Wkinl

Hoe maak je een pitbull trainen

Pitbulls hebben gekregen een slechte reputatie voor het zijn te agressief, maar een goed getrainde pitbull kan een lieve en trouwe metgezel. Trainen elke hond is belangrijk voor hun eigen welzijn, maar vanwege het verkeerd geïnformeerd media-aandacht voor dit ras, pitbulls moeten groot ras ambassadeurs. Vergeet niet, het is geen slechte hond, maar een slechte eigenaar. Volg deze stappen om een ​​pitbull te trainen.

Stappen

Hoe maak je een pitbull trainen. Gebruik positieve bekrachtiging.
Hoe maak je een pitbull trainen. Gebruik positieve bekrachtiging.
 1. 1
  Gebruik positieve bekrachtiging.
  • Focus op onderwijs in plaats van het resultaat. Het kan een pitbull enige tijd aan te slaan op uw training.
  • Geef je hond een commando. Beloon uw pitbull met lof en zijn of haar favoriete behandelen als de hond luistert naar uw commando.
  • Vermijd het gebruik van correctie of 'nee' zeggen als je pit bull niet aanslaan meteen. Alleen reageren op de hond met een beloning - als uw hond doet wat je vraagt.
 2. 2
  Vestigen dominantie. Uw hond moet beseffen dat je bent de leider en dat de hond moet je gehoorzamen. Pitbulls hebben een leider nodig of ze zullen proberen om de dominante, alpha hond geworden.
  • Geef uw hond lof dus hij weet dat je hem zelf. Geef hem deze lof snel, maar niet te slepen uit de lof.
  • Als uw pitbull doet iets verkeerd, schelden hem, maar doe het snel, zonder het uit te slepen.
  • Geven en ontkennen uw pitbull toestemming om dingen te doen zoals eten, springen op het bed, of ga naar buiten. Je doet dit om uw dominantie te tonen.
  • Bij het betreden van de woning, moet je hond je volgen, zodat u om eerst te gaan.
  • Uw pitbull moet je gehoorzamen op uw eerste opdracht als u dominantie hebben vastgesteld.
 3. 3
  Gebruik een krat. Pitbulls net als andere honden, als het hebben van hun eigen kleine gebied dat behoort tot hen. De kist mag nooit gebruikt worden als een straf, maar als een plek voor pitbulls om te slapen of om te gaan als ze voelen overweldigd.
 4. 4
  Leiband train je hond. Train je pit bull u te gehoorzamen, zelfs wanneer de riem los is eerder dan strak getrokken.
  • Hierdoor kan uw hond de vrijheid om te verkennen en naar de badkamer hebben, maar de hond is nog steeds binnen handbereik.
  • Om te trainen, moet de hond leren dat de riem slap zou moeten zijn ten alle tijden. Als hij zet spanning in de riem, draai je om en trek hem de tegenovergestelde richting. Dit zal hem leren om u te volgen en om niet te proberen om de weg te wijzen.
  • Als uw hond is het bijhouden van de riem slap, prijs hem of geef hem een ​​beloning, zodat hij weet dat hij doet wat hij hoort.
 5. 5
  Geef je pitbull veel beweging. Als uw pitbull voelt zich opgesloten of heeft te veel energie, zou hij of zij agressief. Neem uw pitbull op tal van wandelingen als u niet beschikt over een grote achtertuin met inch rond te rennen
 6. 6
  Socialize uw pitbull. Misschien wel het belangrijkste onderdeel van de opleiding van een hond, maar vooral pitbulls is socialisatie. Starten wanneer uw hond een puppy voor de beste resultaten, maar een hond van elke leeftijd kan worden gesocialiseerd. Neem je pitbull uit, zodat het kan communiceren met andere honden en mensen. Dit zorgt ervoor dat uw hond vriendelijk, want het zal worden gebruikt om andere dieren.
 7. 7
  Leer het verschil in vrienden en vijanden, dit is waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel in de opleiding van uw hond, zodat het weet wanneer te beschermen en aan te vallen, en toen om mensen te benaderen. Doe dit door het uitnodigen van een vriend op een dag, en dan een paar dagen later hebben dezelfde vriend alsof je te raken (Zorg ervoor dat uw vriend heeft een aantal padding op hem / haar!) De passende antwoorden getoond moeten worden. Herhaal dit een paar keer totdat de gewenste reacties.

Tips

 • Doe niet zo gek betekenen en raakte je hond, kan dit leiden tot agressiviteit later in het leven.
 • Logeren ontspannen tijdens de training zal helpen uw pitbull ontspannen blijven ook, vooral als hij of zij eerder heeft tentoongesteld tekenen van angst.