Wkinl

Hoe je het vertrouwen van een verdwaalde kat te verdienen

Of u wilt een verdwaalde kat nemen, neem het mee naar een schuilplaats, of gewoon het gecastreerd, moet u zijn vertrouwen eerst verdienen. Sommige zwerfkatten zijn vriendelijk, en sommige zijn schichtig. Er zijn een aantal die nooit comfortabel rond mensen zullen voelen, omdat ze wilde. Maar weet u niet als de kat wilde of gewoon verdwaalde tenzij je het probeert. De sleutel is om geduldig te zijn.

Stappen

Hoe je het vertrouwen van een verdwaalde kat te verdienen. Uiteengezet droog kattenvoer en vers water elke dag op hetzelfde tijdstip.
Hoe je het vertrouwen van een verdwaalde kat te verdienen. Uiteengezet droog kattenvoer en vers water elke dag op hetzelfde tijdstip.
 1. 1
  Uiteengezet droog kattenvoer en vers water elke dag op hetzelfde tijdstip. Droogvoer wordt aangeraden, omdat het niet zal aantrekken van insecten, zoals natvoer wil, en het zal niet zo veel ruiken. Stel het voedsel en water zo dicht mogelijk bij uw deur als u denkt dat de kat zal komen. Als u een dagelijkse routine te volgen, zal die kat (s) leren als "etenstijd" is en komen aan uw deur op hetzelfde tijdstip iedere dag.
  • Niet uiteengezet melk.
  • Schudden de zak van droge voeding elke keer dat je zet het uit zal functioneren als een 'dinner bell "van soorten. Als ze horen het geluid van ergens anders, ze zullen komen rennen omdat ze dat het tijd is om te eten weten.
  • Als de katten weigeren te eten met je daar zit, ga naar binnen. Doe dit voor een week of twee voordat u naar de volgende stap.
 2. 2
  Start opknoping rond terwijl de katten eten. Zitten ongeveer tien meter afstand van het voedsel. Wanneer u het voedsel in de kom, schud de zak en het gerecht, zodat ze het horen. Doen alsof je niet de katten te zien als ze beginnen coming out, turend naar je en het voedsel voorzichtig. Na het bekijken van je voor een tijdje, zal de katten beginnen te verlichten up. Ze zullen je niet laten hen benaderen dit vroeg, dus niet proberen. Kijk niet naar hen (de meeste katten interpreteren direct oogcontact als een teken van agressie) en geen plotselinge bewegingen maken. Dit is een goede tijd om te lezen, te mediteren, of naar muziek luisteren. Het is het beste om ze te geven ongeveer een half uur om het voedsel te komen. Als ze niet komen om te eten terwijl je er bent, heb je twee keuzes. U kunt teruggaan naar de eerste stap, het verlaten van het voedsel voor hen, of u kunt het voedsel in mee te nemen. Als je het voedsel weg te laten, zal het veel voor nodig, veel langer voor de katten om comfortabel rond je geworden, omdat ze weten dat ze kunnen gewoon eten wanneer je er niet bent. Als je ze laten zien dat de enige manier waarop ze kunnen eten is als je rond, zullen ze uiteindelijk kiezen, want de honger zal het beste van hen te krijgen.
  • Als de kat niet lijkt te worden gehinderd door uw aanwezigheid, probeer dan zitten een beetje dichter bij het eten elke keer.
 3. 3
  Omkopen van de kat met speciale traktaties. Kook enkele been, kip zonder vel strips tot ze volledig gaar. Probeer geen kruiden toe te voegen. Leg ze op een bord afkoelen en snijd ze in hapklare stukken kitty. Ga terug naar buiten tijdens "etenstijd". Deze keer serveren geen droogvoer. Als je een kat, neem een ​​strook van gekoelde, gekookte kip en gooi het voorzichtig in de voorkant van hun pad. Zij zouden komen vliegen, grijpen de strip in hun mond en ren terug naar waar ze waren. Na de verdwaalde verbruikt de strip van kip, zullen ze in de gaten om te zien of u nog meer zult gooien. Probeer roept nu de kat naar u toe en wees aardig en lief. Probeer niet te raken, naderen, of het oppakken van de kat. Laat hem naar je toe komen. Gooi hem nog een strook van kip. Door dit te doen na een tijdje, zou de zwerfhonden niet zo gespannen en voorzichtig met je als voorheen. Ze moeten beginnen met het naderen van je meer en komt uit zijn schuilplaats.
  • Na het voeden ze allemaal de kip, het blussen van de droge voeding en hangen rond als je hebt gedaan, behalve houden elke dag brengen de droge voeding dichter en dichter bij u en de katten zijn binnen het bereik van je handen, en ze eten alle eten zonder weg te lopen.
  • Overwegen om verse kattekruid als traktatie.
 4. 4
  Verkrijg vriendelijk met de kat (ten). Terwijl de kat eet, reiken en huisdier haar rug zachtjes. Als je je zorgen dat de kat zou kunnen krabben of bijten je, misschien moet je handschoenen dragen. Langzaam hurken zitten naast de kat en probeer het achter de oren krabt, zal de kat waarschijnlijk bang en weglopen. Uiteindelijk, echter, zal het tolereren worden aangeraakt tijdens het eten. En na verloop van tijd, zullen sommige katten beginnen te genieten. Ze zullen beginnen te spinnen, wrijven tegen je en naast je loungen rechts. Katten die kras, bijten, of sissen, kunnen echter wilde - er zijn een aantal katten die zullen gewoon nooit mensen vertrouwen, en als je wilt om ze te vangen, dan moet je ze vangen door verrassing.

