Wkinl

Hoe maak je een hond schip

Volg deze voorzorgsmaatregelen op om ervoor te zorgen dat uw hond goed en met gekwalificeerde transporteurs vervoerd.

Stappen

Hoe maak je een hond schip. Leert dat bij gebruik van de luchtvaartmaatschappijen, moet je weer regels te controleren.
Hoe maak je een hond schip. Leert dat bij gebruik van de luchtvaartmaatschappijen, moet je weer regels te controleren.
 1. 1
  Leert dat bij gebruik van de luchtvaartmaatschappijen, moet je weer regels te controleren. Ze worden steeds strenger over niet verzending huisdieren in het weer dat is te warm of te koud. (Hun definitie, niet de jouwe.)
 2. 2
  Controleren om ervoor te zorgen dat uw hond papieren zijn up-to-date. Regels zijn verschillend voor bewegende dieren intrastate vs Interstate en ook voor het overschrijden van internationale grenzen. Elke luchtvaartmaatschappij zal een gezondheidscertificaat gedateerd niet eerder dan 10 dagen voor uw vertrek nodig.
 3. 3
  Neem contact op met uw dierenarts als u nodig hebt om alle voorzorgsmaatregelen te nemen voor de verzending tijd. De dierenarts zal ook ervoor zorgen dat hondsdolheidsschoten van uw dier zijn huidige. Dit is ook een goed moment om te vragen over mogelijke sedatie voor het dier tijdens de reis en over microchip identificatie. (NB:.. Gebruik sedatie om uw huisdier schip is zeer gevaarlijk, want het vermindert de mogelijkheid van uw huisdier om hun lichaamstemperatuur te reguleren Er zijn veel doden als gevolg van eigenaars met sedativa geweest, en het dient alleen te worden gebruikt in extreme omstandigheden De Europese veterinaire Medical Association, Humane Society van de Europa, ASPCA, DOT, en FAA suggereren dat je niet verdoven uw huisdier tijdens het vliegen. Nadere informatie van de Europese Veterinary Medical Association is te vinden op www.avma.org )
 4. 4
  Als je vliegt door commerciële luchtvaartmaatschappij, zorg ervoor dat u een voldoende kennel / kooi voor uw dier. Uw huisdier moet in staat zijn om op te staan ​​en rond te draaien in de behuizing. Het is een goed idee uw contactgegevens op de kennel / kooi op te schrijven, alleen maar om aan de veilige kant. Maak het persoonlijk: Hoi, mijn naam is _______ en je kunt contact met mij opnemen at_____ in Arizona. Het zal helpen uw huisdier opgemerkt als er een vertraging of onverwachte tussenstop. Zet ook wat te eten in een hersluitbaar zakje met instructies en kleef ze aan de kennel in geval van nood.
 5. 5
  Als je vliegt met uw huisdier in de cabine van het vliegtuig met u op een crateless vlucht, het dogtravel bedrijf biedt in-cabine crateless vluchten voor honden van alle groottes], zorg ervoor dat uw huisdier is gewend aan het zitten in een stoel in een bewegend voertuig voor langere tijd, zoals uw auto. U zult ook willen om uw huisdier wennen aan het dragen van een veiligheidsharnas voorafgaand aan uw vlucht.
 6. 6
  Zorg ervoor dat uw hond een halsband met de juiste tags op. Nog beter gebruik maken van een permanent marker en schrijf rechtstreeks op de kraag voor een betere visuele. Als uw huisdier krijgt los is het niet waarschijnlijk dat laat niemand dichtbij genoeg om de labels te zien. Of de tags kunnen verdwalen.
 7. 7
  Zorg ervoor dat de bestuurder weet over medicijnen van uw hond neemt, evenals de aard van de voeding, water en oefenschema dat uw huisdier wordt gebruikt om. Zorg ervoor dat u extra voedsel en medicijnen te geven aan de bestuurder, in geval hun reis duurt langer dan verwacht als gevolg van weer, verkeer, mechanische problemen, etc.
 8. 8
  Niet inpakken speelgoed, of enige andere dekens, handdoeken, enz.. Ze zijn niet toegestaan ​​in de kist. Slechts 16 gram droog hondenvoer, absorberend materiaal zoals papiersnippers en uw hond. De luchtvaartmaatschappij handlers bieden water en het absorberende materiaal wordt weggegooid en vervangen op een bepaald punt tijdens de reis.

Tips

 • Enkele vragen stellen tot u vertrouwd bent met het huisdier vervoerder voelen.
 • Zoek een gekwalificeerde en betrouwbare huisdier vervoerder.
 • Onderzoek huisdier vervoerders totdat je er een vindt die aan uw eisen en de prijs voldoet.

Waarschuwingen

 • Alle laadruimen zijn onder druk, maar de luchtdruk in het laadruim niet dezelfde blijven als in de cabine. Dit kan een ernstig risico voor de gezondheid van uw huisdier te zijn.
 • Er zullen geen mensen in het vrachtruim te helpen uw huisdier, als uw huisdier heeft een noodsituatie. Zorg ervoor dat uw huisdier in goede gezondheid en heeft een ok van uw dierenarts om te vliegen in de lading. Hart, longen, nieren, en alle andere vitale organen problemen kunnen fataal zijn voor uw huisdier. Als je vliegt uw huisdier om medische behandeling te ontvangen, vergeet dan niet de verandering in de hoogte en luchtdruk kan zeer pijnlijk zijn voor uw huisdier. De beenderen die zijn gebroken, of had een operatie, of zelfs huisdieren die een grote operatie heeft gehad moet veel tijd om te herstellen voordat vliegen ze tot ernstige pijn te voorkomen worden gegeven. Sedatie is niet een erg goede oplossing voor huisdieren die vliegen en dodelijk, vooral voor een dier die net geopereerd kan worden.
 • Als je een kortschedelige (korte neus) huisdier als een pug, boxer, chow chow, stieren hond van welke aard dan ook, etc, zorg ervoor dat u met uw dierenarts te controleren alvorens te vliegen om ervoor te zorgen dat uw huisdier gaat om veilig te zijn. Veel luchtvaartmaatschappijen zullen geen honden vliegen met korte neuzen in het laadruim vanwege het risico voor hun gezondheid.
 • Voor het kiezen van een commerciële luchtvaartmaatschappij te vliegen wil je misschien van het DOT beoordelen Animal meldingen van incidenten op het aantal huisdieren verloren, gewond, of die sterven tijdens het transport in laadruimten. Als je wilt om een aantal graven te doen kunt u deze rapporten vinden op de bodem van iedere maand Vliegreizen consument rapport
 • Langere tochten kunnen voedsel en water voor uw hond nodig heeft.

Dingen die je nodig hebt

 • Kraag
 • Riem
 • Juiste naamplaatjes
 • Kennel (tenzij het huisdier vervoerder levert een)
 • Voedsel, medicijnen, speelgoed, deken, iets anders je hond zou kunnen vereisen
 • Water dispenser
 • Van uw huisdier medische dossiers en primaire dierenarts is # in het geval er een noodgeval. Het kan geen kwaad om deze informatie over kennel van uw huisdier te hebben.