Wkinl

Hoe maak je chocolade snoep schimmel

Wil je leren hoe je een stuk chocolade snoep schimmel in uw gewenste vorm? Lees dit artikel om te leren hoe het te doen!

Stappen

Hoe maak je chocolade snoep schimmel. Aankoop chocolade in een van beide een blok of in een pakket van kleine schijven.
Hoe maak je chocolade snoep schimmel. Aankoop chocolade in een van beide een blok of in een pakket van kleine schijven.
 1. 1
  Aankoop chocolade in een van beide een blok of in een pakket van kleine schijven. Niet te verwarren met de bakker chocolade, dat is ongezoet. Gebruik geen chocolade chips, bakken chocolade of winkel gekocht chocoladerepen omdat ze de verkeerde dikte / vloeibaarheid (technische woord is "viscositeit") voor het gieten.
 2. 2
  Verkrijgen van een mal. Doorzichtige plastic is de beste keuze voor beginners. Mallen zijn over het algemeen goedkoop en komen in een verscheidenheid van vormen.
 3. 3
  Temper uw chocolade. Deze stap is uitermate belangrijk om een ​​visueel aantrekkelijk eindproduct opleveren met de juiste textuur en mondgevoel. Smelt de chocolade over een bain-marie. Aan chocolade temperen:
 4. 4
  Voor donkere chocolade moet je de chocolade verwarmen tot 113 graden Fahrenheit en afgekoeld tot 88 graden F. Voor melk en wit, warmte tot 113 graden F en laat afkoelen tot 82 graden C.
 5. 5
  Bestrijk een dun laagje chocolade in je mal (s) met behulp van een kwastje. Zorg ervoor dat je een gelijkmatige laag aan alle kanten van de mal en in alle hoeken en gaten.
 6. 6
  Plaats uw mal in de vriezer en laat het 5-7 minuten.
 7. 7
  Verwijder de mal uit de vriezer en penseel op een andere dunne laag chocolade. Plaats het terug in de vriezer Herhaal dit proces tot je een stevige schil van chocolade (dit is waar de doorzichtige plastic mal van pas zal komen; check de onderkant van de mal te kijken voor een dunnere vlekken of gaten). Afhankelijk van de grootte van de vorm, moet u waarschijnlijk ongeveer zeven lagen.
 8. 8
  Vul je schelpen met kersen, noten, cremes, of wat je maar wilt. Met behulp van een lepel, vul de mal (s) aan de rand met chocolade. Vervang in de vriezer en laat gedurende enkele uren (of een nacht) voor de veiligheid. Als je ze uit, draai je mal voorzichtig over een balie of snijplank. De chocolade moet komen zonder al te veel moeite, maar als je merkt dat ze vast komen te zitten, tikt de mal stevig tegen de toonbank of flex de mal een beetje, en dat ze zou moeten bevrijden.
 9. 9
  Geniet van uw zelfgemaakte chocolade bonbons.

Tips

 • Zelfs in een dubbele boiler, zal chocolade verbrandt zeer snel als je het niet roeren. Roer voortdurend gedurende het gietproces.
 • Met zorg, is het mogelijk om chocolade te smelten in de magnetron. Heel voorzichtig zijn, maar als je gewend bent aan de dubbele boiler. Het zal veel sneller dan u kan worden gebruikt om te smelten.
 • Hoewel je kan nodig zijn om meer chocolade te smelten deel-weg door, het is niet raadzaam om meer dan ongeveer ter waarde van een beker in de dubbele boiler op een bepaald moment, tenzij je iemand kijken en roeren het zeer ijverig in het hele proces kunnen hebben.

Waarschuwingen

 • Waarschuwing: "Koken chocolade" is niet hetzelfde als echte chocolade en zal niet hetzelfde smaken. "Koken chocolade" maakt gebruik van andere vetten (zoals palmolie) in plaats van cacaoboter, die verantwoordelijk is voor de vlotte tong-smeltende kwaliteit van echte chocolade. Maken bonbons van echte chocolade vereist een koele keuken, een thermometer, en veel geduld.