Wkinl

Hoe de huisstofmijt populatie in uw huis te verminderen


De woorden "huisstofmijt" roepen vrezen deze dagen. Velen van ons zijn zich ervan bewust dat hun aanwezigheid is geassocieerd met een verminderde gezondheid van de luchtwegen, triggering astma en andere allergie gerelateerde aanvallen. Het verminderen van huisstofmijt populatie is nodig om de gezondheid van uw gezin te garanderen. Huisstofmijten voeden zich met dode huid die vlokken af ​​van het lichaam. Als gevolg hiervan, zijn ze waarschijnlijk te vinden in meubels, bedden, en andere huishoudelijke voorwerpen die dode huid te verzamelen.

Stappen

Hoe de huisstofmijt populatie in uw huis te verminderen. Uw beddengoed te veranderen regelmatig.
Hoe de huisstofmijt populatie in uw huis te verminderen. Uw beddengoed te veranderen regelmatig.
 1. 1
  Uw beddengoed te veranderen regelmatig. De meeste dode huidcellen opbouw plaatsvindt in en rond uw bed.
 2. 2
  Voeg een allergeen barrière voor uw beddengoed. Vraag een specialist voor precieze informatie over wat te kopen.
 3. 3
  Was beddengoed op minimaal 55 graden Celsius (131 graden Fahrenheit). Hoge watertemperatuur kunnen doden huisstofmijt, het is niet mogelijk om alleen vertrouwen detergent. Als u liever koud wassen, drogen in direct zonlicht.
 4. 4
  Vacuum banken, matrassen, fauteuils en andere plaatsen waar mensen de neiging om vaak te zitten. Reinig deze regelmatig. Probeer niet te slapen op de bank, het verhoogt het probleem.
 5. 5
  Steam regelmatig schoon. Huisstofmijten kunnen niet overleven een stoom reinigen. Echter, vocht opgehoopt in tapijt padding biedt een ideale omgeving voor huisstofmijt te gedijen, dus overweeg stomerij methoden.
 6. 6
  Houd het huis ziektevrije. Dood plagen zijn een bron van voedsel voor huisstofmijt.
 7. 7
  Verminderen gevulde speelgoed collectie van uw kind om een of twee favorieten. Plaats degenen die u te houden in de vriezer om de paar weken aan het leven huisstofmijt te doden.
 8. 8
  Overwegen het veranderen van uw vloer. Tapijt zorgt voor een perfecte toevluchtsoord voor huisstofmijt populaties. Als uw familie lijdt aan huisstofmijt allergie of astma, het verwijderen van muur tot muur tapijt moet een nummer een prioriteit, vooral in de slaapkamer zone. Vervang uw tapijten met:
  • Anti-allergeen tapijt
  • Houten vloeren
  • Tegels of terrazzo vloeren
 9. 9
  Gebruik looizuur. Looizuur is een natuurlijke manier om de allergenen te neutraliseren van huisstofmijt.
  • U kunt looizuur poeder kopen bij reformwinkels en andere gespecialiseerde aanbieders. Strooi het royaal boven matrassen, banken, huisdier bedden etc. te helpen verminderen het allergeen gevolgen. kun je ook verzinnen uw eigen oplossing van een kopje slappe thee om een ​​liter water, spray tapijt vervolgens vacuüm 3hours later.
 10. 10
  Vochtig stof. Plumeau's zullen gewoon verhuizen verdringen allergenen in de lucht.
 11. 11
  Stofzuig regelmatig. Gebruik een stofzuiger met een HEPA-filter om vloeren en matrassen schoon te maken. Micro-filters zijn belangrijk omdat ze helpen om ervoor te zorgen dat de stof is niet alleen gerecirculeerd in de lucht.
  • Houd uw stofzuiger onderhouden om zijn conditie te onderhouden. Ook wordt aanbevolen dat u het huis verlaat voor een half uur na het stofzuigen, zodat het stof om zich te vestigen.
 12. 12
  Ventileren. Open ramen te laten in de frisse lucht en vermindering van vocht. Doe dit zo vaak als je kunt.

Video demonstratie


Een video met Dr Steve Rubinstein, een van de vele in zijn bespreking op huisstofmijt.

Tips

 • Verminder alle overtollige items in de slaapkamer (bijv. boeken, kleding manden, speelgoed, stapels kleding, etc.) Iets dat maakt het moeilijk om schoon of moeilijk om stof biedt een thuis voor huisstofmijt. Probeer het maken van een mimimalist slaapkamer.
 • Direct zonlicht doodt huisstofmijt. Er gebruik van maken en hang beddengoed, kleding, etc. Met name lucht dekens en andere zware voorwerpen beddengoed en tapijten zo vaak mogelijk.
 • Huisstofmijten gedijen in vochtige omgevingen. Vermijd bevochtigen indien mogelijk.