Tips

 • Probeer uit te vinden waar dat katten meestal blijft en komen er vaak om het te verlaten voedsel, water en misschien een deken onder iets. Blijven doen voor een tijdje totdat de kat komt uit zijn schelp meer en meer elke keer dat je ziet. Je moet gewoon blijven doen hetzelfde en laat voedsel en water en uiteindelijk zal de kat begrijpen dat je er niet om hem te kwetsen. Je bent er om te zorgen voor het en het zal waarschijnlijk zelfs stok met u als het zich realiseert wat een goed persoon die je bent voor hen.
 • Reinig de kommen regelmatig, maar niet in je gootsteen - u niet wilt dat hun kiemen te mengen met uw gerechten!
 • Vergeet niet wilde katten kan een paar maanden duren om te trainen. Wees geduldig. Overhaast het niet!
 • Het maken van een kleine shelter waarin de katten warm kan blijven zal hen aanmoedigen om dicht te blijven.

Waarschuwingen

 • Als er meerdere zwerfkatten komen voor voedsel, zal u een harde tijd het ontwikkelen van vertrouwen in de minder dominante katten hebben omdat ze niet alleen bang voor je, maar ze zullen ook bang van de dominante (pester) katten. Het is onmogelijk om een ​​dominante kat te krijgen om te stoppen domineren. Het is ook mogelijk dat de katten zal vechten met elkaar over het voedsel dat je ze geeft. Als dat gebeurt, probeer dan het blussen van 2 kommen van voedsel. De dominante kat kan alleen eten uit een schotel, zal dit de andere gerecht gratis voor de onderdanige kat te verlaten.
 • Andere wijk aaseters kunnen achterhalen dat er een gratis maaltijd te worden gedaan op uw huis. Als je possums, stinkdieren, wasberen of merken beginnen om de kat eten zul je hebt te vangen en verplaatsen hen of stoppen zetten het voedsel uit.

Dingen die je nodig hebt

 • Een grote bulk zak van goede kwaliteit droog kattenvoer
 • Water
 • Chicken (gebruik deze spaarzaam niet de hele tijd)
 • Hond huis en dekens (een bed)