ervoor dat het minstens 10-14 dagen of meer.

Waarschuwingen

 • Verkopers zullen proberen je "feiten" die hun product, ongeacht hoe minderwaardig, dus vergeet dichtheid, temperatuurgevoeligheid en het lezen van alles wat je kunt over memory foam om opgevoed te worden voordat je iets koopt en je tevreden zult zijn met uw aankoop zal worden bevorderd om te geven.
 • De meeste mensen realiseren zich niet hoe zwaar een vast schuim matras is. Solid traagschuim of gewoon schuim matrassen zijn een echte baan te verplaatsen of zelfs om nog rond te draaien voor twee gezonde mensen, en je zeker niet wilt een trap dragen.
 • Schuim matrassen fungeren als sponzen, betekent dit dat ze vloeistof absorberen. U dient altijd een waterdichte matrasbeschermer wanneer u uw traagschuim matras om vloeistof te voorkomen van het krijgen in de memory foam en houden u slaapt koel tijdens warm weer.
  • De Tempurpedic ™ vloeistofdichte matrashoes van zeer hoge kwaliteit (en zeer comfortabel om op te slapen), maar het is niet zeer duurzaam en mag niet in een machine worden gewassen met de lakens. Een dergelijke behandeling zal uiteindelijk leiden tot kleine scheuren en scheuren dan lekken en een dramatisch verlies in effectiviteit. In plaats daarvan, zou deze matrashoes spot met de hand gereinigd worden of zorgvuldig geïnspecteerd op lekken na elke wasbeurt. Het kan de effectiviteit te verliezen in zo weinig als twee jaar, zo niet goed voor zorgt.
 • Niets duurt eeuwig.
 • Vele traagschuim matrassen worden vervaardigd in China. Enkele van de nieuwste producten die uit China zijn van super hoge kwaliteit en vrij van chemicaliën. Vraag naar de details van de vervaardiging voordat je koopt.