Wkinl

Hoe maak je een puppy voor het eerst in bad

Het is volledig natuurlijk en verwacht voor puppy's om heel gemakkelijk vies, maar het is walgelijk als ze kijken en ruiken verschrikkelijk. Als u uiteindelijk besluit dat het tijd is om uw puppy een bad te geven, kunnen veel vragen en zorgen komen je geest - je zou zeker niet willen om de verkeerde dingen te doen en pijn uw pup! Gelukkig voor u, zal dit artikel u alles leren de basisstappen voor het baden van een puppy voor het eerst - plus, er zijn weinig tips en trucs om bad tijd maken een aangenaam moment voor zowel u als de pup!

Stappen

Hoe maak je een puppy voor het eerst in bad. Bereid uw puppy door te spelen met hem in bad of onder de gootsteen zonder water een paar keer, het geven van traktaties en in het algemeen waardoor het een leuke plek om te zijn.
Hoe maak je een puppy voor het eerst in bad. Bereid uw puppy door te spelen met hem in bad of onder de gootsteen zonder water een paar keer, het geven van traktaties en in het algemeen waardoor het een leuke plek om te zijn.

Voorbereiding

 1. 1
  Bereid uw puppy door te spelen met hem in bad of onder de gootsteen zonder water een paar keer, het geven van traktaties en in het algemeen waardoor het een leuke plek om te zijn. Laat ze alles snuffelen - ze zullen niet comfortabel zijn totdat ze zo gedaan!
 2. 2
  Met ze spelen met een klein beetje water in het bad. Laten ze wennen aan spatten, het geluid van het water lopen, de kom of kruik, de sensatie van het water, en het lawaai van de douchekop of kraan.
 3. 3
  Koop hondenshampoo uit een dierenwinkel. Laat uw hond wennen aan de geur, ook al zullen ze waarschijnlijk altijd haat het!
  • Human shampoo niet aanvaardbaar of wenselijk baden pups of honden, omdat de pH (zuur / base-evenwicht) van de hond huid verschilt van de menselijke pH.
 4. 4
  Als de pup is erg klein, baden in de gootsteen. Dat zal ook comfortabeler voor u en het.
 5. 5
  Plaats een schone natte washandje op de bodem van de gootsteen / bad, zodat de pup niet uitglijden.
 6. 6
  Tenzij je wilt dat de pup te denken van bad tijd als een onaangename, luidruchtige tijd, baden de pup zonder kinderen in het huis. Ze zal giechelen en krijsen en dit zal benadrukken van uw pup! Laat niemand plagen de pup over het bad of het zal leren dat het baden is iets te vrezen!
 7. 7
  Goed te ontspannen! Zet op sommige kalmerende, rustige muziek om u te kalmeren. Dit is voor u - niet de hond. Als je gestresst bent, zal uw pup halen op uw stress! Om de pup, je bent roedelleider - als je rustig bent de pup zal kalm (er). Om het gemakkelijker maken voor jullie beiden, doen wat nodig is om te ontspannen en te ontspannen te maken.
 8. 8
  Kleden in comfortabele kleding die moeten worden gewassen. Verwachten dat ze nat en eventueel vuil te krijgen, want er kunnen natte knuffels en frequente schudt van de pup betrokken. Uw badkamer kan ook nat worden, dus wees voorbereid voor dat.
 9. 9
  Denk vooruit en proberen om alle afleidingen die kunnen optreden terwijl u baden de pup te voorkomen. Als die afleiding blijken te zijn onvermijdelijk, negeer ze. Dergelijke afleiding kan de telefoon, deur of oven zijn - je moet nooit een jong dier of elke vorm van dieren in het water zonder toezicht achter te laten!
 10. 10
  Zorg ervoor dat het huis, en de badkamer in het bijzonder, is warm.
 11. 11
  Honden voelen warmte sterker dan mensen doen, zodat het bad water lopen ongeveer 100 graden Fahrenheit.
 12. 12
  Test het water van de manier waarop je een babybadje, met je pols of elleboog zou doen. Als het voelt warm genoeg voor uw bad, het is te warm voor de pup! Het water moet ongeveer de helft van de hoogte van de hond, als u niet wilt dat het verdrinken.
 13. 13
  Zodra u uw bad of wat je van plan bent om uw puppy wassen in hebt gevuld, haal een plastic kom of kruik. Ook, breng een paar snoepjes mee maar houd ze uit de splash zone - u kunt ze nodig hebben om de pup te kalmeren!
 14. 14
  Zorg ervoor dat de pup heeft onlangs gegaan naar het toilet - Zo niet, kan al dat water te veel opwinding voor het zijn!
 15. 15
  Als je klaar bent, je geest helder weer en bel de pup. Puppies lijken een aangeboren vermogen om te voelen wanneer ze krijgen een bad (ze zijn het oppakken van de sleutels van je) hebben, zodat ze kunnen lopen en te verbergen. Ze geduldig en langzaam voort te zetten indien nodig. Dit is gemakkelijk als je ze eerst hebt moe uit met een wandeling! Als je kunt trekken uit luie onverschilligheid, heb je meer succes.
 16. 16
  Een in de badkamer, sluit de deur, zodat uw pup niet in staat om te ontsnappen zal zijn. Voordat bad tijd, hebben een aantal knuffels met uw pup, zodat het relaxed.

Bad tijd

 1. 1
  Zachtjes dompel de pup in het water, het houden van de kop boven het water, maar het krijgen van het lichaam nat overal. Praat sussend, waardoor het traktaties en lof.
 2. 2
  Giet een klein beetje shampoo in een holle hand en werk het in met uw vingers. Een beetje shampoo gaat een lange weg - je wilt niet te spoelen het uit van de vacht van uw puppy voor altijd! Het is makkelijker om meer dan het opstijgen voegen.
 3. 3
  Vergeet niet om de staart te wassen!
 4. 4
  Houd een kalmerende hand op de bovenkant van de rug van de puppy's bij het ​​wassen van de benen en de buik, of uw pup kan proberen te springen uit het water! Wees voorzichtig bij het wassen van de benen, want als je puppy verdraait de verkeerde manier, kan het uiteindelijk raken gewond.
 5. 5
  Als je het lichaam alle ingezeept omhoog en werkte in de vacht, goed spoelen in een normale klopte beweging. Indien nodig, drain uit het zeepwater en vul de gootsteen met schoon water weg te spoelen de zeep - maar houd in gedachten uw pup zou kunnen krijgen koud en beginnen rillen, die u niet wilt. Als je een douchekop waar het water komt op een constante warmte (niet te heet) en de druk, kan dit nuttig zijn voor het lichaam van de puppy's, maar houd de pup dicht en laat het niet spetteren te veel.
 6. 6
  ve ry ve>. Niet alleen zal het slecht smaken als de pup likt sommige per ongeluk, maar het kan ook schadelijk zijn voor de pup!
 7. 7
  Met behulp van de kruik of plastic kom je eerder gehaald, voorzichtig giet warm water over het hoofd van de puppy's - Van achter de schedel en het vermijden van het gezicht. Terwijl je dit doet, tip neus van de puppy's op, zodat het water loopt naar beneden en over het lichaam, weg van de neus en de ogen.
 8. 8
  Er is meestal niet nodig om het hoofd van een hond te wassen, tenzij het ​​is zichtbaar vuil of flink stinken! Het is normaal en goed voor een pup van een lichte hond geur hebben. Als je vind dat het nodig is om het hoofd van je puppy wassen, volg dan de onderstaande stappen:
  • Knijp een kleine hoeveelheid shampoo op je hand en zachtjes schuim. Werken deze de oren en de nek en onder de kin, het vermijden van de ogen en de mond.
  • Tweemaal Spoel het hoofd met warm water uit de beker, opnieuw gieten van achterkant van de schedel naar voren, zoals voorheen. Geef het hoofd een beetje geur - het moet aangenaam van natte hond ruiken met een vleugje van de shampoo.
  • Handdoek droog het hoofd en gezicht. Een ophef over de pup met veel lof.
  • De reden was de laatste kop omdat water op het hoofd leidt automatisch schudden van het hele lichaam. Omdat de pup is bevestigd in een handdoek terwijl u wast het hoofd, u voorkomen dat het water al gespoten in het huis toen het hoofd nat.
 9. 9
  Zodra je klaar bent het wassen van uw pup, verwijderen uit het bekken en wikkel het goed in een handdoek en laat haar hoofd blootgesteld.
 10. 10
  Droog je puppy nooit met een föhn! Het is heel gemakkelijk om een ​​puppy te branden met een haardroger. Gebruik in plaats daarvan een oude lelijke handdoek (je zou willen om dit uw toegewijde hond handdoek te maken) en droog zo grondig mogelijk. Als je genoeg van een gedoe, zal uw pup genieten bad tijd want het wordt te knuffelen tijd te hebben!
 11. 11
  Houd het puppy binnen in warme kamers; laat het niet naar buiten zodra zijn bad tijd klaar is. Sluit de deur naar andere kamers zoals slaapkamers en de keuken, want het zal waarschijnlijk rond te rennen en schud het water af - dit is te verwachten! Het is het gemakkelijkst om dit te omarmen als onderdeel van puppy leven.

Tips

 • Te veel baden zal strippen de beschermende oliën van de vacht van de pups.
 • Zorg er zeker van dat het water niet te warm is, maar ook dat het niet te koud.
 • Wees niet verbaasd als je ziet roos op bont van de puppy's terwijl je droog en borstel het. Roos is een normale reactie op een stressvolle situatie en betekent niets, dus geen paniek!
 • Wees zeer voorzichtig met de pup, want het is de eerste keer.
 • Niet baden de pup, tenzij hij is vuil of erg stinken.

Waarschuwingen

 • Zijn nooit ruw of pijn de pup op geen enkele manier. Omdat het de puppy's eerste bad, de natuurlijke reactie is om te kunnen worden verrast en bang.
 • Niet onmiddellijk dump de pup in het water. Laat het eerst verkennen het een beetje voordat zachtjes oprichting ervan in het water.
 • Niet de pup alleen laten in het water zonder toezicht, want dit kan resulteren in een puinhoop of de pup verdrinking.

Dingen die je nodig hebt

 • Een puppy
 • Een gootsteen of iets dat is niet te groot voor de pup
 • Behandelt
 • Hondenshampoo
 • Een kom of iets anders u kunt vullen met water
 • Oude schone handdoeken